• dr_nijs_1
      • dr_nijs_2
      • dr_nijs_3
      • dr_nijs_4
      • dr_nijs_5
    • Dr. Nijs
      Dr. Huib Lodewijks
    • Olympialaan 20
      3630 Maasmechelen
    • Bausch & Lomb Technolas 217P
    • Je kan in onze praktijk terecht bij verschillende medische en paramedische medewerkers. Ons vakgebied bestrijkt de algemene oogziekten en oogheelkunde, scheelzien, refractieve chirurgie en refractieve laserbehandelingen, contactlenzen, allerhande laserbehandelingen, ooglid- en traanwegchirurgie, staaroperaties, medische retina, netvliesoperaties en hoornvliespathologie.

      meer lezen > tekst sluiten
  • 80 bezoekers hebben de beoordeling voor Dr. Nijs (OAMM) ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    9,2
    • 9.3 Voorlichting
      • 9.3 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 9.3 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 9.3 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.2 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.5 Behandeldag
      • 9.5 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 9.5 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 9.5 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 9.3 Zorg na de behandeling
      • 9.4 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 9.4 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 8.8 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 9.3 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 8.8 Prijs/kwaliteit
      • 8.8 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 9.2 Resultaat van de behandeling
      • 9.2 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 14% Nee 86%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 13% Nee 87%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 100% Nee 0%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 100% Nee 0%

    Beoordelingen

    • 10,0
      Heel erg tevreden! Blij dat ik het gedaan heb.
      Lasik Laatste behandeling: augustus 2018 Geplaatst op 11-09-2018

      Vooronderzoek is goed verlopen. Erg duidelijk en genoeg vragen kunnen stellen.
      Behandeling is ook heel soepel verlopen. Erg duidelijke aanwijzingen en informatie gekregen voor, tijdens en na de behandeling.
      Ook de 3 nacontroles zijn goed verlopen. Alles super verlopen en geheeld. Over een jaar nogmaals op controle.

      Pluspunten:

      Heel gemoedelijk. Geen gehaast.
      Iedereen komt erg bekwaam over.

    • 8,9
      Probleemloos
      Laserbehandeling Laatste behandeling: december 2017 Geplaatst op 04-03-2018

      Zeer professionele kliniek met veel ervaring, en zeer kundig personeel.

    • 10,0
      Super tevreden! Zeer aan te raden.
      Lasik Laatste behandeling: december 2017 Geplaatst op 04-01-2018

      Ik ben vooraf zeer goed geïnformeerd over de ingreep.
      Dokter Nijs en zijn assistentes zijn enorm vriendelijk en professioneel.
      Ik werd voor en tijdens de ingreep op mijn gemak gesteld. Geen enkele pijn gevoeld tijdens of achteraf!
      Ook over de controles nadien ben ik tevreden.
      Ik had er vooraf wat angst van, maar dit bleek onterecht. Ik zou het zo opnieuw laten doen.

      Pluspunten:

      Correct, vriendelijk, duidelijk en professioneel.

    • 9,0
      perfect
      intra Lasik Laatste behandeling: december 2017 Geplaatst op 30-12-2017

      Goede begeleiding voor en tijdens de ingreep!
      Bij vragen zijn ze altijd bereikbaar via mail. Terugkoppeling heb ik telefonisch gekregen wat zeer prettig was.
      Ook de nabehandeling werd goed opgevolgd door Dr Nijs.

      Pluspunten:

      Kon geen lenzen meer verdragen. Hier raadde ze mij aan eens verder te kijken naar andere mogelijkheden.
      Kennis was in orde

      Minpunten:

      Prijs is iets hoger. Maar dit heeft mij niet weerhouden om het in Maasmechelen te laten uitvoeren.

    • 9,7
      Geplaatst op 12-08-2017
      Pluspunten:

      Zowel voorlichting/operatie/nazorg/prijs zeer tevreden! Heel erg vakkundig en zeker aan te raden

      Minpunten:

      Geen

    • 9,2
      Geplaatst op 20-07-2017
      Pluspunten:

      ervaring, vertrouwen
      "mag" volgend jaar naw nog een keer om een oog "bij te laseren", leesbril hiermee uitgesteld.

      Minpunten:

      niet volledig geinformeerd over de kosten van de controles. Deze moeten apart betaald worden en zijn dus niet incl.

    • 10,0
      Geplaatst op 06-03-2017
      Pluspunten:

      Betrokken mensen, mooie kliniek. Dr Nijs heeft me goed ingelicht over wat ik kon verwachten en de behandeling is goed verlopen. Zelf ken ik iemand die 20jr! geleden zijn ogen heeft laten laseren bij Dr Nijs en is nog steeds tevreden. Deze oogarts is een begrip en weet wat hij doet.

      Minpunten:

      Geen!

    • 9,7
      Geplaatst op 25-01-2017
      Pluspunten:

      Goed bereikbaar. Voldoende parkeergelegenheid. Mooi ingericht. Goed personeel.

      Minpunten:

      Rumoerige wachtruimte. Mijn behandeling is reeds 8 jaar geleden, dus dit kan ondertussen veranderd zijn. Wel nog altijd zeer tevreden over het resultaat.

    • 9,2
      Geplaatst op 07-11-2016
      Pluspunten:

      warm onthaal, zeer vriendelijk personeel!!!!!

      Minpunten:

      geen, zeer correcte uitleg gekregen

    • 9,6
      Geplaatst op 07-11-2016
      Pluspunten:

      Vlot een afspraak kunnen krijgen. Vriendelijk personeel en deskundige uitleg. Ik voelde me direct gerustgesteld.

      Minpunten:

      Niets aan te merken!

    • 8,7
      Geplaatst op 26-09-2016
      Pluspunten:

      goede voorlichting, duidelijkheid, vriendelijk personeel, goed service

      Minpunten:

      niks wat ergens anders niet zou zijn

    • 9,5
      Geplaatst op 19-09-2016
      Pluspunten:

      Super team. Iedereen heeft me meteen gerustgesteld en mijn verwachtingen zijn uitgekomen.

      Minpunten:

      Geen

    • 8,0
      Geplaatst op 04-05-2015
    • 7,3
      Geplaatst op 18-01-2015
      Pluspunten:

      Dr. Nijs is een open en vriendelijk arts die direct vertrouwen wekt. Zijn benadering en communicatie stelt direct gerust. Zelden zo'n vriendelijke arts tegen gekomen.
      Behandeling is 100 % meegevallen, was wel erg zenuwachtig. Dit was achteraf niet nodig.
      Alle lof voor het voltallig personeel van deze kliniek.

      Minpunten:

      Bij de 2e controle heb ik wel meer dan 1 uur moeten wachten. Medewerkster in kwestie verontschuldigde zich wel hier over want ik wel waardeerde.

    • 9,6
      Geplaatst op 31-05-2014
      Pluspunten:

      Zeer klantvriendelijk en deskundig!!!

      Minpunten:

      Geen

    • 9,6
      Geplaatst op 04-04-2013
      Pluspunten:

      klantvriendelijkheid, deskundigheid, kwaliteit, voorlichting, nazorg

      Minpunten:

      n.v.t.

    • 9,4
      Geplaatst op 21-02-2013
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijk, nemen de tijd voor je en tijdens operatie vertelen ze exact wat er gaat gebeuren, wat je gaat zien. Zeer geruststellend. Dr. Nijs is een normaal persoon, geen man die uit de hoogte doet. Gewoon heel vriendelijk en won meteen mijn complete vertrouwen.

      Minpunten:

      Kan er geen bedenken.

    • 8,7
      Geplaatst op 15-10-2012
      Pluspunten:

      Je wordt niet afgeraffeld maar er wordt echt voldoende tijd voor je gemaakt.

      Minpunten:

      nvt

    • 8,7
      Geplaatst op 22-08-2012
      Pluspunten:

      snel behandeld, zeer hygienische praktijk, Dr is tevens arts in ziekenhuis dus zeer deskundig.

    • 8,6
      Geplaatst op 19-02-2012
    • 9,6
      Geplaatst op 19-12-2011
      Pluspunten:

      kennis, kunde, persoonlijk contact

    • 9,6
      Geplaatst op 10-11-2011
      Pluspunten:

      Zeer kundige dokter die je volledig gerust maakt. Informatie op voorhand was zeer duidelijk. Ze nemen ruim de tijd om je in te lichten. Alles is heel netjes en mooi gestructureerd. Ze bieden zowel laser als ICL aan waardoor ze je echt de beste keuze kunnen laten maken.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,8
      Geplaatst op 16-10-2011
    • 9,1
      Geplaatst op 09-09-2011
      Pluspunten:

      Deskundige begeleiding, goede behandelende arts/chirurg

      Minpunten:

      Toch langer last dan van te voren verwacht.

