• ooglaseren-turkije-11
      • ooglaseren-turkije-6
      • ooglaseren-turkije-7
      • ooglaseren-turkije-8
      • ooglaseren-turkije-9
      • ooglaseren-turkije-10
      • ooglaseren-turkije-4
    • Dr. Akin Akyurt
    • Caddebostan Mah. Bagdat Cad 257
      34860 Istanbul
    • Schwind Amaris 1050RS
    • Tegen eerlijke prijzen bieden wij kwalitatief zéér hoogwaardige zorgverlening en Nederlandse begeleiding aan onze patiënten. U als klant staat altijd centraal bij Ooglaseren-Turkije.nl en bij de Veni Vidi Oogkliniek. Het gehele verloop van een behandeling is geoptimaliseerd rondom onze cliënten en we streven naar uw volledige tevredenheid.

      Wij werken al meerdere jaren samen met onze oogarts Dr. Akyurt, een vooraanstaande arts in de ooglaser wereld. Zijn expertises liggen met name op het gebied van ooglaserbehandelingen, multifocale lensimplantatie en staaroperaties. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 ooglaserbehandelingen op zijn naam staan.  Dr. Akyurt spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks. Spreekt u alleen Nederlands? Geen enkel probleem. Onze medisch adviseur, mevrouw Özlem Akyurt, begeleid u bij iedere stap en vertaalt voor u. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Turks.

      Turkije biedt betaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit door de goed opgeleide arbeidsmarkt en de locatie van het land in de wereld. Wij bieden u een goede prijs waarbij nergens op bezuinigd wordt. Ons doel is u met een scherp zicht terug te laten keren naar Nederland.

      In onze kliniek werken we alleen met de nieuwste technieken en de beste materialen. De Veni Vidi oogkliniek kiest ervoor om de beste kwaliteit aan haar klanten te leveren. De gebruikte materialen in de kliniek zijn dan ook enkel van Amerikaanse en West Europese afkomst.  

      Service naar de klant is de hoogste prioriteit bij zowel de Veni Vidi Oogkliniek als Ooglaseren-Turkije.nl. Gedurende het gehele proces proberen wij onze klanten op een zo goed mogelijke manier van dienst te zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot de nazorg. U kunt altijd terecht bij ons met uw vragen. In Turkije begeleid mevrouw Özlem Akyurt uw hele behandelproces. U heeft dus altijd een vast aanspreekpunt. Voor informatie kunt u ons algemene nummer bellen maar u kunt mevrouw Akyurt ook rechtstreeks benaderen bij vragen via het tel.nr. +90-538 052 79 35.

      Ooglaseren-Turkije.nl doet er alles aan om te zorgen dat haar klanten tevreden terug zullen keren van hun ooglaserbehandeling. Om zeker te zijn dat onze klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn, nemen wij na de behandeling altijd contact op om na te vragen of de klant tevreden is met het resultaat en hoe alles is verlopen.

      Wij bieden:

      • Vooronderzoek en nazorg in Istanbul
      • Opvang en vervoer in Istanbul
      • Verblijf in een vier sterren hotel
      • Persoonlijke Nederlandstalige begeleiding
      • Behandeling in een Europese topkliniek
      • Onze prijzen gelden voor beide ogen
      • Geen extra kosten voor bijvoorbeeld Wavefront
      • Uw arts is 24/7 beschikbaar voor eventuele vragen

      Wij kijken uit naar een kennismaking met u en hopen dat ook u kiest voor de best mogelijke ooglaserbehandeling of lensimplantatie via Ooglaseren-Turkije.nl. Neemt u gerust contact op, we informeren u graag over alle mogelijkheden.

      meer lezen > tekst sluiten
  • 28 bezoekers hebben de beoordeling voor Veni Vidi Oogkliniek ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    9,4
    • 9.4 Voorlichting
      • 9.3 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 9.1 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 9.5 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.8 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.6 Behandeldag
      • 9.7 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 9.7 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 9.5 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 9.3 Zorg na de behandeling
      • 9.4 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 9 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 9.4 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 9.4 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 9.2 Prijs/kwaliteit
      • 9.2 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 9.3 Resultaat van de behandeling
      • 9.3 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 43% Nee 57%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 33% Nee 67%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 100% Nee 0%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 100% Nee 0%

    Beoordelingen

    • 10,0
      Een warm bad, Kwaliteit, kundig , uiterst vriendelijk
      Implantaat lenzen Laatste behandeling: oktober 2019 Geplaatst op 30-10-2019

      Vanaf aankomst tot aan vertrek voel je dat je er toe doet. Alles wordt tot in de puntjes geregeld: hotel, taxi vooronderzoek, operatie en controles. Het verloopt allemaal op rolletjes. Je voelt dat er alle aandacht en kundigheid is. Je wordt er op je gemak gesteld en het resultaat is direct merkbaar. Onverstelbaar! Pleister eraf en je kan lezen. "Het was een warm bad "

      Pluspunten:

      De kundigheid van een bekwaam arts. De betrokkenheid, vriendelijkheid, je voelt het gaat om jou.

      Minpunten:

      ik kan er geen bedenken

    • 10,0
      Super klant vriendelijk
      Laser behandeling Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 18-10-2019

      Hele prettige mensen met een goede voorlichting
      En een super behandeling gehad ben er blij mee dat ik het heb laten doen

      Pluspunten:

      Super

    • 9,9
      Geweldig
      Multimodale bifocale implantlenzen Laatste behandeling: september 2018 Geplaatst op 01-08-2019

      Hele lieve mensen, zeer goed geholpen !
      Totaal geen pijn!!
      Alles tot in de puntjes goed verzorgd.
      Totaal geen spijt dat we het hebben laten doen!

      Pluspunten:

      Perfect,echte aanrader!!

      Minpunten:

      Geen!!!!

    • 9,8
      Took the Best chance possible for my sight.
      No touch laser treatment Laatste behandeling: januari 2019 Geplaatst op 30-07-2019

      Had Blury eyes and could not read well especially from distance and electronic boards nor could see clearly bright images on TV. So I discovered Veni Vidi goz Eye clinic online on my Instagram . Took an appointment and went for the check up. The Doctor recommended the NO-touch laser treatment for me and told me, it doesn't take time for the treatment. Just about 2 minutes at most for both eyes. So I decided to do it same day I visited with intentions just to check up and look for a solution at some later date. After the surgery i felt severe pains for about 24 hours after which the pains started reducing. After a week the pain was completely off and the only difficulty I had was dry eyes always , especially when I sleep and get up in the morning. As well as my vision wasn't still clear. Both the blury vision and dry eyes went off gradually and completely after about 2 months as I used eye drops that lasted for up to 3months. Its exactly 6 months 4 days today since I went for the surgery and I must say I am so happy with my eys so far, Can see clearly more than ever before. Hopefully it lasts for a life time. Thanks to VENI VIDI GOZ EYE CLINIC.

      Pluspunten:

      The surgery doesn't take time, the doctor do not open your eye flip or get to tear of your eye or body, You don't have to spend days in the hospital

      Minpunten:

      Severe pains for a few days after the surgery, after treatment last for long (up to 3 days), lots of time dedicated to eye drops.

    • 9,9
      Angenehme Behandlung mit sehr gutem Ergebnis
      No touch Laser Behandlung Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 30-07-2019

      Nachdem mir die Klinik empfohlen wurde und ich einen ersten Austausch mit der Klinik hatte, bin ich zuversichtlich (aber noch mit leichter Skepsis) nach Istanbul geflogen.
      Vorweg kann ich sagen, dass die Skepsis sehr schnell weg war und ich kann die Klinik sehr empfehlen.

      Ich hatte stetigen Kontakt zu Özlem, die sich sehr gut um mich gekümmert hat. Sie hat sich sowohl um die Buchung des Hotels gekümmert und mich immer genau auf dem Laufenden gehalten, wann ich wo abgeholt werde. Die Transfers verlaufen sehr unkompliziert.

