Eyescan Brilvervangende Chirurgie Utrecht
      • eyescan_1
      • eyescan_2
      • eyescan_3
      • eyescan_4
      • eyescan_5
      • eyescan_6
    • dr. A.J.P. Rouwen
      drs. B. Ververs
      • ZKN
    • Koningin Wilhelminalaan 5
      3527 LA Utrecht
    • Ooglaserbehandelingen met de:
      - Schwind Amaris 1.050RS excimerlaser
      - IntraLase
      Lensimplantaties:
      - Catalys Precision Laser System

    • Eyescan is dé kwaliteitsorganisatie in oogheelkunde, met oogzorg- en refractieklinieken door heel Nederland. Bij ons kun je terecht voor hoogwaardige ooglaserbehandelingen, multifocale lensimplantaties en staaroperaties. Maar ook bij oogaandoeningen ben je verzekerd van persoonlijke oogzorg op maat!

      meer lezen > tekst sluiten
  • 91 bezoekers hebben de beoordeling voor Eyescan Brilvervangende Chirurgie ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    8,4
    • 8.6 Voorlichting
      • 8.5 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 8.3 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 8.5 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.0 Behandeldag
      • 9.1 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 9 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 8.8 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 8.7 Zorg na de behandeling
      • 8.8 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 8.6 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 8.3 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 8.9 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 7.7 Prijs/kwaliteit
      • 7.7 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 8.1 Resultaat van de behandeling
      • 8.1 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 33% Nee 67%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 24% Nee 76%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 88% Nee 12%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 91% Nee 9%

    Beoordelingen

    • 9,2
      Beste kliniek voor refractiechirurgie
      Lasik Intralase Superior ODS (CustomVue) Geplaatst op 20-10-2017

      Uitstekende, wellicht de beste kliniek om je ogen te laten behandelen. Prijzig maar je hebt maar een paar ogen en goedkoop is duurkoop bij deze behandeling. Van -6,5 ben ik naar volledig zicht gegaan zonder bijverschijnselen als halo's, nachtblindheid of droge ogen. Terwijl ik daarvoor continu last had van droge ogen en oogontstekingen als gevolg van 25 jaar contactlenzen dragen. Nu nog, 8 jaar later, ben ik ontzettend blij dat ik deze beslissing heb genomen en niet naar een andere, goedkopere kliniek ben gegaan. Als je refractiechirurgie overweegt, kan ik alleen deze kliniek aanraden.

      Pluspunten:

      Deskundig, professioneel, klantvriendelijk, goede informatie, begeleiding en nazorg.

      Minpunten:

      Prijzig maar het is het waard.

    • 8,8
      Super begeleiding voor en achteraf
      Lasik behandeling Geplaatst op 20-10-2017

      Een jaar of 12 geleden behandeld met -5 en -5.25
      Er werd al aangegeven dat het zou kunnen zijn dat er ooit een reststerkte terug zou komen. Die kwam er helaas ook. Tweede maal behandeld, eveneens meer dan tevreden. Informatie vooraf, tijdens en na de behandeling waren super

      Ik zou er zo weer een behandeling ondergaan

    • 9,2
      Geplaatst op 29-09-2017
      Pluspunten:

      Het behandelend/verzorgend personeel is geweldig. Ze zijn aardig en tonen een grootte mate van belangstelling in de patiënten.

