Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zeer tevreden met het resultaat

Door R. de Waal op 7 april 2008

Bericht: Op 17-10-2007 heb ik mijn ogen laten laseren bij Optical Express vestiging Eindhoven.

Ik had aan beide ogen -1,50 en een gezichtsvermogen van 20%

Mijn hoornvlies is erg dun waardoor het erg risicovol was om een flapje (lasikbehandeling) te maken.

Ik ben dus een lasekbehandeling ondergaan waarbij men een stukje hoornvlies als het ware losweekt. Tevens heb ik gekozen voor de wavefrontbehandeling omdat ik het beste resultaat wilde behalen.

Het vooronderzoek werd naar volle tevredenheid uitgevoerd en elke vraag die ik stelde werd goed beantwoord en onderbouwd.

De behandeling was volledig pijnloos en was erg aangenaam gezien ze je steeds elke stap uitleggen wat er gaat gebeuren. De behandeling duurde nog geen 10 minuten.

Ongeveer 20 minuten na de behandeling begon de verdoving uit te werken.

De eerste dag hebben mijn ogen constant zitten te tranen en had ik ook last van hoofdpijn.
Tijdens het slapen moest ik een kleine duikbril opzetten om te voorkomen dat ik tijdens mijn slaap in mijn ogen ging wrijven.

De tweede dag was het tranen opgehouden en voelden mijn ogen heel strak aan. Het leek alsof er zand in de ooghoeken zaten. Ik heb ook de hele dag in het donker gezeten omdat mijn ogen heel erg gevoelig waren voor licht.

De derde dag zag ik alles wazig maar hoefde ik niet meer in het donker te zitten. Vanaf toen is het elke dag beter geworden. Ongeveer na 2 weken zag ik al voor 100%.

Ik ben nu inmiddels (6 mnd later) 4 keer op controle geweest en ik heb nu een gezichtsvermogen van 125 - 150%

Dus ik ben zeer tevreden met het resultaat en raadt ook iedereen (vrijblijvend natuurlijk) om een afspraak te maken bij Optical Express.