      Als ich dann in der Klinik ankam, wurde ich direkt von Özlem in empfang genommen. Sie hat mich zu den verschiedenen Tests begleitet, die vor einer Behandlung notwendig sind. Bei den Tests hatte ich das Gefühl, dass jeder genau weiß, was er tut. Anschließend gab es ein Gespräch mit dem behandelnden Arzt, der mich genau aufgeklärt hatte. Welche Vorteile, aber auch welche Nachteile die verschiedenen Behandlungsmethoden mit sich bringen. Zu jeder Zeit waren mein Wohlbefinden und meine Wünsche im Vordergrund. Ich entschloss mich für die „no Touch“-Laserbehandlung, da meine Hornhaut bereits etwas dünner war. Mir wurde sehr detailliert gesagt, was nach der OP passieren wird und wie ich mich zu verhalten habe.

      Bevor die Behandlung losging, erhielt ich Informationsmaterial und musste noch die Bestätigung über den Erhalt der Informationen sowie den Vertrag unterzeichnen. Es wurde wert darauf gelegt, dass ich auch alles gelesen habe, was in meinen Augen ein Zeichen von Seriösität ist.

      Als wir dann im Behandlungszimmer waren, erhielt ich vor jedem Schritt eine Info, was nun passieren würde. So konnte ich mich gedanklich vorbereiten. Die Behandlung an sich dauerte pro Auge weniger als eine Minute.

      Die Entscheidung, meine Augen bei Veni Vidi Göz lasern zu lassen, war richtig und ich kann jedem diese Klinik sehr empfehlen.

      Pluspunten:

      - sehr guter Kontakt
      - absolutes professionelles Arbeiten
      - sehr kundenorientiert
      - sehr zufriedenstellendes Ergebnis

      Minpunten:

      Nicht bekannt

    • 8,4
      Ik ben zeer te vreden en voel mij top. Het is een aanrader.
      Multifocale lensimplantaat Laatste behandeling: september 2017 Geplaatst op 29-07-2019

      Ik ben heel te vreden over mijn behandeling en heb helemaaal geen min punten. Het was gewoon top. Nog steeds heb ik af en toe contact . Wordt heel snel gereageerd op je berichten.

      Pluspunten:

      In een woord, gewoon weg top!

      Minpunten:

      Ik heb geen minpunten

    • 10,0
      Geniale OP
      Linsen OP Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 29-07-2019

      Ich war etwas aufgeregt vor der Augen OP aber dank der netten Betreuung waren meine Zweifel schnell verflogen.
      Alles in allem würde ich diese Augen OP auf alle Fälle weiter empfehlen.
      Keine Probleme mehr beim lesen ich bin glücklich ,es war die richtige Entscheidung.
      Vielen lieben Dank nochmal an Frau Akyurt und ihren Mann für die super Betreuung !
      Auch war das Preis Leistung Verhältnis topp !
      Liebe Grüße
      HBernstein

      Pluspunten:

      Rundum sorglos Paket

      Minpunten:

      Keine

    • 9,4
      Alles was perfect
      Implantlenzen Laatste behandeling: oktober 2018 Geplaatst op 23-07-2019

      Ik heb in oktober 2018 implantaat lenzen gedaan. Enorm tevreden erover! Ik kan dit iedereen aanraden. Makkelijk te bereiken met een taxi. Lieve en behulpzame medewerkers en goede service.

      Pluspunten:

      Alle stappen van het begin tot het einde waren heel goed geregeld. Het resultaat is perfect.

      Minpunten:

      Er zijn geen minpunten.

