• oogcentrum_drcolla_1
      • praktijk_dr_colla_1
      • praktijk_dr_colla_4
      • praktijk_dr_colla_2
      • praktijk_dr_colla_7
      • praktijk_dr_colla_3
      • praktijk_dr_colla_5
      • praktijk_dr_colla_6
      • praktijk_dr_colla_8
    • Dr. Brigitte Colla
      Dr. Evelien Dewilde
    • Bilzersteenweg 241
      3700 Tongeren
    • Femtolaser: Intralase
      Excimerlaser: Technolas
    • Oogcentrum - Dr. Colla - Tongeren is een referentie in de medische sector en biedt hoogstaande expertise op het vlak van ooglaseren en oogchirurgie. Er wordt gewerkt met een team van 6 oogartsen en verschillende optometristen dat volledig gespecialiseerd is in de verschillende oogdisciplines (cataract en refractieve chirurgie, ooglid- en traanwegchirurgie,netvliesproblemen en glaucoom).

      Het Oogcentrum heeft een eigen erkend chirurgisch dagziekenhuis waar alle laserbehandelingen plaatsvinden. Door het gebruik van de eerste Intralase femtolasik in België en de eerste femtocataractlaser in Limburg heeft het Oogcentrum een ruime expertise in deze behandelingen opgebouwd.

      meer lezen > tekst sluiten
  • 53 bezoekers hebben de beoordeling voor Oogcentrum Dr Colla ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    9,2
    • 9.1 Voorlichting
      • 9.1 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 9.1 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 9.2 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.2 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.4 Behandeldag
      • 9.3 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 9.4 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 9.4 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 9.3 Zorg na de behandeling
      • 9.4 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 9.2 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 9.6 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 9.1 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 9.1 Prijs/kwaliteit
      • 9.1 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 9.3 Resultaat van de behandeling
      • 9.3 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 30% Nee 70%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 17% Nee 83%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 98% Nee 2%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 98% Nee 2%

    Beoordelingen

    • 9,8
      Geplaatst op 19-07-2017
      Pluspunten:

      zeer vakbekwame mensen

      Minpunten:

      Rumoerige recectie

    • 10,0
      Geplaatst op 07-11-2013
      Pluspunten:

      Zeer professioneel kliniek, uiterst vriendelijk, behulpzaam

      Minpunten:

      Zeer drukke kliniek

    • 9,1
      Geplaatst op 07-02-2013
      Pluspunten:

      Personeel straalt vakmanschap en vertrouwen uit. Tijdens het vooronderzoek alle ruimte om ook je eigen vragen te stellen. Alle afspraken (intake, behandeling, controle) konden op korte termijn worden gemaakt.

      Minpunten:

      De informatie na de behandeling ging wat snel. Al stond het allemaal wel ook duidelijk op de papieren die je meekreeg. Ikzelf had graag wat uitgebreidere info/feedback gehad onder de behandeling over wat er precies op dat moment gebeurde, had ik wel interessant gevonden. Nu waren het korte aanwijzingen en mededelingen.

    • 9,8
      Geplaatst op 11-08-2012
      Pluspunten:

      Erg kundig, misschien niet het goedkoopste oogcentrum, maar je zit bij hun wel niet met allerlei bijkomende kosten opgescheept, hun prijs is incl alles ...

      Wat betreft de behandeling zelf, Ik had de dag erna al super zicht, en zelfs mijn luie oog hebben ze weer aan de gang gekregen, ik heb zolang ik me kan herinneren nog nooit zo'n fijn scherp zicht gehad. Ik ben in ieder geval dolgelukkig dat ik het gedaan heb, en kan het iedereen van harte aanraden. Het is een flinke investering maar je hebt er iedere minuut van de dag plezier van.

    • 9,8
      Geplaatst op 28-07-2012
      Pluspunten:

      ik had problemen met mijn zicht en kon toch in het weekeinde geholpen worden terwijl het dicht was!

      Minpunten:

      geen een

    • 9,4
      Geplaatst op 20-02-2012
      Pluspunten:

      - je krijgt alle tijd om je vragen te stellen
      - je hebt niet het gevoel dat je maar een nummer bent

      Minpunten:

      geen

    • 8,7
      Geplaatst op 06-07-2011
      Pluspunten:

      De rust die Mw. Colla uitstraalde tijdens de behandeling

    • 7,9
      Geplaatst op 04-07-2011
    • 8,8
      Geplaatst op 30-05-2011
    • 9,2
      Geplaatst op 10-03-2011
      Pluspunten:

      professioneel

    • 9,8
      Geplaatst op 03-03-2011
      Pluspunten:

      Zowel Dr Colla als het andere personeel zijn zeer vriendelijk, geven duidelijke uitleg en ik kon snel terecht

      Minpunten:

      Je kunt er niet met Nederlandse PIN pas betalen, maar wel contant of het geld achteraf overmaken, dus het is geen echt probleem.

    • 8,9
      Geplaatst op 29-01-2011
    • 10,0
      Geplaatst op 18-01-2011
    • 10,0
      Geplaatst op 28-12-2010
      Pluspunten:

      Goede voorlichting. 06 nummer gekregen van dr..Colla zelf voor calamiteiten.

    • 9,4
      Geplaatst op 24-10-2010
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijk, uitvoerige en gedegen voorlichting. Dr. Colla is zeer gedreven en betrokken, en op haar vakgebied zeer competent

      Minpunten:

      geen

    • 9,6
      Geplaatst op 27-07-2010
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijk, goede voorlichting. Heel tevreden over de intralase-behandeling.

      Minpunten:

      Ik kan alleen maar positief zijn over deze kliniek. Mijn behandeling is nog geen drie maanden geleden maar ik heb geen klachten.

    • 9,1
      Geplaatst op 28-12-2009
      Pluspunten:

      Ze weten waar ze het over hebben

      Minpunten:

      de receptie zijn een stelletje horken echter Dr Colla en naar mijn idee de hoofdreceptionist/assistent geven je een zeker gevoel ondanks dat er verschil zit in cultuur

    • 9,6
      Geplaatst op 11-12-2009
      Pluspunten:

      correctheid, vriendelijkheid, netheid, alles 10 op 10 !

      Minpunten:

      nvt

    • 8,5
      Geplaatst op 05-10-2009
      Pluspunten:

      Dr. Colla is zeer hulpvaardig.

      Minpunten:

      Medewerkers aan de bali mochten iets vriendelijker.

    • 7,2
      Geplaatst op 01-10-2009
      Minpunten:

      Wat ik vreemd vind is dat er geen nacontrole na langere tijd is maar alleen direct ná de ingreep. Ik zou het zelf prettig hebben gevonden een nacontrole na b.v. 2-3 maanden zeker ook voor een stukje geruststelling bij de klant.

    • 8,6
      Geplaatst op 19-09-2009
    • 10,0
      Geplaatst op 02-08-2009
      Pluspunten:

      begeleiding pt
      klantvriendelijkheid
      ontspannen sfeer

      Minpunten:

      Naar mijn mening geen

    • 9,4
      Geplaatst op 24-07-2009
      Pluspunten:

      Heel efficient .. en GOED

      Minpunten:

      Geen ervaard

    • 9,4
      Geplaatst op 02-07-2009
      Pluspunten:

      Rustige benadering. Goede uitleg en goede opvang.

      Minpunten:

      geen

    • 8,6
      Geplaatst op 31-03-2009
      Pluspunten:

      Erg aardige sociale mensen met erg veel verstand van wat ze doen.
      Ik kan er met een zeer tevreden gevoel naar terug KIJKEN ;-)

      Minpunten:

      ik ben nu bijna 5 jaar later en mijn rechter oog begint nu helaas te verslechteren. Ik ben pas bij de opticien geweest en mijn rechter oog is nu -0.75 en als ik erg moe ben zelfs -1.00, kijken of ik misschien een nabehandeling kan krijgen... voor de rest over het bedrijfje zelf geen slecht woord echt grandioos!!

    • 9,3
      Geplaatst op 15-03-2009
      Pluspunten:

      Zeer goede informatie, eerlijk en zeggen wat de opties, risico's zijn.

      Minpunten:

      Kan er geen bedenken.

    • 8,6
      Geplaatst op 15-02-2009
      Pluspunten:

      Voorlichting, de snelheid vanaf het begin (afspraak maken) tot behandeling.

      Minpunten:

      Hadden duidelijker kunnen vertellen dat je 3 dagen na de behandeling niks kunt doen (dit zal ook wel per persoon verschillend zijn).

    • 8,8
      Geplaatst op 18-01-2009
      Pluspunten:

      Vlotte behandeling.
      State-of-the-art lasertoestellen.
      Ervaren chirurgen.