      Minpunten:

      De bereikbaarheid van de kliniek aan de Lucas Bol Utrecht. Voor het overige is het de moeite van het vermelden niet waard

    • 8,8
      Geplaatst op 30-05-2016
    • 9,4
      Geplaatst op 12-04-2016
      Pluspunten:

      erg goed

      Minpunten:

      nee

    • 9,6
      Geplaatst op 03-02-2016
      Pluspunten:

      professioneel, klantvriendelijk

      Minpunten:

      nvt

    • 6,8
      Geplaatst op 08-12-2014
      Pluspunten:

      Vriendelijk personeel, hygienisch,

      Minpunten:

      Mij is destijds, 11 jaar geleden, verteld dat het behaalde resultaat blijvend zou zijn. Nu moet ik weer een bril omdat mijn ogen voor veraf zien slechter zijn geworden. Hierover gebeld en gratis een oogcontrole. Ik kreeg toen te horen dat ze weer konden laseren maar dat ik na een jaar weer bij af zou zijn. Achteraf blijkt de behandeling toch tijdelijk te zijn. Jammer dat dit niet verteld wordt.

    • 8,5
      Geplaatst op 26-08-2013
      Pluspunten:

      goede uileg, info folder,uitgebreid vooronderzoek, klantvriendelijk, o6 nr voor vragen en/of uileg dokter
      na behandeling,en ook goede medicijnen/ en gebruik daarvan

    • 9,0
      Geplaatst op 27-12-2012
    • 8,0
      Geplaatst op 24-10-2012
      Pluspunten:

      beoordeling van de behandeling gaat in goed overleg , bij twijfels wordt geen behandeling uitgevoerd.

      Minpunten:

      arts maar 2 maal gezien

    • 1,0
      Geplaatst op 24-09-2012
      Minpunten:

      Niks, ze willen alleen je geld en voor de verder rest helpen ze je alleen met "tegenzin", en de dokter ziet er erg onverzorgd uit.

    • 9,2
      Geplaatst op 09-07-2012
      Pluspunten:

      Erg persoonlijke begeleiding voor, op en na de behandeldag. De nacontroles bij een optiek bij mij in de buurt waren prima. Toen ik mij zorgen maakte over mijn zicht, kon ik gelijk terecht. Toen bleek dat ik (vooral recht) extreem droge ogen heb, is de nazorg aangepast en ik heb daarbij goede begeleiding gehad.

      Minpunten:

      n.v.t.

    • 2,1
      Geplaatst op 21-06-2012
      Pluspunten:

      geen

      Minpunten:

      Resultaat mooier voorgespiegeld dan het in werkelijkheid is.
      Fouten kan men, of wil men niet corrigeren, geld hebben ze immers binnen.

    • 8,9
      Geplaatst op 21-06-2012
      Pluspunten:

      Klant in plaats van nummer zoals in reguliere gezondheidszorg

      Minpunten:

      Geen

    • 8,1
      Geplaatst op 08-06-2012
      Pluspunten:

      Snel, duidelijk, altijd op tijd, netjes

      Minpunten:

      Het was even lastig om na lang wachten ivm afbouw contactlenzen de operatie in te plannen, druk en vol rooster. Uiteindelijk viel er operatie uit en kon het toch nog snel.

    • 8,8
      Geplaatst op 18-04-2012
    • 9,0
      Geplaatst op 15-04-2012
      Pluspunten:

      Uitstekende voorlichting.
      Jaarlijks gratis controle.
      Levenslange garantie.
      Gratis nabehandeling.

      Minpunten:

      Geen

    • 8,6
      Geplaatst op 11-04-2012
    • 5,4
      Geplaatst op 21-03-2012
      Minpunten:

      Oogarts lijkt niet betrokken te worden bij de afweging of de ogen geschikt zijn voor de ingreep. Ook al is er aarzeling, toch lijkt de optometrist te mogen beslissen. Voor mij pakt dit nu niet goed uit. Het is standaardwerk. Alles behalve de ingreep gebeurt door optometristen. Misschien had oogarts in een eerder stadium de ingreep afgeraden. Resultaat is bij mij onvoldoende en moet ik aan een plusbril!

