Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Zou ik het doen of niet doen?

Door Marit Gerritsen op 2 april 2012

In September 2011 heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers.

In het begin wat eng. Zou ik het doen of niet doen. Toch had ik genoeg van mijn bril en lenzen die ik maximaal een uur inkon houden (droge ogen door lenzen). De dag van de behandeling was ik erg zenuwachtig.
Samen met mijn vriend ben ik naar Amsterdam gereden en voor die avond een hotel in de buurt geboekt i.v.m. nacontrole de volgende dag.

Daaraan gekomen ben ik vriendelijk en goed geïnformeerd over wat er komen ging. Je wordt goed begeleid tijdens de behandeling, wat ik zelf geruststellend vond. De behandeling zelf is achteraf mee gevallen. Het idee is alleen akelig en dat maakt je aan het twijfelen.

Wat ik zelf wel vervelend vond is dat ik erg slecht tegen licht kon na de behandeling. De weg naar het hotel toe vond ik wat minder prettig. Zelf was ik daar wel op voorbereid. Mijn ogen zijn namelijk altijd erg lichtgevoelig geweest. Dus met een grote en zeer zwarte zonnebril op richting het hotel gereden.

Na 2 dagen kon ik weer auto rijden, alleen die najaarszon was wat minder en kan wat vervelend zijn.

Mijn conclusie naar een half jaar: dit had ik veel eerder moeten doen. Mijn zicht is optimaal, geen bril, geen lenzen, geen droge ogen en licht was snel ook geen probleem meer!

Bedankt International Vision Center Amsterdam en Nijmegen!

Marit Gerritsen