Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zicht met sprongen vooruit na lasek bij VisionClinics

Door Anne ten Hagen op 26 november 2007

Na een uitgebreid onderzoek bij Vision Clinics in Amsterdam, kwam ik in aanmerking voor een Lasek behandeling. Op 25 oktober j.l. ging het gebeuren. Ik had me om 9.45 gemeld en even daarna kreeg ik al een valium tablet en een pijnstiller. Even daarna kreeg ik de uitleg van de druppels en tevens ook al de verdovingsdruppels toegediend.

Na 5 minuten werd ik binnen geroepen door Dhr. Asdonk (oogarts) en kreeg een kapje en zakjes voor over de schoenen en nogmaals vedovingsdruppels. Daarna mocht ik even daarna plaats nemen op de behandeltafel. Het ene oog werd afgedekt en nogmaals druppels, moest me concentreren op het rode lichtje, zag op een gegeven moment een soort schrapertje over mijn oog gaan. Tevens werd er gespoeld en daarna kwam de bandagelens erop. Hetzelfde gebeurde met het andere oog, alles pijnloos en erg snel.

Na een kleine controle kon ik naar huis. Het zicht was prima, alleen de volgende ochtend had ik een waas bij mijn linker oog. Tijdens de controle die ochtend is de bandagelens vernieuwd, was even vervelend.

Het zicht liep op de 3e en vierde dag sterk terug. "s Maandags wederom voor controle en werden de bandagelenzen verwijderd. Vanaf dinsdag (6e dag) ging het met sprongen vooruit en vrijdags de laatste controle was het zicht al links 90% en rechts 70%.
Pijn heb ik niet gehad, alleen een gevoel dat er iets in je ogen zit.

Al met al is het me 100% meegevallen en waren de medewerkers van Vision Clinics ontzettend aardig in bijzonder dhr. Asdonk.