• oogkliniek_brugge_1
      • oogkliniek_brugge_2
      • oogkliniek_brugge_3
      • oogkliniek_brugge_4
      • oogkliniek_brugge_5
      • ReLEx SMILE
      • FemtoLasik
      • Lasek / PRK / TransPRK
      • Implantlenzen
      • Multifocale lenzen:
      • - Trifocaal (Physiol Finevision, Zeiss AT LISA)
      • - extended depth of focus (Physiol Triumph, Zeiss AT LARA, Oculentis Comfort)
      • Overige behandelingen:
      • - Cataractheelkunde
      • - Algemene oogheelkunde (algemene controles, glaucoom, strabisme, kinderoogheelkunde, …)
      • - Ooglidchirurgie: Ooglidcorrecties (correctie van “hangende oogleden”)
    • Dr. Steven Renier
    • Vrijdagmarkt 3
      8000 Brugge
    • MEL 90 excimer laser van Carl Zeiss Meditec
      Visumax femtosecond laser voor LASIK en SMILE
    • De Oogkliniek in Brugge is sinds jaren geleden gespecialiseerd in ooglaseren en kan daardoor de nieuwste technieken van refractieve chirurgie toepassen. We voeren onze ingrepen uit in de Laser Vision Clinic in Drongen, het grootste en modernste lasercentrum van België. Daar beschikken we over de nieuwste apparatuur, en een team dat elke dag niets anders doet dan dergelijke ingrepen. Want we geloven in deze technieken – we hebben het zelf ondergaan – en willen deze voor iedereen in dezelfde, veilige omstandigheden kunnen uitvoeren. Want veiligheid gaat bij ons boven alles.

      Dr Steven Renier is gespecialiseerd in refractieve heelkunde (scherp zien zonder bril), en past de nieuwste technieken toe op het gebied van ooglaser correcties (femtoLASIK, Advanced LASEK, Relex Smile) en multifocale lensimplantatie. Hij behaalde het diploma van Cataract & Refractive Surgery aan University of Ulster onder de gerenommeerde professor Moore.   

      meer lezen > tekst sluiten
  • 8 bezoekers hebben de beoordeling voor Oogkliniek Brugge ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    9,7
    • 9.7 Voorlichting
      • 9.9 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 9.4 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 9.5 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.9 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.9 Behandeldag
      • 9.8 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 10 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 9.9 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 9.8 Zorg na de behandeling
      • 9.8 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 9.9 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • n.v.t Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 9.8 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 9.3 Prijs/kwaliteit
      • 9.3 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 10.0 Resultaat van de behandeling
      • 10 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 0% Nee 100%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 0% Nee 100%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 100% Nee 0%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 100% Nee 0%

    Beoordelingen

    • 8,8
      Prima ervaring, van harte aan te raden!
      Lasik Laatste behandeling: juni 2020 Geplaatst op 03-07-2020

      Ik ben heel tevreden van mijn LASIK-behandeling door dokter Steven Renier (Oogkliniek Brugge). Ik brilde al 25 jaar en kon de laatste jaren geen lenzen meer verdragen, waardoor de idee om mijn ogen te laten laseren steeds hardnekkiger ‘aanklopte’.

      Het vooronderzoek liep vlot en het advies was duidelijk: met mijn afwijking en astigmatisme was de LASIK-methode aangewezen. Er wordt je voldoende bedenktijd gegund indien gewenst, maar eens de knoop is doorgehakt, kan je heel snel behandeld worden. Een infobundel bereidde me prima voor op de behandeling, en tijdens de ingreep krijg ik op elk moment voldoende info. Het laseren liep bij mij pijnloos en probleemloos, mede dankzij de uitleg, de rust en de attente zorg van dr. Renier en assistenten.

      Ik had post-operatief hoogstens een wat onaangenaam gevoel maar zeker geen pijn. Een dutje na de behandeling bracht soelaas voor het initiële ongemak. Een week en twee controles later heb ik een perfect zicht en nog wat minimale droogte (die goed te behandelen is met de voorgeschreven oogdruppels).

      Ik heb lang gewacht met deze behandeling omdat deze toch flink wat kost maar het gemak van een bril- en lenzenloos leven is me wel wat waard. Het is heerlijk ontwaken, leven, sporten ... met deze ‘gloednieuwe’ ogen. Ik ben heel blij met mijn keuze voor LASIK bij de Oogkliniek Brugge / dokter Steven Renier en zou het iedere twijfelaar van harte aanbevelen!

    • 10,0
      Nieuwe wereld
      Femtolasik Laatste behandeling: juni 2020 Geplaatst op 23-06-2020

      Ik was reeds enkele jaren aan het nadenken om me te informeren als ik in aanmerking zou komen om mijn ogen te laten laseren. Het enige wat me tegenhield was de kostprijs. Maar achteraf gezien had ik het al veel vroeger gedaan. Ik heb een heel goeie uitleg gehad op voorhand waar zowel de positieve dingen als de eventuele risico's werden besproken. Ook op de dag van de behandeling voelde ik me 100% op mijn gemak. Dr Renier zei stap voor stap wat er ging gebeuren waardoor je je geen zorgen hoefde te maken. Na enkele uren rusten en me goed aan de nabehandeling te houden kon ik terug perfect zien. Alsof er een nieuwe wereld voor je open gaat! Een andere versie van mezelf! Ook zijn er verschillende controles na de behandeling gepland zodat je er zeker van bent dat het herstel van de ogen goed verloopt. Ook zei Dr Renier steeds dat je mag bellen indien er complicaties zouden zijn wat ook zorgt voor een geruststelling. Ik zou iedereen aanraden om een afspraak te maken!

      Pluspunten:

      Vriendelijke en vlotte behandeling, duidelijke uitleg over de behandeling

      Minpunten:

      Geen minpunten

    • 9,7
      Perfect resultaat na LASIK procedure door zeer professioneel team.
      LASIK Laatste behandeling: februari 2019 Geplaatst op 23-06-2020

      Ondanks ik het dragen van mijn contactlenzen goed verdroeg vond ik deze een dagelijkse last. Een goede vriend raadde me dr. Steven Renier voor laserchirurgie aan. Ik werd goed en vlot ontvangen in de Oogkliniek in centrum Brugge. Een geolied team. Na een gedetailleerde uitleg over de verschillende laserprocedures bleek de LASIK behandeling voor mij de beste keuze. Ik was snel overtuigd en twee weken later vond de ingreep plaats in het Lasercentrum te Drongen. Uiteraard was ik wat nerveus maar een vriendelijke en professionele ontvangst stelde me gerust. Tijdens de procedure werd ik goed begeleid door dr. Renier. Een uur later kon ik terug naar huis. Ik rustte 2 uur uit met mijn ogen dicht en daarna kon ik met de UVbril (gekregen in het lasercentrum) perfect scherp zien. Daags na de ingreep was ik terug aan het werk zonder oogirritatie. Gedurende 2 maand had ik een lichte irritatie 's morgens bij het opstaan. Maar dit duurde nooit lang. Kortom, ik ben een zeer tevreden patiënt en ik raad dr. Renier en de Oogkliniek iedereen aan!

      Pluspunten:

      Zeer professioneel.
      Op maat van iedere patiënt.
      Eerlijk.

      Minpunten:

      Tot heden geen ervaren.

    • 10,0
      Een kleine ingreep voor een wereld van verschil
      Lasek Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 21-06-2020

      Na lange twijfel, toch de knoop doorgehakt om te laten laseren, en nog geen seconde spijt gehad. Vlot binnen en buiten met de beste zorg en zonder zorgen door een geruststellende uitleg, zowel voor, tijdens als na behandeling. Binnen een paar uren terug een volledig zicht, en na enkele dagen scherper als ooit tevoren. Dokter Steven Renier is top!

    • 9,8
      Alles vlot verlopen, superblij met mijn zicht
      LASIK Laatste behandeling: maart 2018 Geplaatst op 20-06-2020

      Ik heb mij in maart 2018 laten behandelen met femtolasik. Tijdens de ingreep werd ik extreem goed gerust gesteld, Dr Steven Renier blijft uitleg geven en kan je supergoed kalmeren. Ik heb niets van pijn gevoeld, ik denk dat de hele behandeling ongeveer 5 minuutjes per oog was. Je hebt een paar uur wat een wazig zicht, maar de dag nadien was het al perfect. Bedankt!!

      Pluspunten:

      snelle consultatie, snelle behandeling

    • 10,0
      Topzorg van A-Z, een aanrader!
      laserchirurgie (LASEK) Laatste behandeling: juni 2019 Geplaatst op 20-06-2020

      Van informatie, planning, begeleiding, ingreep tot en met nazorg: vlekkeloos parcours. Vriendelijk onthaald, efficiënt personeel en duidelijke afspraken. Tijdens ingreep is Dr. Steven Renier de rust zelve en dat maakt de behandeling echt erg toegankelijk. Het hele verloop wordt duidelijk op voorhand geschetst zoals het inderdaad ook verliep. Heb persoonlijk heel weinig last gehad van pijn of droogte nadien. Had dit beslist eerder moeten doen... en het leven zonder bril en lenzen nadien is heerlijk :-).

      Pluspunten:

      professionalisme, vriendelijkheid, correcte informatie

      Minpunten:

      geen

    • 9,9
      Vlotte ingreep en perfect zicht!
      Relex Smile Laatste behandeling: juni 2018 Geplaatst op 18-06-2020

      Na uitgebreid nalezen op internet ben ik uiteindelijk in de Oogkliniek in Brugge terecht gekomen. Ik heb mij laten behandelen door Dr Renier. De behandeling was zeer kort (5 minuten per oog), pijnloos en niet vervelend. De dag nadien kon ik al goed zien, een paar weken later was het perfect. Sindien kan ik perfect zien zonder bril, zalig!

      Pluspunten:

      Snelle behandeling, altijd bereikbaar

    • 9,6
      zeer positief
      femto lasik Laatste behandeling: juni 2020 Geplaatst op 14-06-2020

      Kan volgens mij niet beter

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Oogkliniek Brugge, Brugge

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
  • Er zijn nog geen ervaringsverhalen van deze kliniek