    • 8,7
      Geplaatst op 14-03-2012
      Pluspunten:

      Je voelt dat ze weten wat ze doen dat geeft vertrouwen

    • 6,8
      Geplaatst op 14-03-2012
      Pluspunten:

      -de service varieert van personeel tot personeel. De een is vriendelijker en behulzamer dan de ander

      Minpunten:

      -de service varieert van personeel tot personeel. De een is vriendelijker en behulzamer dan de ander
      -het zou goed zijn om de nacontroles te laten uitvoeren door dezelfde optometrist, ter versterking van consistentie
      -de onvolledigheid wat er kan gebeuren in uitzonderingsgevallen. In mijn situatie heb ik heel veel last gehad van lichamelijke klachten, de paar uren na de behandeling. Ik heb dit liever van tevoren gehoord dat dit eventueel kan plaatsvinden.

    • 8,8
      Geplaatst op 13-03-2012
      Pluspunten:

      Erg vriendelijk en duidelijk. Goede zorg gedurende gehele traject

    • 9,1
      Geplaatst op 09-03-2012
      Pluspunten:

      Klantvriendelijkheid , advies , koffie

      Minpunten:

      Lokatie, een uur reizen enkele reis (60 km)

    • 8,2
      Geplaatst op 10-02-2012
      Pluspunten:

      Vriendelijkheid, zorgvuldige behandeling.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,2
      Geplaatst op 03-02-2012
      Pluspunten:

      Zeer klantvriendelijk en professioneel

      Minpunten:

      Geen

    • 9,1
      Geplaatst op 27-01-2012
      Pluspunten:

      Het vertrouwen wat deze kliniek geeft

    • 9,0
      Geplaatst op 20-01-2012
    • 8,8
      Geplaatst op 04-01-2012
    • 9,7
      Geplaatst op 25-12-2011
      Pluspunten:

      Hoef eigenlijk geen drie maanden te wachten voor ik deze enquete invul, want heb nu, twee dagen later al perfect zicht en 0 klachten. Wel regelmatig druppelen vanwege droge ogen, maar ja, hoort er nu even bij. Er is n wereld voor me opengegaan! Superbegeleiding via eyescan. Met nane de gastvrouw en coaching tijdens de operatie zijn super! Gisteren mijn eerste controle gehad en van links -6,5 en rechts -7 naar een marginale -.25 rechts gegaan en geen afwijking meer links. En dat na 1 dag!

      Minpunten:

      Nada. Heb de intralase superior gedaan met customvue en het is prijzig (4200 euro) Maar ja, liever even doorsparen dan een goedkopere behandeling met mogelijk minder positief effect (in mijn geval dan, in verband met forse cilinder, die ook tot 0 is teruggebracht nu)

    • 9,2
      Geplaatst op 19-11-2011
      Pluspunten:

      Professionele begeleiding met veel aandacht en duidelijke uitleg van de behandeling.

      Minpunten:

      Prijs is aan de hoge kant in vergelijking met andere klinieken, maar daar staat tegenover dat alles verder klopt en je uiteindelijk voor je ogen niet voor de laagste prijs gaat!

    • 8,3
      Geplaatst op 19-11-2011
      Pluspunten:

      - goede controle op de meetresultaten
      - goed overleg met de patient
      - zeer profesioneel, vakkundig personeel

      Minpunten:

      - ligging in de stad en de parkeer problematiek

    • 8,8
      Geplaatst op 15-11-2011
      Pluspunten:

      klantvriendelijk en professionele hulpverlening

    • 8,7
      Geplaatst op 09-11-2011
      Pluspunten:

      Mijn ervaring is zeer goed; uitermate persoonlijke begeleiding, behandeling kon ook op vrijdag plaatsvinden (1e controle op zaterdag), uitstekende service.

      Minpunten:

      Wat prijs betreft: wie bezuinigt er nou op een vrijwillige behandeling van je ógen? Genoeg opties voor "korting" via de juiste aanvullende verzekering.

