Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zo scherp

Door Hester Estie op 22 april 2008

Hallo mensen!!

Ik heb mijn ogen laten laseren bij visionclinics in bussum.. op 17 maart ben ik geholpen!! lasek!! sterkte -2.75 en -3.00
en met goed resultaat mag ik wel zeggen..

De behandeling zelf viel reuze mee, alleen deed de 3e dag vreselijk veel pijn, maar dat werd me van te voren al verteld!! 4 dagen later werden mijn lenzen verwijderd en toen was mijn zicht erg slecht maar dat zou ook wel heel snel zijn.
Nacontrole gehad een week later, en toen was mijn zicht links 60% en rechts 85%!!

Maar ik ben nu 5 weken later en ik zit echt op het toppunt van mijn zicht, ik zie zo scherp echt waar.. moet over 2 md weer terug dus ben erg benieuwd!!! Verder kan ik het iedereen aanraden hoor.. lenzen zijn ook niet alles!!!

Groetjes hester