Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Wie nog twijfelt..

Door Patty Warnau op 19 september 2011

Na een aantal maanden wikken en wegen heb ik gekozen voor Alma Care. Zij werken samen met ISH kliniek te Istanbul, deze behoort tot de top 3 van europa. De artsen daar lopen tiental jaren voor op nederland met ervaring op oogchirurgie en hebben ooit de eerste laserbehandeling ontwikkeld en uitgevoerd.

Ik ben met Alma Care 8 september 2011 met een groepsreis vertrokken naar Istanbul. De 1e avond gezamenlijk gegeten in de bloemenpassage van wijk Taksim, grote uitgaanswijk in Istanbul.

Vrijdag 9 september na ontbijt, vooronderzoeken in de kliniek van zo"n 2 uur (die naast het 4* hotel MIM hotel) staat. Kliniek ziet er zeer modern uit, medewerkers zijn zeer professioneel en ze hebben zeer geavanceerde apparatuur.

Ik heb zo"n 8 diverse onderzoeken gehad en alles is goed te volgen in engels, de begeleider van Alma care is de hele dag erbij om uitleg te geven indien nodig.

De behandeling zelf (later die dag) is met 10 min. gedaan. Enige wat ik persoonlijk als nadeel ondervond is dat ze op moment van behandeling niet continue zeiden wat ze gingen doen (bijv toen de klem op oog geplaatst werd (en op het moment dat de ogen gespoeld werden.. ik kreeg dan even zo"n schrikreactie van het water.. wist wel dat dit spoelen zou gebeuren (had me wel ingelezen natuurlijk en alles was van te voren wel uitgelegd maar zeg per moment even wat er gebeurt) Wel zeggen ze je dat je in een rood of groen lampje moet kijken tijdens de behandeling, maar toelichting bij de andere handelingen miste ik. Zover ik weet werd er bij de anderen van de groep wel toelichting gegeven. Verder voel je weinig van de behandeling zelf.

Na behandeling naar hotel (2 min) om te slapen.

Volgende dag, 10 sept, na ontbijt nacontrole waar je een officieel document krijgt met de waardes op dat moment en wat het nog gaat worden.

Na drie maanden kan je in Nederland bij een aangesloten optometrist nacontrole doen en je eindwaardes bezien. Na de controle lekker de stad Istanbul verkennen (iedereen was ontspannen, alles achter de rug, dus echt een vakantiedag. Langs de bekende bezienswaardigheden zoals Aya Sophia, Blauwe Moskee, ondergrondse kathedraal, Grand Bazaar en afsluitend etentje langs de Bosphorus. (waar mijn bril inmiddels op de bodum ligt!)

Zondag 11 sept (tja die datum he..) na ontbijt voor alle zekerheid persoonlijk nog even nacontrole laten doen. Daarna op naar het vliegveld en terug naar Nederland. Zeer tevreden over deze trip en zou het zou weer doen. Wie nog twijfelt..wat betreft behandeling in Turkije. DOEN.