    • 9,0
      Volgens mij is alles vlot en goed verlopen
      Lensimplantaten Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 11-07-2019

      Er wordt heel precies gewerkt en de mensen zijn super vriendelijk

      Pluspunten:

      Ik hoop dat mijn veraf zien nog wat verbeterd en dan ben ik er super blij mee

      Minpunten:

      Geen

    • 8,3
      Trifocale implantaatlenzen
      Trifocale implantaatlenzem beide ogen Laatste behandeling: april 2019 Geplaatst op 10-07-2019

      Prima ontvangst en veel persoonlijke begeleiding in het Nederlands. Goede uitleg van risico’s en over de operatie zelf en over de nazorg. Operatie en na controle gingen voorspoedig. Impact is wel veel groter dan verwacht, ook tov een laserbehandeling. Veel rusten en druppelen in de komende tijd.

      Pluspunten:

      Uitstekende begeleiding en advies in het Nederlands. Ze staan 24 uur per dag klaar voor je om je goede zorg en advies te geven. Alle afspraken en onderzoeken verliepen op tijd en voorspoedig. Goede nazorg en begeleiding in het Nederlands. Veel kennis en specialisatie in huis. Goed en net gebouw, ondanks dat er honderden operaties per dag wordt uitgevoerd krijg je toch een prettige intensieve begeleiding en aandacht . De operatie van beide ogen gingen soepel en voorspoedig. Uitstekende oogarts die prima Engels praat en duidelijk en helder is in zijn uitleg Hij legt de voor- en nadelen uit van zo een behandeling.

      Minpunten:

      Naast de uitstekende begeleiding in het Nederlands door onze contactpersoon en de oogarts spreken de meeste personeelsleden nauwelijks een woord engels. Voor simpele handelingen moet steeds de begeleider bij de onderzoeken erbij zijn om het te vertalen

    • 9,4
      Nieuw begin
      Lens implant Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 08-07-2019

      Ik Heb vorige week implantaat lenzen laten plaatsen door Dr. Akin Akyurt. Ik werd heel fijn in de clinic ontvangen door Özlem Akyurt, die ook alle transfers van AirPort en hotel naar clinic regelt. Ze heeft mij in het Nederlands heel prettig ingelicht en begeleid. Ook via Whatsapp is ze altijd bereikbaar voor welke vraag ik ook had. Ondanks dat ik alléén naar Istanbul was afgereisd heeft zij mij gerust gesteld en alles duidelijk uitgelegd. De vooronderzoeken werden gedaan en alles werd stap voor stap uitgelegd. Dr. Akin Akyurt heeft mij eerlijk advies gegeven over wat mogelijk was in mijn geval. De operatie dagen zelf vond ik wel een beetje spannend maar ik was overtuigd dat ik in hele goede handen was bij Dr. Akin Akyurt. Omdat er 2 dagen tussen beide ogen zat ben ik in die tijd weinig van mijn hotel kamer af geweest, vooral omdat ik een sterke afwijking had en mij onstabiel voelde om naar buiten te gaan. Nadat ik mijn 2e (linkeroog) achter de rug had ging dat gelijk al een stuk beter. Toen ook daar het verband afging voelde ik mij gelijk een stuk beter. Het is voor mij al jaren een wens om dit te doen maar ik durfde het eerder nog niet. Omdat ik sinds een paar jaar geen contactlenzen meer kon verdragen heb ik nu toch de stap gezet. Mijn zicht zal nog verbeteren de komende weken/maanden, maar ik ben nu al heel blij met het resultaat zover. Ik raad het iedereen aan en zal iedereen die het overweegt doorverwijzen naar Dr. Akin Akyurt en Özlem Akyurt. Het voelt voor mij als een bevrijding eindelijk mijn bril niet meer nodig te hebben.

      Pluspunten:

      Er word eerlijk advies gegeven over de mogelijkheden, en de begeleiding is top.

      Minpunten:

      Het enige minpunt is dat het in Istanbul is en niet in Nederland. (Naar mijn mening)

    • 8,8
      Prima behandeling, deskundig uitgevoerd.
      Multifocale implant lens Laatste behandeling: oktober 2017 Geplaatst op 05-07-2019

      Ik heb de nabehandeling op 6 gezet, omdat die niet van toepassing is geweest. Anders was de beoordeling hoger geweest.