    • 9,5
      Geplaatst op 18-10-2011
      Pluspunten:

      Perfecte begeleiding voor, tijdens en na de behandeling. Perfecte behandelmethoden met minimale discomfort. Hierdoor een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      Geplaatst op 12-10-2011
      Pluspunten:

      In de kliniek werken veel ervaren mensen, maar die continu denken vanuit het oogpunt van de patient. Dus alles wordt goed uitgelegd en doorbesproken. Ook tijdens de behandeling werd continu elke stap in de behandeling benoemd, waarna het gebeurde. Zo weet je wat er gebeurt en daardoor word je gerust gesteld.

      Minpunten:

      ik kan geen zwakke punten bedenken.

    • 8,5
      Geplaatst op 08-10-2011
      Pluspunten:

      Deze kliniek is erg nauwkeurig en zorgvuldig in zijn werk. Zowel de voorlichtingen als de behandeling en ook de nazorg zijn van goede kwaliteit. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren zodat de operatie ook minder eng is. Tijdens de behandeling merkte ik dat ik toch best wel zenuwachtig was, maar doordat er precies werd gezegd wat er gedaan werd en wat ik op dat moment wel of niet zou zien, was het een stuk minder eng. Ook de nazorg is goed. Door de regelmatige controles wordt je gerustgesteld dat de operatie de gewenste resultaten heeft bereikt. Naar mijn mening dus een uitstekende kliniek en ik zou het een ander zeker aanraden!

      Minpunten:

      Qua zorg en behandeling kan ik geen zwakke punten bedenken. Het enige minpuntje is misschien de prijs, je moet er wel veel geld voor over hebben, zeker als je student bent zoals ik. Maar aan de andere kant krijg je er natuurlijk ook veel voor terug!

    • 8,4
      Geplaatst op 15-09-2011
      Pluspunten:

      goed in info, erg klantvriendelijk, geen pijnlijke behandeling, goed in begeleiden tijdens de behandeling.

      Minpunten:

      Parkeren in de omgeving is op de dag van behandeling gratis, daarna zelf betalen

    • 9,4
      Geplaatst op 29-08-2011
    • 8,3
      Geplaatst op 24-08-2011
    • 9,0
      Geplaatst op 18-08-2011
    • 7,0
      Geplaatst op 16-08-2011
      Pluspunten:

      Het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit. Begeleiding op de behandeldag was goed. Bij binnenkomst amper moeten wachten, liep goed door. Ben super tevreden!

      Minpunten:

      Je kan merken dat deze behandelingen 'aan de lopende band' gedaan worden. Aan de manier van informatie vertsrekken kan je merken dat ze dit praatje meerdere malen per dag doen, dit maakt het minder persoonlijk. Hoe dan ook had ik wel het gevoel dat er genoeg ruimte was voor evt. vragen.

    • 8,5
      Geplaatst op 12-08-2011
      Pluspunten:

      Begeleiding voor en tijdens het procen is zeer goed. Het feit dat je een levenslange garantie krijgt. Je kan de oogmeting doen in de buurt en hoeft dus alleen voor de behandeling in utrecht te zijn.

      Minpunten:

      Prijs is relatief hoog. Maar de kwaliteit is ook goed, de begeleiding is zeer prettig en de levenslange garantie maakt het natuurlijk iets prijziger.

    • 8,7
      Geplaatst op 10-07-2011
      Pluspunten:

      Geen sprookjes, geen onzin en geen loze verkooppraatjes. Oprecht en eerlijk begeleiding en wat de behandeling betreft: appeltje eitje de tandarts is enger. En wat betreft het resultaat onwerkelijk maar super. Niet twijfelen maar doen.

    • 7,8
      Geplaatst op 24-06-2011
      Pluspunten:

      prettige persoonlijke behandeling

      Minpunten:

      duur in verhouding met andere klinieken

    • 7,8
      Geplaatst op 15-06-2011
    • 9,5
      Geplaatst op 20-05-2011
      Pluspunten:

      Alle medewerkers zijn bijzonder aardig en zorgzaam, zowel voor al na de behandeling. De chirurg kundig, rustig en zorgt voor alle info die belangrijk is.

