Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zet die stap!

Door Anneke Los op 28 augustus 2008

Eindelijk was het zo ver! Na een week dragen van een bril, waarmee ik redelijk kippig ben, ging ik dan vanmorgen, bloednerveus, naar Optical Express, Amsterdam.
Het meting onderzoek was ca. 4 weken geleden en had me voor de keuze gesteld: Lasek of Lasik. Ik heb gekozen voor Lasik met Wavefront en Intralase.
Na een gesprekje met de chirurg, werd ik iets later hartelijk ontvangen door het overige personeel van de operatie kamer.
Ik was gelukkig op dit moment redelijk relaxed. En dan...
Flapje maken, laseren, flapje weer dicht, klaar!
Was dit nu alles? voor eenieder die bang is van pijn, deze behandeling is 100% pijnloos. Sommigen hebben last van de druk bij het maken van de flap. Maar ook hiervan heb ik niets gemerkt...
En mijn complimenten voor het personeel in deze ruimte. Ik mocht een dame haar hand fijn knijpen! Ze vertelde me precies wat er ging gebeuren en hield me op deze wijze ook rustig tijdens de behandeling.
Na dit alles mocht ik naar een soort rustkamer, omdat de chirurg voor je naar huis gaat nog even de flapjes wilt checken. In het voorbijgaan zag ik een klok en ik kon ook zien hoe laat het was!
Door mijn lieve wederhelft naar huis gereden, zonnebril op en ogen dicht.
Vervolgens heb ik één pijnstiller plus één slaaptablet genomen en hier ca. 3 uur op geslapen. Daarna nog ca. 2 uur met de iPod gespeeld.
Je dient ca. 6 uur je ogen dicht te houden. Deze tijd is benodigd om het flapje weer te laten aangroeien.
Ik zit nu dus al weer achter de PC en af en toe stomverbaasd om me heen te kijken, wat ik allemaal kan zien zonder lenzen!
Morgen terug voor de eerste controle en ik ben zeer benieuwd wat mijn afwijking nu nog is, als deze er nog is.
Ik had ongeveer -3,25.
Ik ben zeer tevreden over de kliniek, Optical Express. Het vooronderzoek, de begeleiding, alle tijd voor je vragen, de behandeling op zich, enz. is zeer prettig bij deze Kliniek (Amsterdam). Alle lof voor al het personeel wat ik hier heb ontmoet!
Een minpuntje moet me van het hart. 595 EURO per oog is een leuke marketing stunt.
Wanneer je zowel Wavefront als Intralase wenst, kom je toch zeker op 3000 EURO uit!
Wel aftrekbaar dit jaar....
Dus voor ieder die last heeft van lenzen, de bril niet meer zo leuk vindt: Zet die stap!
Het is werkelijk wonderbaarlijk
Succes!