Zeer tevreden!

Door Linda Ruijsenaars op 28 november 2013

Ik ben nu een maand geleden gelaserd bij International Vision Centers.

Vanaf het eerste gesprek heel duidelijk en goed voorgelicht, al mijn vragen werden in alle rust beantwoord. De behandeling zelf is lopende bandwerk in de beste zin van het woord. Je wordt in groepjes geholpen, wat ik heel prettig vond. Alles wordt heel goed uitgelegd voor en tijdens de behandeling. Je hand wordt letterlijk vast gehouden en dat geeft wat afleiding. Al met al viel het reuze mee. Liever dit dan naar de kaakchirurg! Je voelt absoluut geen pijn en de druk bij het maken van de flapjes vond ik heel erg meevallen.

Daarna zie je erg wazig en kom je met je mede "slachtoffers" in een andere wachtruimte waar je bij kan praten. Het laseren is een grappige ervaring, het lijkt net een filmpje omdat je alles kunt zien maar niks voelt. Het knetteren van de laser en de verschroeide haarlucht maakt het toch echt. Spoelen, flapje terug en klaar is kees.

Al met al ben je met de behandelingen (wachttijd niet meegerekend) in de behandelkamer 10-15 min bezig. Onvoorstelbaar.

De 4u erna zijn irritant, zeep gevoel in je ogen. Daarna gaat er een wereld voor je open! Net controle gehad en ik zie nu 120% met beide ogen! Veel scherper dan met bril.

Ik geniet er nog elke dag van! IVC bedankt!!