      Minpunten:

      Als je na de behandeling moet wachten worden de rechte stoelen op den duur erg vervelend. Een relex stoel voor de net behandelde patienten om even lekker achterover te kunnen zitten tijdens het wachten op de controle had ik prettig gevonden.

    • 9,5
      Geplaatst op 16-05-2011
    • 5,9
      Geplaatst op 08-04-2011
      Pluspunten:

      Vooronderzoek op locatie en voorlichting

      Minpunten:

      Onduidelijkheid bij operatie en onvolledigheid, onduidelijkheid bij vooronderzoek nabehandeling..( medewerker en arts waren oneens over li. of re. oog gelaserd zou moeten worden)... waarschijnlijk door te weinig tijd voor client dit soort onduideljkheden..
      Heb afspraak voor laseren uitgesteld door onduidelijkheden en vragen...

    • 8,9
      Geplaatst op 28-02-2011
      Pluspunten:

      Goede kwaliteit, de kliniek maakt een betrouwbare en professionele indruk.

      Minpunten:

      nvt

    • 8,6
      Geplaatst op 07-02-2011
      Pluspunten:

      Locatie, professionaliteit, vriendelijkheid.

      Minpunten:

      Gebrek aan duidelijkheid over de voorwaarden van de levenslange garantie (voorafgaand aan de operatie). Met name de kosten van de jaarlijkse controle afspraken.

    • 9,5
      Geplaatst op 19-11-2010
      Pluspunten:

      Duidelijke uitleg over alles. Begeleiding erg prettig, er wordt steeds duidelijk verteld wat er gaat gebeuren.

    • 9,3
      Geplaatst op 11-11-2010
    • 10,0
      Geplaatst op 11-11-2010
      Pluspunten:

      service en apparatuur:intralaser 150 harrz :bij mijn man ging het omklappen van de flap veel moeilijker met een intralase van vision clinics

      Minpunten:

      alles top

    • 10,0
      Geplaatst op 11-11-2010
      Pluspunten:

      begeleiding en kwaliteit apparatuur

      Minpunten:

      kan niet bedenken

    • 4,7
      Geplaatst op 22-05-2010
      Minpunten:

      slechte nazorg/vooronderzoek

    • 9,1
      Geplaatst op 23-04-2010
      Pluspunten:

      -Ontzettend vriendelijke mensen die je van het begin tot het einde volledig op je gemak stellen,bij iedere stap die gedaan wordt krijg je eerst te horen wat en hoelang het duurt.
      -Er wordt zeer hygienisch gewerkt met tussensluizen tussen controlekamers en operatiekamers.

      Minpunten:

      - Ik kan geen enkel zwak punt ontdekken of het zou de prijs moeten zijn.Deze is wel aan de hoge kant in vergelijking met met andere klinieken maar heb begrepen dat dit ook met de apparatuur/laser te maken heeft. Deze is zeer geavanceerd bij Eye-Scan.

    • 5,7
      Geplaatst op 25-01-2010
      Pluspunten:

      Zeer goed gekwalificeerde specialisten.
      uitstekende begeleiding door optometristen tijdens nazorg bij aangesloten opticiens.

      Minpunten:

      "lopende band" informatie tijdens ingreep; moeilijk te volgen i.v.m omgevings geluid.
      Geen respons op aangeboden "verbeterpunten/ clientervaringen" enquete.
      Verklaring voor "nabehandeling" heeft me niet overtuigd...

    • 8,4
      Geplaatst op 22-12-2009
      Pluspunten:

      Hele duidelijke uitleg, vriendelijke mensen.
      Weinig napijn en na enkele uren al heel goed zicht.
      De prijs was het dan ook meer dan waard !