      Pluspunten:

      Snelle uitvoering, goede begeleiding, moderne apparatuur, goede prijs-kwaliteit ratio.

      Minpunten:

      Geen

    • 10,0
      Professionele oogbehandeling
      Triviale lensimplantatie Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 04-07-2019

      Uiterst professionele, hygienische en betrouwbare behandeling van Dr.Akin Akuyurt en begeleiding van Ozlem hebben gezorgd voor een nieuw leven zonder bril. Twijfel vooral niet om prijs/kwaliteit zeker naar Istanbul oogkliniek te gaan !!! Top service !!

      Pluspunten:

      Laatste nieuwe apparatuur en technieken worden toegepast .

      Minpunten:

      Geen minpunten !

    • 8,4
      Prettige ervaring
      Typen behandeling is onbekend Laatste behandeling: april 2019 Geplaatst op 04-07-2019

      Ik ben zeer te vreden, iedereen ging professioneel te werk.

      Pluspunten:

      Iedereen was ontzettend aardig en heb me prettig en op mijn gemak gevoeld

    • 9,3
      Dik tevreden
      Staar operatie beide ogen Laatste behandeling: januari 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Een zeer goede kliniek. Goede begeleiding in het Nederlands. Ik kan alles weer lezen. Al met al top. Ik zou zeggen doen.

      Pluspunten:

      De begeleiding en de kundigheid van de behandelend arts

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      nieuwe lenzen
      lensinplantaat Laatste behandeling: april 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      na landing in Istanbul stond de taxi al klaar om ons naar hotel te brengen. De volgende dag voor controle naar de kliniek en behandeling. De volgende dag zelfde voor andere oog. Dit alles onder begeleiding met Nederlands sprekend persoon die 24 uur te bereiken was. Voor alle ritjes stond de taxi klaar. We kunnen dit eenieder aanbevelen

      Pluspunten:

      bekwame mensen, snelle afspraak, veel voordeliger

      Minpunten:

      geen

    • 9,4
      Een totaal pakket
      Lasik Laatste behandeling: oktober 2016 Geplaatst op 03-07-2019

      Perfecte begeleiding, duidelijk, eerlijk, vakkundig en dat allemaal voor een perfecte prijs. Mijn echtgenote en ik zijn super tevreden met de totale ervaring en het allerbelangrijkste met het resultaat!

      Pluspunten:

      De professionele begeleiding voor, tijdens en na de behandeling

      Minpunten:

      Geen

    • 9,8
      Zeer positieve ervaring.
      Lensvervanging Laatste behandeling: augustus 2018 Geplaatst op 03-07-2019

      Ik was vooraf erg bang voor de operatie maar dat bleek niet nodig. De ingreep was volledig pijnloos en het team wist mij volledig gerust te stellen. Met name Özlem bedankt voor al je aandacht. Mijn zicht is inmiddels 100% en ben dan ook meer dan tevreden.

      Pluspunten:

      Kundigheid, hygiëne en persoonlijke aandacht.

      Minpunten:

      Geen.

    • 7,9
      Alles ging eigenlijk prima.
      Trifocale lens voor 1 oog Laatste behandeling: mei 2018 Geplaatst op 03-07-2019

      Alles ging eigenlijk prima maar na 1 jaar is mijn zicht zowel dichtbij als veraf niet zo goed dat ik zonder bril kan. Ik moet wel dit erbij zeggen het ging om 1 oog. Met 2 ogen zal het prima gaan. Alles was goed geregeld en verzorgd.

      Pluspunten:

      Alles was prima geregeld en de zorg was uitstekend. Ook in het hotel waar ik verbleef.

      Minpunten:

      Ik raad mensen met 1 goed oog niet aan om een lens te laten implanteren. Blijf dan gewoon een bril dragen

    • 9,5
      Lens operatie
      Lens operatie Laatste behandeling: juli 2017 Geplaatst op 03-07-2019

      Goede voorlichting, open en eerlijk. Begeleiding prima. Taal geen probleem door goede begeleiding.

