Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zeer tevreden na eq-lase in Amstelveen

Door Conny Dijkhuis-Jonkman op 18 mei 2007
Ik heb zaterdag 12 mei mijn ogen laten laseren bij EyeQVision in Amstelveen. Na er lang over nagedacht te hebben ben ik eerst voor een gratis voor onderzoek naar Amsterdam geweest (Optical Expres). Ik had daar niet echt een goed gevoel bij en bovendien viel de prijs vele malen hoger uit dan de reclames doen beloven.

Na veel op het internet te hebben gelezen heb ik de stap genomen om naar Amstelveen te gaan. Dit niet alleen vanwege de prijs (want dan had ik ook naar Turkije gekunt), maar vooral vanwege de vele positieve verhalen op het internet. De voorlichting is echt heel erg goed. Zaterdag de behandeling gehad (afwijking was niet heel groot -2,25 en -2,75 beide met -0,5 cilinder), na thuis komst gelijk mijn bed in met de medicijnen, zondag ook de hele dag in bed door gebracht en maandag was het eigenlijk al heel goed. De lensjes eruit gehaald toen werd het ietsjes minder, maar dat was bekend. Maar dinsdag was alles al wel weer ok. Ik kan niet zeggen dat ik pijn heb gehad. Het voelde gewoon of er veel zand in je ogen zit. Maar ook dat ben ik al bijna vergeten, omdat ik nu zo goed kan zien. Ik vond vooral de begeleiding erg goed!

Vandaag 18 mei mijn eerste controle gehad en wat ik zelf al eigenlijk vermoede, was mijn zicht per oog ruim 100% en samen zelfs 133%.

Dus al met al echt een super goede keuze geweest!!!