    • 8,5
      Geplaatst op 28-05-2009
      Pluspunten:

      professioneel en klantgericht

      Minpunten:

      toepassing hygiëne regels niet altijd consistent

    • 9,3
      Geplaatst op 02-05-2009
      Pluspunten:

      totaal geen pijn tijdens de behandeling.
      totaal geen pijn na de behandeling.
      prima resultaat tot nu toe (5 weken na operatie)

      Minpunten:

      hoge prijs.

    • 8,0
      Geplaatst op 29-04-2009
      Minpunten:

      1.Prijs/kwaliteit verhouding tot geleverde dienst niet te beoordelen. Geen informatie over prijs of afrekening van Avero/Achmea gekregen.

    • 9,7
      Geplaatst op 28-04-2009
      Pluspunten:

      De goede zorg op de behandeldag en tijdens de operatie.

    • 9,2
      Geplaatst op 13-04-2009
      Pluspunten:

      Heel professioneel en klantvriendelijk

      Minpunten:

      geen

    • 5,4
      Geplaatst op 03-04-2009
      Pluspunten:

      Veel ervaring, hoogwaardig

      Minpunten:

      Krijg geen antwoord op mijn gestelde vraag.

    • 8,8
      Geplaatst op 31-01-2009
      Pluspunten:

      Erg persoonlijk
      Alles uitgelegd

      Minpunten:

      Enigszins prijzig

    • 6,9
      Geplaatst op 20-01-2009
      Pluspunten:

      Persoonlijkheid van de arts en uitleg van hem, begeleiding tijdens operatie zeer duidelijk, ik wist elke minuut wat er ging gebeuren met me! Hadden topdrukte in dec. maar daar was NIETS van te merken, namen tijd voor me!!

      Minpunten:

      Eigenlijk geen!!

    • 9,4
      Geplaatst op 26-11-2008
    • 8,5
      Geplaatst op 25-11-2008
    • 8,0
      Geplaatst op 31-10-2008
    • 9,3
      Geplaatst op 15-10-2008
      Pluspunten:

      De begeleiding tijdens de operatie zelf is erg goed. De medewerkers zijn vriendelijk, ook de 'wachters' die als begeleiding mee zijn worden goed opgevangen.

      Minpunten:

      Enige minpunt was dat ik later behandeld werd dan was aangegeven (9.45 ipv 9u), als je al zenuwachtig bent is dat niet zo prettig.

    • 6,2
      Geplaatst op 15-09-2008
      Pluspunten:

      vriendelijkheid

      Minpunten:

      onvoldoende schriftelijk materiaal specifiek over implantlenzen, was allemaal gericht op laser en deels implant

    • 9,1
      Geplaatst op 29-08-2008
      Pluspunten:

      buitengewoon vriendelijk en professioneel

    • 9,2
      Geplaatst op 09-07-2008
    • 4,2
      Geplaatst op 21-05-2008
      Minpunten:

      Voorlichting en adequate reactie en zorg bij vragen na enkele weken heel slecht. Daardoor zit er nu vocht op de netvliezen. Daardoor nu een vervormd en slecht zicht.

    • 9,8
      Geplaatst op 19-12-2007
      Pluspunten:

      Ik ben 13.12.2007 behandeld door deze kliniek en zit dus nog in de herstel fase. Iedereen is enorm professioneel en gastvrij. Je weet precies wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Iedereen leeft met je mee en je staat niet voor verassingen. Vooronderzoeken en nacontroles voeren ze goed uit.
      Ik wist precies waar ik aan begon en wat er ging gebeuren.

      Minpunten:

      Ik heb er geen kunnen bedenken!!

    • 8,7
      Geplaatst op 06-06-2007
    • 9,8
      Geplaatst op 22-05-2007
    • 9,8
      Geplaatst op 20-04-2007
      Pluspunten:

      Ervaring, klantvriendelijk en duidelijk in alle uitleg. Zeer goede begeleiding!

