Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zeer tevreden, snelle en correcte behandeling en intensieve na-controles

Door Alice Jutte-Ossenblok op 8 februari 2012

Veel gelezen op internet en overleg gepleegd met de opticien en nu nog kijken naar de prijs.

Ik twijfelde over welke kliniek en de grote prijsverschillen. Na telefonisch contact met een van de goedkopere kreeg ik de opmerking laat je eerst eens testen of het wel mogelijk is. Bij ons kan je je gratis laten testen, zeiden ze. Deze kliniek was Optical Express. Ik dacht testen kan altijd dan kan ik alsnog de kliniek uitzoeken.

Afspraak gemaakt voor 1 week later. Bij de test bleek dat ik geschikt was maar een beschadiging op mijn oog had. Deze beschadiging kwam door het slechte gebruik van de lenzen. (wie kent het niet maandlenzen kunnen wel 2 weken langer, meer dan 8 uur inhouden enz) Door het niet opmerken van de beschadiging en gewoon blijven doordragen had ik krassen op mijn oog. Als ik wou laseren, moest ik 2 weken antibioticazalf gebruiken en dan terugkomen. Ik gaf aan dat ik het nog niet zeker wist. Ze gaven me de zalf mee.

Na een paar dagen was de keus gemaakt “ik ga laseren”. Optical Express had me goed behandeld met mijn beschadiging en was prijstechnisch sterk. Ik dacht nog een keer op internet nakijken en via Ooglasertrefpunt contact opgenomen met een oud-patiënt van Optical Express. Ze sprak zeer positief en had kortingsbonnen van 300,00 euro. Deze mocht ik voor 50,00 euro overnemen.

Daarna afspraak gemaakt voor controle (ivm beschadiging) Helaas ging het herstel niet zo makkelijk en moest ik nog wachten met behandeling en iedere week op controle. Na 3 weken toch de dag van behandeling.

Op de dag is het heel druk in de kliniek. Iedereen die daar is komt voor de behandeling. Eerst alles nog eens controleren en dan de ingreep. De ingreep duurt maar enkele minuten en lijkt enger dan dat het is. Je ziet niets, voelt niets en na 5 minuten zit je in de donkere kamer uit te rusten.

Daarna naar huis en 4 uur de ogen dichthouden. Het voelt ongemakkelijk maar niet echt pijnlijk. Een beetje zanderig. Na 4 uur druppelen en dan voelt het al beter.

1 oog heeft twee dagen wat gesprongen en zanderig aangevoelt en de andere heeft helemaal niets gehad. ’s morgens behandeld en in de namiddag al zonder bril tv gekeken met ondertiteling. Geweldig.

Het is voor mij nu 11 maanden geleden en ik ben zeer tevreden.
De nacontroles bij Optical Express zijn veelvuldig. Ik vond zelfs dat het erg veel was. Maar beter dat, dan dat er iets is en het wordt niet opgemerkt.

Ik heb twee duimen op voor Optical Express.