    • 10,0
      Geplaatst op 10-02-2011
      Pluspunten:

      persoonlijke aandacht, ze nemen de tijd voor je, eerlijke voorlichting, ze wijzen op mogelijke risico\'s

      Minpunten:

      geen

    • 9,1
      Geplaatst op 19-08-2010
      Pluspunten:

      Echt een prima oogarts, zeer kundig.

      Minpunten:

      Geen zwakke punten naar mijn mening.

    • 9,2
      Geplaatst op 10-06-2010
      Pluspunten:

      Persoonlijke opvolging, men voelt zich geen "nummertje".

    • 8,1
      Geplaatst op 31-03-2010
      Pluspunten:

      gaan efficient te werk, geen lange wachttijden.

      Minpunten:

      voorbereiding op operatie en daarna wordt wat simpel voorgesteld. Was achteraf toch pijnlijker als gezegd alhoewel dat wel maar heel kort was.

    • 9,8
      Geplaatst op 18-02-2010
      Pluspunten:

      Persoonlijke, vriendelijke, geruststellende en kundige behandeling. Zowel arts als overige medewerkers nemen uitvoerig tijd voor je en doen alles om een optimaal resultaat te verkrijgen. Complimenten!

    • 9,1
      Geplaatst op 24-01-2010
      Pluspunten:

      Geen lange wachttijden voor afspraken. Zowel de artsen als het andere personeel nemen de tijd en benaderen je op een ontspannen persoonlijke manier.

    • 8,7
      Geplaatst op 11-12-2009
      Pluspunten:

      Er zijn geen wachtijden! Genoeg voorlichting ervoor en erna en ze behandelen je als mens en je bent geen nummer. Ze laten jouw de keus voor het te laten doen. Nazorg is ook goed, als er wat is dan kun je gewoon bellen. Je krijgt ook voldoende medicatie en traandruppels voor erna.

      Minpunten:

      Je moet in de gaten houden als je een afspraak hebt dat je je eigen oogarts krijgt, anders moet je het consult betalen, bij na-controle. Dit krijg je wel terug via de verzekering, maar ze kunnen moeilijk doen. Ze zeggen dan dat je ook in Nederland naar de oogarts kunt. In België sta je altijd met je meisjesnaam in hun systeem. Dit moet je in de gaten houden met rekeningen die op een andere naam staan.

    • 9,4
      Geplaatst op 21-10-2009
      Pluspunten:

      Zeer gedegen kliniek met betrokken medewerkers. Ervaren en deskundig.

      Minpunten:

      geen afspraken beschikbaar

    • 9,3
      Geplaatst op 29-06-2009
    • 9,7
      Geplaatst op 18-05-2009
    • 8,8
      Geplaatst op 27-04-2009
    • 9,8
      Geplaatst op 09-04-2009
    • 8,7
      Geplaatst op 17-03-2009
    • 8,5
      Geplaatst op 01-02-2009
      Pluspunten:

      De klantvriendelijkheid en de openheid over eventuele neveneffecten. De stiptheid van de afgesproken controles; geen lange wachtijden.

      Minpunten:

      Eigelijk geen zwakke punten over dit ooglasercentrum. Wel was de wachtkamer in Paal wel heel erg saai. Een muziekje of een tv zou de wachtijd voor de chauffeurs aanmerkelijk veraangenamen.

    • 9,4
      Geplaatst op 06-12-2008
      Pluspunten:

      De nazorg en de geruststelling op de dag van de operatie zijn uitmuntend.

      Minpunten:

      geen

    • 9,0
      Geplaatst op 01-12-2008
      Pluspunten:

      vriendelijkheid, professionaliteit

      Minpunten:

      soms niet geheel duidelijk wat er van je verwacht wordt

    • 9,6
      Geplaatst op 05-10-2008
      Pluspunten:

      Zeer goede uitleg en goede zorgen.
      Ook relatief snel geholpen!

    • 9,4
      Geplaatst op 05-09-2008
      Pluspunten:

      De behandeling door het personeel, de voorlichting en behandeling zelf waren allemaal erg goed, top te noemen. Ik ben zeer tevreden. Ik was niet zo zenuwachtig, maar wat een begrip en klantvriendelijkheid, dat zie je niet meer vaak. De arts ook heel correct en vroeg tijdens de behandeling na een actie of alles goed was. Ik zou hier zo weer terug gaan, mijn complimenten!

      Minpunten:

      geen

    • 9,3
      Geplaatst op 17-08-2008
      Pluspunten:

      erg persoonlijke benadering en goede uitleg van de risico's en de procedures

      Minpunten:

      geen

    • 9,0
      Geplaatst op 12-06-2008
      Pluspunten:

      Ik heb tot nu toe niemand gesproken die niet supertevreden is over de behandeling en resultaten in de kliniek van dr. Nijs.

    • 9,0
      Geplaatst op 02-06-2008
      Pluspunten:

      Hele goed uitleg, begeleiding en uitvoering van de operatie.

      Minpunten:

      Bij iedere opmeting en/of controle lang moeten wachten ondanks afspraak, soms wel een uur later.

    • 8,9
      Geplaatst op 20-05-2008
      Pluspunten:

      Duidelijke voorlichting, ook over de risico's van de behandeling. Klantvriendelijkheid in Maasmechelen is goed, maar tijdens de behandeling in Paal echt super, dat is pas service en begrip voor de klant!

    • 8,9
      Geplaatst op 14-05-2008
      Pluspunten:

      vakkundig, secuur

      Minpunten:

      sommige informatie gaat te snel.

    • 9,8
      Geplaatst op 12-05-2008
      Pluspunten:

      Laserbehandeling verliep snel én goed, je merkt dat deze mensen precies weten waar ze mee bezig zijn. Geen lange wachttijden tijdens controles.

      Minpunten:

      Geen!

    • 8,5
      Geplaatst op 28-03-2008
      Pluspunten:

      Zeer goede begeleiding door chirurg en assistenten tijdens de behandeling

    • 9,6
      Geplaatst op 23-03-2008
      Pluspunten:

      Duidelijke informatie.
      Vriendelijkheid.
      Zéér correct.
      Snelle en zeer goede behandeling.

      Minpunten:

      Geen zwak punt.

    • 9,6
      Geplaatst op 22-03-2008
    • 9,5
      Geplaatst op 29-02-2008
    • 7,9
      Geplaatst op 18-02-2008
      Pluspunten:

      Voorlichting uitstekend
      Laserbehandeling eveneens uitstekend

      Minpunten:

      balie medewerksters niet vriendelijk en stug. Geen oog voor het geven van informatie tijdens het verrichten van onderzoeken, inlichtingen en hygiene

    • 9,2
      Geplaatst op 14-02-2008
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk, professioneel.

    • 10,0
      Geplaatst op 03-02-2008
      Pluspunten:

      Alle lof voor de artsen. Ik voel mij altijd op mijn gemak bij Dr.A.Goyens in Bree. Legt in de puntjes alles uit. Dr.I. Nijs hield mij op de hoogte tijdens de staar-operatie wat ik als zeer prettig heb ervaren.

      Minpunten:

      Absoluut geen zwakke punten.

    • 9,6
      Geplaatst op 03-01-2008
    • 9,5
      Geplaatst op 03-12-2007
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk en vooruitstrevend.

    • 8,6
      Geplaatst op 20-11-2007
    • 10,0
      Geplaatst op 15-11-2007
      Pluspunten:

      Persoonlijk advies

      Minpunten:

      Geen

    • 8,0
      Geplaatst op 06-11-2007
      Pluspunten:

      Ben erg tevreden. Helaas moest een oog nog extra gelaserd worden maar ook toen was voorlichting prima.

    • 8,1
      Geplaatst op 17-10-2007
      Pluspunten:

      vooronderzoek;

      Minpunten:

      uitleg tijdens behandeling vond ik erg snel gaan.

    • 9,7
      Geplaatst op 03-10-2007
      Pluspunten:

      Ervaren arts.

      Minpunten:

      Met alle nieuwe klinieken die op dit moment openen is de prijs ietwat aan de hogere kant.

    • 9,0
      Geplaatst op 29-06-2007
    • 10,0
      Geplaatst op 21-03-2007
      Pluspunten:

      Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en betrokken bij de patient. Goede kwaliteit!

    • 8,8
      Geplaatst op 21-03-2007
      Pluspunten:

      patiëntvriendelijk, nemen de tijd voor alle vragen.Geen lange wachttijden.

      Minpunten:

      tijdens de behandeling zelf (laseren in Paal)een kop koffie/ thee geven aan de wachtende mensen die met de patiënt meekomen.Zij moeten immers 1,5u wachten.

    • 9,4
      Geplaatst op 08-02-2007
      Pluspunten:

      Erg klantvriendelijke, goede voorlichting, snelle service

    • 9,9
      Geplaatst op 30-01-2007
    • 10,0
      Geplaatst op 17-01-2007
      Pluspunten:

      De verschillende behandelingsmethoden worden uitgebreid uitgelegd, met de benodigde Informatie. Ook vertelllen ze je duidelijk over evt nadelige effecten van de operatie. Tijdens het vooronderzoek nemen ze alle tijd.
      Alles gaat zoals afgesproken, je komt niet voor verrassingen te staan.Ik heb bij alle afspraken nooit onnodig hoeven wachten. Precies op de afgesproken tijd ben je aan de beurt. Ongekend!Zowel artsen als overige medewerksters waren heel erg vriendelijk en aangenaam in de omgang. Tijdens de ingreep wordt er per handeling verteld wat er gaat gebeuren zodat je helemaal op je gemak bent. En het resultaat is super!! Complimenten voor iedereen van het team!!

      Minpunten:

      Absoluut geen!

    • 8,8
      Geplaatst op 09-01-2007
      Pluspunten:

      Geen wachtlijsten, snelle behandeling en correcte zorg en benadering

    • 9,0
      Geplaatst op 15-11-2006
      Pluspunten:

      De verschillende behandelingsmethoden worden uitgebreid geëvalueerd, je krijgt echt veel informatie en samen wordt er dan een beslissing genomen.
      Het vooronderzoek gebeurt super precies, ze willen 100 % zeker zijn van de juiste sterkte die ze gaan implanteren.
      Alles gebeurt ook zoals op voorhand afgesproken, wachttijden komen nagenoeg niet voor.
      Erg vriendelijk personeel!

      Minpunten:

      Geen, ik kom hier al van kindsaf aan en word telkens heel goed geholpen!

    • 10,0
      Geplaatst op 16-10-2006
      Pluspunten:

      vriendelijkheid,duidelijkheid en niet tijdgebonden nemen de tijd voor je, ook al heb je veel vragen
      Deze kliniek is een echte aanrader

      Minpunten:

      x

    • 9,9
      Geplaatst op 06-10-2006
      Pluspunten:

      de verscheidenheid in mogelijkheden qua behandelen. Ze maken een duidelijk keuze samen met de patient omtrent de beste methode nodig voor jouw oog. Geen standaard procedures.

    • 9,1
      Geplaatst op 26-09-2006
      Pluspunten:

      Duidelijke diagnose
      Duidelijk behandelplan
      Duidelijke antwoorden op vragen

      Minpunten:

      Geen minpunten te benoemen

    • 10,0
      Geplaatst op 12-09-2006
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijk onthaal.
      Uitgebreide en directe uitleg.
      Goede nazorg.

    • 9,6
      Geplaatst op 17-08-2006
      Pluspunten:

      duidelijke voorlichting voor en nadelen,kosten, wachttijd, nauwkeurige controle voor en na de behandeling.goede begeleiding tijdens de behandeling.

      Minpunten:

      Bij de eerste keer aan de balie uitleg geven aan client, over de onderzoekjes die de assistente uitvoert.

    • 9,5
      Geplaatst op 15-08-2006
      Pluspunten:

      Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk, deskundig en zeer vriendelijk.

    • 8,8
      Geplaatst op 13-08-2006
      Pluspunten:

      Zeer goede uitleg over zowel de procedure als de risico's.
      Zeer goede begeleiding tijdens de behandeling.

    • 9,9
      Geplaatst op 12-08-2006
      Pluspunten:

      * Met het vooronderzoek wordt bepaald of je voor de behandeling in aanmerking komt. Hierbij wordt gelet op een minimum aan risico's voor de patiënt.
      * Op voorhand worden alle risico's voldoende uitgelegd.
      * Na de behandeling moet de patiënt op geregelde tijdstippen op controle komen
      * Prijs van de behandeling = inclusief controles
      * Alle medewerkers zijn zeer professioneel

    • 7,5
      Geplaatst op 10-08-2006
      Pluspunten:

      klantvriendelijkheid
      professionaliteit
      begeleiding voor, tijdens en na.

    • 9,0
      Geplaatst op 16-06-2006
      Pluspunten:

      Goede voorlichting en nazorg.

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Dr. Nijs (OAMM), Maasmechelen

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op Ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op Ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie