• goes_oogkliniek_1
      • goes_oogkliniek_2
      • goes_oogkliniek_3
      • goes_oogkliniek_4
      • goes_oogkliniek_5
      • goes_oogkliniek_6
      • goes_oogkliniek_8
      • goes_oogkliniek_9
      • goes_oogkliniek_10
    • Dr. Frank Goes jr.
    • W. Klooslaan, (no. 6 raadpleging no. 16 heelkunde)
      2050 Antwerpen
    • Excimer laser : Mel 80 van Zeiss.
      Femtolasik laser : Visumax 500 van Zeiss
    • Het Goes OogCentrum is een groepspraktijk met zeven oogartsen, een orthoptiste, meerdere technische assistentes, secretaresses en een operatieteam met een anesthesiste.

      Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen om goed te zien zonder bril en contactlenzen.  Elke oogarts heeft zich bekwaamd in een subdiscipline van de oogheelkunde. Cataractchirurgie en ooglidchirurgie zijn andere behandelingen waarop we ons specifiek toeleggen. 

      We werken in een operatiekamer die aan de hoogste eisen van steriliteit voldoet, en waar enkel oogchirurgie wordt uitgevoerd.

      In de Benelux waren we het eerste centrum om de Smile-procedure op te starten, en we bouwden hier ondertussen een grote expertise in op. Inmiddels hebben we meer dan 100.000 patiënten behandeld en meer dan 10.000 oogoperaties uitgevoerd.

      meer lezen > tekst sluiten
  • 55 bezoekers hebben de beoordeling voor Goes OogCentrum ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    9,1
    • 8.8 Voorlichting
      • 8.8 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 8.6 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 8.8 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.1 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.4 Behandeldag
      • 9.3 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 9.5 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 9.3 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 9.1 Zorg na de behandeling
      • 9.1 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 9.2 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 8.8 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 9.2 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 8.5 Prijs/kwaliteit
      • 8.5 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 9.5 Resultaat van de behandeling
      • 9.5 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 15% Nee 85%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 10% Nee 90%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 98% Nee 2%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 100% Nee 0%

    Beoordelingen

    • 10,0
      Geplaatst op 16-08-2017
      Pluspunten:

      Dat alles naar wens met veel respect is verlopen,en dat ik nooit geen bril meer nodig heb met dank aan dr. Goes en medewerkers!

      Minpunten:

      Vind geen zwakke punten!

    • 8,8
      Geplaatst op 19-07-2017
      Pluspunten:

      Er werd rekening gehouden met mijn leeftijd en als dusdanig een ondercorrectie uitgevoerd. Dit vond ik heel professioneel.

      Minpunten:

      Geen zwakke punten

    • 9,3
      Geplaatst op 27-08-2015
      Pluspunten:

      Toen ik na de ingreep belde voor een probleem mocht ik direct langskomen. Ik heb ook niets aan mijn probleem over gehouden.

    • 9,3
      Geplaatst op 04-07-2015
      Pluspunten:

      Duidelijke informatie, professionaliteit, zeer vriendelijke en geruststellende begeleiding tijdens de ingreep, bereikbaarheid van arts bij vragen achteraf

      Minpunten:

      geen zwakke punten te melden!

    • 8,7
      Geplaatst op 10-06-2015
      Pluspunten:

      Vriendelijk, professioneel, proper.

      Minpunten:

      Dure behandeling, afspraken kunnen niet snel ingepland worden.

    • 9,5
      Geplaatst op 13-12-2014
      Pluspunten:

      Super efficiënt. Zeer kwaliteitsvol.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,5
      Geplaatst op 30-05-2014
      Pluspunten:

      Onderzoeken waren uitgebreid en zorgvuldig

    • 9,2
      Geplaatst op 19-04-2014
      Pluspunten:

      Professionele aanpak, vriendelijkheid zowel van dokter Goes als van personeel, vakkundige uitleg, behandelingen in heel hygiënische omstandigheden

      Minpunten:

      geen

    • 9,4
      Geplaatst op 27-10-2013
      Pluspunten:

      Nieuwste ooglaser techniek. Pijnloos. En een vakkundige man.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,5
      Geplaatst op 20-08-2012
      Pluspunten:

      Vriendelijkheid, professionaliteit, ervaring.

      Minpunten:

      Soms lange wachttijden (bvb. wachten aan de telefoon, of tussen twee testen in). Dit viel echter niet zo vaak voor.

    • 9,5
      Geplaatst op 01-07-2012
      Pluspunten:

      - bijzonder vriendelijke en attente medewerkers
      - een dokter die vertrouwen opwekt voor, tijdens en na de behandeling

      Minpunten:

      -

    • 8,3
      Geplaatst op 09-05-2012
    • 9,4
      Geplaatst op 28-04-2012
      Pluspunten:

      zeer proper en sterieel

      Minpunten:

      wachten soms

    • 8,6
      Geplaatst op 15-01-2012
    • 8,5
      Geplaatst op 28-11-2011
      Pluspunten:

      Men begrijpt dat eenieder dit maar éénmaal in zijn leven doet en met een pak vragen zit zowel voor als na de behandeling. Het persoonlijk gsm-nummer van DR Goes is een sterk punt op dat vlak.

      Minpunten:

      Lasek-behandeling blijft behandeling met traag herstel. Bij mij duurde het nog een beetje langer dan voorspeld. Maar eindresultaat is zeer goed.

    • 9,2
      Geplaatst op 06-11-2011
      Pluspunten:

      zeer vlotte behandeling
      geen wachttijden
      zeer vertrouwenswekkend

    • 8,6
      Geplaatst op 01-11-2011
    • 8,3
      Geplaatst op 17-10-2011
    • 9,9
      Geplaatst op 30-09-2011
      Pluspunten:

      Zeer goed vooronderzoek en uitleg.
      Vriendelijkheid, geduld,steun, begrip, eerlijkheid, vertrouwen, gemotiveerd,deskundigheid,ze nemen alle tijd per patiënt. Volledige uitleg tijdens de operatie door de chirurg en de liefdevolle handmassage doet wonderen !!! Een prima samenwerking !

      Minpunten:

      Niet van toepassing voor mij !

    • 9,4
      Geplaatst op 26-04-2011
      Pluspunten:

      Expertise, professionalisme, organisatie.

    • 8,5
      Geplaatst op 07-09-2010
      Pluspunten:

      goede kennis, geeft vertrouwen

      Minpunten:

      wachten, afspraak om 15uur, u bent rond 16uur aan de beurt dan.

    • 10,0
      Geplaatst op 18-07-2010
      Pluspunten:

      - Klantvriendelijkheid voor, tijdens en na de behandeling.

      Minpunten:

      Niet van toepassing

    • 9,1
      Geplaatst op 06-07-2010
      Pluspunten:

      Uitgebreide en moderne testen bij vooronderzoek. Enorm goede begeleiding tijdens en na de operatie. Tijdens de behandeling werd ik gerust gesteld door de dokter en dat vond ik nodig, want er gebeurt zo veel op korte tijd.

      Minpunten:

      Een klein minpuntje: tijdens het vooronderzoek werden er niet zo veel vragen aan mij gesteld. Via contacten met mensen die een laserbehandeling hebben ondergaan en via een tweede opinie bij een andere oogarts heb ik meer info gekregen over mijn situatie.

    • 8,1
      Geplaatst op 14-06-2010
      Pluspunten:

      Zeer professioneel, ze nemen geen enkel risico en nemen hun tijd om alles nauwkeurig te onderzoeken.

      Minpunten:

      Voor controles soms wat lang wachten, maar dit is zo bij alle dokters.

    • 9,3
      Geplaatst op 02-06-2010
      Pluspunten:

      Heel vriendelijke mensen en een hele goede arts (DR F Goes Junior).

      Minpunten:

      Geen zwakke punten.

