Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zeer tevreden over Eye Center Europe

Door Brigitte Becks op 4 augustus 2007

Ik ben begin juli gelaserd in het Eye Center Europe, mijn oogafwijking was -7,5, dus ik kreeg het advies me te laten laseren dmv. Femto-lasik.

Het intake gesprek en het vooronderzoek vond plaats in Nijmegen. Richard Kievitsbos deed de uitleg en de eertse tests en was heel erg duidelijk in zijn uitleg, ook vertelde hij dat de arts ook eerst naar mijn gegevens moest kijken en dat hij "groen licht" zou moeten geven, de kans kon bestaan dat ik niet tot 100% zicht zou komen, mocht ik op bv. -2 uitkomen adviseerde Richard Kievitsbos om me niet te laten laseren, dit vond ik erg eerlijk en gaf voor mij aan dat de patient toch voorop staat.

Een week na het vooronderzoek kon ik al in hun kliniek op Schiphol gelaserd worden. De ontvangst was erg aardig en persoonlijk en na een gesprek met dr. Sener werd ik gelaserd, ik heb geen last gehad van het laseren zelf en na 2 uur was het tranende prikkelige gevoel ook weg en nog beter; ik kon alweer lezen en tv kijken zonder lenzen !!

De volgende dag opnieuw controle en zat ik al op bijna 100 % zicht en fantastisch !!

Nu na een maand en opnieuw een controle zit ik volledig op 100% zicht en geniet ik nog elke dag dat ik geen lenzen meer hoef te dragen.

Eye Center Europe is nu negatief in het nieuws vanwege een slechte beoordeling van de consumentenbond, omdat dr. Sener niet BIG geregistreerd is, maar hij heeft een ontzettende goede naam is is 1 van de eerste artsen die begonnen is met het laseren.

Ik kan ECHT iedereen adviseren om naar Eye Center te gaan, de ontvangst is heel persoonlijk, de mensen zijn erg aardig en weten heel goed wat ze doen en hoe ze het moeten doen, kortom niets dan lof !