      Minpunten:

      De flitscamera's in Limburg ;-)
      Wegens geen hospitalisatie niet mogelijk om terug te trekken van hospitalisatieverzekering.
      Opm: de "overblijvende zichtklachten" zijn minimaal - enkel een klein beetje uitstraling maar niet storend.

    • 8,4
      Geplaatst op 05-01-2009
    • 9,3
      Geplaatst op 30-11-2008
      Pluspunten:

      Eerlijke voorlichting; geen valse beloftes.
      Kritisch naar behandeling en resultaat toe.
      Kosten nog moeite worden gespaard om het resultaat goed te evalueren.
      Goede navraag naar/gebruik van ervaringen voor toekomstige patiënten.

      Minpunten:

      Geen.

    • 9,4
      Geplaatst op 06-09-2008
      Pluspunten:

      Vriendelijk, deskundig, het hele onderzoek in de regie van een persoon, goede voorlichting

    • 8,8
      Geplaatst op 03-06-2008
      Pluspunten:

      Over de hele lijn zeer tevreden over de behandeling, houden rekening met speciale situaties en alles is rustig bespreekbaar. Dringen niks op, laten rustig de tijd om na te denken.

      Minpunten:

      geen

    • 9,8
      Geplaatst op 26-05-2008
      Pluspunten:

      Erg goede voorlichting en voorcontrole. Zeer vriendelijk personeel.

      Minpunten:

      geen !

    • 8,0
      Geplaatst op 07-04-2008
      Pluspunten:

      zeer persoonsgerichte benadering

      Minpunten:

      n.v.t.

    • 9,0
      Geplaatst op 14-11-2007
      Pluspunten:

      Je krijgt hier zeer goede informatie

    • 9,6
      Geplaatst op 25-10-2007
    • 10,0
      Geplaatst op 21-10-2007
    • 10,0
      Geplaatst op 21-10-2007
    • 9,8
      Geplaatst op 29-08-2007
      Pluspunten:

      Eerlijk, vriendelijk, professioneel

    • 9,6
      Geplaatst op 14-08-2007
    • 9,2
      Geplaatst op 22-06-2007
      Pluspunten:

      persoonlijke aandacht, wekt vertrouwen, goede informatie, kundige arts, moderne apparatuur

    • 9,5
      Geplaatst op 22-06-2007
      Pluspunten:

      KLasse begeleidng en vooral eerlijke antwoorden op alle vragen. Tot nu toe niets te klagen en kan het iedereen aanraden. Mensen die een behandeling overwegen mogen me altijd bellen met vragen +31642020373

    • 9,9
      Geplaatst op 14-05-2007
      Pluspunten:

      Zeer professionele kliniek, vaste arts die zich bezighoudt met laseren, altijd vaste contactpersoon. Moderne apparatuur. Uitstekende no-nonsense benadering, geen haleluja verhalen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
      Ik ben zeer tevreden!!!

      Minpunten:

      Ik zou het echt niet weten...beetje lastig te bereiken, maar is onbelangrijk

    • 9,3
      Geplaatst op 13-04-2007
    • 8,1
      Geplaatst op 10-04-2007
    • 9,6
      Geplaatst op 05-03-2007
      Pluspunten:

      Heel informatief, eerlijk, ook over evt. nadelen. Erg vriendelijk, geen moment het idee gehad 'een nummertje' te zijn.

      Minpunten:

      tot nu toe nog geen kunnen ontdekken, 4 maanden na behandeling!

    • 9,8
      Geplaatst op 05-09-2006
      Pluspunten:

      Zeer persoonlijke omgang met de mensen. Je bent er zeker geen nummer. Zeer modern ( apparatuur, gebouw) profesioneel.

    • 9,6
      Geplaatst op 24-08-2006
      Pluspunten:

      klantvriendelijkheid, modern

    • 7,8
      Geplaatst op 19-06-2006
      Pluspunten:

      Alleen de operatie is verricht bij Dr. Colla. Zeer goed verzorgd en alle moderne apparatuur.

      Minpunten:

      heb ik niet

    • 9,7
      Geplaatst op 19-06-2006
      Pluspunten:

      ervaren professioneel bedrijf.

    • 9,4
      Geplaatst op 16-06-2006
    • 9,4
      Geplaatst op 16-06-2006
      Pluspunten:

      goede voorlichting
      goede prijs

    • 9,2
      Geplaatst op 16-06-2006
    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Oogcentrum Dr Colla, Tongeren

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op Ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op Ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie