Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zeer tevreden na laserbehandeling bij Alma Care

Door Colinda Verhoeven op 26 januari 2008

Ook ik ben zeer tevreden na een laserbehandeling!
Ik heb zelf veel gehad aan alle referenties van andere personen op internet en de info over de verschillende behandelingen.

Na 2 verschillende vooronderzoeken in Nederland had ik half december 2007 besloten om mijn ogen te laten laseren via Alma Care in Istanbul. Op mijn verzoek kon ik 2e kerstdag al behandeld worden. Met dank aan Henk van Veldthoven!

Alles was perfect geregeld. Ik vloog per lijnvlucht en had keuze uit verschillende vluchten. Ik reisde alleen en werd op de luchthaven opgehaald en ook in de kliniek was alles goed geregeld. Ik kreeg nogmaals een vooronderzoek en op basis van hun bevindingen werd wederom gezegd dat ik geschikt was. In de kliniek spraken ze vloeiend Duits en Engels.

Voor de behandeling werd alles duidelijk uitgelegd. Iedereen was super vriendelijk. Ik ben echt ontzettend blij dat ik mijn ogen heb laten laseren bij Alma-Care. Ze komen hun afspraken echt na en de kliniek zit direct naast het hotel. De kliniek is genaamd Istanbul Cerrahi Hastanesi / Istanbul surgery Hospital.  Ik ben geopereerd door dokter Berrin Toksu. Helemaal top dus! Binnen een kwartier na de behandeling lag ik al op bed in mijn hotelkamer!

De volgende dag ging ik om 09.30 uur op na controle en om 12.00 zat ik al in de bus voor een excusie in de mooie stad Istanbul.

Ik wil Henk van Veldthoven enorm graag bedanken voor de goede zorgen!