    • 9,6
      Geplaatst op 12-04-2007
      Pluspunten:

      Kundig personeel en up-to-date apparatuur.

      Minpunten:

      Geen.

    • 9,0
      Geplaatst op 19-02-2007
      Pluspunten:

      Ik vond de voorbereiding uitstekend. Duidelijke folders, goede uitleg, uitgebreid vooronderzoek waarbij eveneens alles uitgelegd werd. Op de dag van de ingreep werd alles nogmaals duidelijk uitgelegd. Er bleef een vast gezicht tijdens de hele ingreep bij mij. De arts maakte ruim de tijd vrij om me te vertellen hoe alles was gegaan en wat ik de komende uren kon verwachten.

      Minpunten:

      De prijs (4800 € voor twee ogen LASIK met CustomVue)

    • 9,4
      Geplaatst op 17-01-2007
      Pluspunten:

      Zeer goeie voorlichting, artsen en nazorg. In een woord helemaal geweldig!

    • 7,9
      Geplaatst op 30-11-2006
    • 9,3
      Geplaatst op 05-11-2006
      Pluspunten:

      Ruime ervaring van de Oogartsen. Persoonlijke benadering tijdens de behandeling

    • 9,9
      Geplaatst op 06-10-2006
      Pluspunten:

      de goede service en uitleg

      Minpunten:

      niks eigenlijk

    • 8,2
      Geplaatst op 12-09-2006
      Pluspunten:

      Eyescan heeft de nazorg uitbesteed aan optometristen in de buurt, in mijn geval Delft. Door deze samenwerking wordt zowel aan het voortraject als de nazorg zeer veel zorg besteed. Ik ben meerdere malen op controle geweest, kan altijd binnen stappen om iets te vragen of te laten nakijken, kreeg gratis brillen glazen omdat ik niet op 0 was uitgekomen. Ik ga voor een herbehandeling en heb nog steeds vertrouwen in Eyescan en in de optometrist(Mario).

      Minpunten:

      Het was wel duur, zeker nu ook andere hun prijzen verlagen.

    • 9,6
      Geplaatst op 18-08-2006
    • 9,3
      Geplaatst op 20-06-2006
      Pluspunten:

      Goede voorbereiding met goede en duidelijke uitleg. Zeer professionele behandeling. Goede nazorg.

      Minpunten:

      Ik kan geen zwakke punten noemen, ben erg tevreden over de voorbereiding, de behandeling zelf en de nazorg.

    • 8,6
      Geplaatst op 19-06-2006
      Pluspunten:

      - goede voor- en nazorg

    • 8,8
      Geplaatst op 18-06-2006
      Pluspunten:

      Professionaliteit en uitstraling van het bedrijf.

      Minpunten:

      Ik zou niet weten nog beter zou kunnen. Ik ben volledig op de hoogte gebracht van de voor- en nadelen.

    • 8,6
      Geplaatst op 17-06-2006
      Pluspunten:

      De persoonlijke benadering en een uitgebreide voorlichting. Gaf veel vertrouwen.

    • 10,0
      Geplaatst op 16-06-2006
      Pluspunten:

      Aardige mensen. Eerlijke voorlichting. Uitvoerige informatie in Brochure. Gedreven en charismatisch oogarts. Perfect uitgerust qua apparatuur.

      Minpunten:

      Nemen soms veel tijd in de voorbereiding en tijdens de behandeling. Lijkt onnodig.

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Eyescan Brilvervangende Chirurgie, Utrecht

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op Ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op Ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
    • Samenwerking oogartsen Ziekenhuis Amstelland en Eyescan

      3 maart 2015

      Met ingang van 1 maart 2015 werken Ziekenhuis Amstelland, de oogartsen van het ziekenhuis en Eyescan samen in een nieuwe kliniek; Ziekenhuis Amstelland Eyescan oogzorgkliniek

      Lees Meer