    • 8,5
      Geplaatst op 17-05-2010
      Pluspunten:

      Men kan snel terecht. Correcte behandeling gedurende het volledige proces.

    • 9,6
      Geplaatst op 03-05-2010
      Pluspunten:

      Ik kreeg artiflex lenzen ingeplant en ik ben heel tevreden over de operatie en de nabehandelingen over de dokters en het personeel.Alles heel professioneel, de mensen daar weten waar ze mee bezig zijn.De assistenten zijn heel vriendelijk. Ik raad zelf mijn eigen kinderen aan om bij dokter goes te gaan voor een behandeling of operatie. Goe bezig mannen. Doe zo verder.

      Minpunten:

      Weinig of geen parking.

    • 9,9
      Geplaatst op 20-04-2010
      Pluspunten:

      duidelijke informatie, super vriendelijk personeel,

      Minpunten:

      geen zwakke punten

    • 9,0
      Geplaatst op 12-04-2010
      Pluspunten:

      -klantvriendelijk
      -goede voorlichting
      -goede behandeling

      Minpunten:

      -soms ietwat lange wachttijd

    • 9,1
      Geplaatst op 08-04-2010
      Pluspunten:

      professionaliteit en kennis van dr. goes jr., perfect resultaat

    • 8,6
      Geplaatst op 26-02-2010
      Pluspunten:

      Professionaliteit van zowel de behandelend arts als het personeel. Zeer uitgebreide voorbehandeling/testen om te kijken of je ogen wel geschikt zijn voor het laseren. Geeft je wel van te voren al een goed vertrouwen voor zo'n spannende behandeling.

      Minpunten:

      Geen

    • 8,5
      Geplaatst op 19-01-2010
    • 10,0
      Geplaatst op 12-01-2010
      Pluspunten:

      erg persoonlijke behandeling, goede opvolging

      Minpunten:

      geen

    • 8,2
      Geplaatst op 08-11-2009
      Pluspunten:

      zeer tevreden over dokter Goes

      Minpunten:

      soms lange wachttijden ook bij afspraken

    • 8,7
      Geplaatst op 19-08-2009
    • 9,4
      Geplaatst op 29-07-2009
      Pluspunten:

      Zeer professioneel, lange geschiedenis (tweede generatie), proper en enorm verzorgd.

    • 9,3
      Geplaatst op 15-06-2009
    • 9,0
      Geplaatst op 10-06-2009
      Pluspunten:

      snelle behandeling tussen mijn eerste onderzoek en dat ik er volledig vanaf was 1 maand en heb slechts dag of drie hinder ondervonden

      Minpunten:

      geen, alles is vlot gegaan en zoals ik het wilde met de juiste resultaten

    • 9,9
      Geplaatst op 19-05-2009
    • 7,9
      Geplaatst op 26-04-2009
      Pluspunten:

      Veel aandacht voor nazorg;
      Ik had het gevoel bij competente en betrouwbare artsen te zijn (Goes sr en jr)

      Minpunten:

      duur(der dan de concurrentie)

    • 9,9
      Geplaatst op 21-04-2009
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijke medewerkers en een heel uitgebreide begeleiding.

      Minpunten:

      Geen.

    • 9,6
      Geplaatst op 21-04-2009
      Pluspunten:

      Snelle datum voor behandeling na eerste bezoek - ontvangst dvd van operatie - héél vriendelijke dokter

      Minpunten:

      geen

    • 9,2
      Geplaatst op 16-02-2009
    • 8,8
      Geplaatst op 29-01-2009
    • 7,8
      Geplaatst op 20-01-2009
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijke mensen, goede behandeling en uitleg. Een erg tevreden patient!

      Minpunten:

      Lange wachttijden op de dag van afspraak.

    • 9,8
      Geplaatst op 05-01-2009
      Pluspunten:

      Je wordt hier niet als een nummer behandeld, maar echt als een individu. Dr Frank Goes Junior is niet alleen als dokter uitmuntend, maar ook als mens.
      Hij slaagt er in om je vanaf het eerste moment een goed gevoel te geven ! Toch zal hij je duidelijk wijzen op eventuele risico's die de ingrepen inhouden.
      Hij is de perfecte gentleman en ziet er ook zo uit ! Wat de klantvriendelijkheid betreft, heb je echt het gevoel dat je behandeld wordt als een "First Class" patiënt. De Lasik ingreep was een fluitje van een cent en is bij mij 100% geslaagd. De ingreep was volledig pijnloos door de plaatselijke verdoving en achteraf ook zonder pijn. Na 5 jaar zie ik nog steeds perfect !
      Ik ga met veel plezier op jaarlijkse controle en blijf onder de indruk hoe alles evolueert bij Dr Goes, maar desondanks blijft het menselijk aspect primeren.

      Minpunten:

      Ik heb geen zwakke punten ervaren

    • 7,9
      Geplaatst op 27-12-2008
    • 8,7
      Geplaatst op 27-12-2008
      Minpunten:

      het te laat komen van de dokter

    • 8,0
      Geplaatst op 08-11-2008
      Pluspunten:

      Dr. Frank Goes Junior

    • 9,4
      Geplaatst op 07-11-2008
      Pluspunten:

      Goede begeleiding..vriendelijk..snel geholpen en ik ben niet snel tevreden over iets.. maar dr fr goes junior en medewerkers staan bij mij heel hoog

      Minpunten:

      geen

    • 9,6
      Geplaatst op 06-11-2008
      Pluspunten:

      snelle behandeling, geen wachtlijst

      Minpunten:

      geen zwakke punten

    • 8,5
      Geplaatst op 05-11-2008
      Pluspunten:

      De behandeling gaat betrekkelijk snel. Het team weet duidelijk waar men mee bezig is. Het resultaat is dezelfde dag al voelbaar! Voor alle bril en lensgelastigden onder ons, het is een ware aanrader!

      Minpunten:

      De zwakke punten hebben meer met mijn zwakke punten te maken dan met de behandeling op zich. Ik vond het heel akelig om te laten doen, vooral omdat je volledig bij bewustzijn bent.

    • 9,3
      Geplaatst op 03-11-2008
    • 7,8
      Geplaatst op 30-10-2008
      Pluspunten:

      snelheid afspraken maken

      Minpunten:

      weinig mondelinge voorlichting, wel alles op papier

    • 9,1
      Geplaatst op 30-10-2008
      Pluspunten:

      Ze zijn zeer vriendelijk en tijdens de operatie zelf was alles uitgevoerd zoals ervoor besproken. Tijdens de eerste consultaties werd het ook zeer duidelijk uitgelegd. Ik heb ook eens een spoedopname gehad en toen ook werd er hun uiterste best gedaan om mij zo snel mogelijk te behandelen.

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Goes OogCentrum, Antwerpen

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op Ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op Ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
  • Lees ervaringsverhalen van deze kliniek

    • Recent kocht het Goes OogCentrum een nieuw OCT toestel aan.

      2 april 2017

      Lees Meer
    • Goes opereert Goes

      1 maart 2017

      Dr. Frank Goes jr. opereert Dr. Frank Goes sr.

      Lees Meer
    • Laser-cataractchirurgie met de catalys laser: ervaringen na enkele honderden behandelingen

      1 oktober 2015

      Vele stappen van een klassieke cataract ingreep, waarbij er nog met de hand en met een mesje gewerkt werd, kunnen nu uitgevoerd worden met een laser. Door gebruik te maken van de ‘Catalys Laser’ kan uw oogchirurg u een meer comfortabele, zachte, nauwkeurige en gepersonaliseerde behandeling aanbieden.

      Lees Meer
    • Het Goes Oogcentrum 100% conform de strengste eisen qua hygiëne en expertise!

      1 mei 2015

      Lees Meer
    • Interview met Dr. Frank Goes over de nieuwste SMILE behandeling.

      13 maart 2014

      Interview met Dr. Frank Goes over de nieuwste SMILE techniek

      Lees Meer