Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zorgelijk gevoel na Lasik behandeling

Door Irene op 25 mei 2007

Hallo,

Terwijl ik dit typ, zie ik niet scherp op mijn beeldscherm. Dit is dus het restultaat van een Lasik behandeling en ik voel me zo verdomd alleen met mijn probleem.

Eind februari heb ik mijn ogen laten laseren met de Lasik behandeling. Ik was zeer opgelucht toen het was gebeurd en het viel me eigenlijk best wel mee. De arts was zeer vriendelijk en ook de mensen in de behandelkamer hebben mij echt op mijn gemak gesteld.

Ik merkte wel meteen dat ik wat wazig zag de dagen erna bij het lezen van de krant en het computeren, maar dit zou allemaal heel normaal zijn en het zou in de loop van de weken alleen maar beter worden.

Nu ben ik bijna 3 maanden verder en ik zie heel erg dubbel van dichtbij en van veraf niet scherp genoeg om op tijd de Borden op de snelweg te lezen en bovendien ook licht dubbel. Verder heb ik een snotterig gevoel in mijn ogen, een beetje stroperig en mij is geadviseerd om zoveel mogelijk te druppelen. Ik heb niet het gevoel dat het daardoor beter wordt en vraag me dan ook af of ik beter niet kan druppelen, zodat dat stroperige gevoel in mijn ogen minder wordt en ik mischien scherper van dichtbij ga zien.

Ik heb er nu 2 problemen bij voor de prijs van 2300 Euro. Ik ben erg ongelukkig met deze situatie en de laserkliniek begrijpt mijn gevoel.

Nu ga ik volgende week voor een uitgebreid onderzoek terug en in juni ga ik met mijn behandelend arts hierover praten wat we nu moet doen om dit probleem op te lossen. Elke keer is mijn zicht wel iets beter, maar het blijft rond de -1 en met mijn rechteroog heb ik nu ook +0.50.

Ik kan op internet weinig verhalen lezen die gelijk zijn aan mijn ervaring. Dus dat slechte zicht van dichtbij na een lasik behandeling en dat stroperige gevoel in je ogen. En ik ben zo bang om nog een keer te laseren. Dan gaan ze niet meer Lasik toepassen maar Lasek.

Ik zou graag willen weten of voor de 2e keer laseren kwaad kan en of dit vaker voorkomt. Ik hoop dat ik wat reacties op mijn verhaal krijg, want op dit moment voel ik me hier zo alleen over.

Met vriendelijke groet
Irene
wispage at hetnet.nl