      Pluspunten:

      Snelle behandeling. Doelgericht en efficient met geen onnodig wachten.

    • 8,9
      Goede stap in mijn leven.
      Transprk Laatste behandeling: september 2018 Geplaatst op 03-07-2019

      Goede kliniek. Geen slechte dingen meegemaakt. Snel terug in nederland na de behandeling. Informatie vooraf kan beter bv hoelang medicijnen en zonnebril gebruik na behandeling.

    • 10,0
      Meer dan ik verwacht had!
      Multifocale lenzen Laatste behandeling: juni 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Meer dan ik verwacht had! Zie alles haarscherp en zonder problemen. Mijn zicht blijft goed, het is de beste beslissing ooit geweest in mn leven! Gewoon doen, ik kan echt niks negatiefs bedenken

      Pluspunten:

      Ik kan geen minpunten bedenken

      Minpunten:

      Geen minpunten, zou het zo weer doen!

    • 8,6
      Perfecte zorg en resultaat
      Lensimplantaat en ooglaseren Laatste behandeling: mei 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Van begin tot eind perfect begeleid en behandeld. Van de taxi service van en naar het hotel tot en met de behandeling. Heel fijn dat er Nederlands gesproken wordt. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Geen bril meer nodig op alle afstanden.

      Pluspunten:

      Voorlichting en begeleiding. Zeer professioneel. Nederlandse begeleiding. Prijs.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      Snel, pijnloos en zeer goed.
      Lensvervanging Laatste behandeling: januari 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Via internet en op basis van de prijs voor deze kliniek gekozen en zeker geen spijt van. Wel eerst een check gedaan in Nederland, bij een andere kliniek, om zeker te weten dat de operatie bij mij mogelijk was. Super goed voorgelicht over het te behalen resultaat. Maar uiteraard is het nog steeds veel geld en zelfs met de tri focale lens wordt het resultaat geen 100%, dat wordt ook duidelijk vooraf gezegd trouwens.

      Al met al super blij dat ik van het gedoe van de lenzen af ben, kwam van -12 en -15 af trouwens.

      Zeker een aanrader en Istanbul is ook een leuke stad, helemaal aan de kant waar de kliniek zit. ;)

      Pluspunten:

      Duidelijke communicatie en checken alles zeer grondig. Leuke en gezellige arts en Nederlandse begeleiding ook nog! Alle transfers worden ook geregeld.

      Minpunten:

      Ik kan serieus geen minpunten bedenken.. Tsja het mag altijd goedkoper, blijf een Hollander. ;)

    • 9,6
      staaroperatie
      Implantatie lenzen Laatste behandeling: januari 2017 Geplaatst op 02-09-2019

      Omdat mijn man zijn contactlenzen kwijt wilde en wilde kaderen, ben ik met hem meegereisd. Omdat ik er toch was ook een onderzoek laten doen. Bleek ik staar te hebben. Opereren maar en leesbril niet meer nodig! Manlief hetzelfde laken een pak.

      Pluspunten:

      Snelle behandeling en op de tijd die jij wilt. Ook leuk om de stad te verkennen. Istanbul is een topstad. De vrouw van de oogarts spreekt Nederlands en is er alleen voor jou. Hoe goed wil je het hebben?!

      Minpunten:

      Je moet er wel even naar toe natuurlijk. Maar de tickets zijn goedkoop en de vlucht duurt niet lang.

    • 9,4
      Ik zou direct weer bij deze kliniek onder behandeling gaan
      Lenstransplantatie Laatste behandeling: oktober 2016 Geplaatst op 03-07-2019

      De goede, persoonlijke en vriendelijke begeleiding maken dat ik direct weer voor Veni Vidi zou kiezen.

      Pluspunten:

      De persoonlijke begeleiding tot aan de deur van de operatiekamer.

      Minpunten:

      Geen

    • 10,0
      Fantastische ervaring
      multifocale lensimplantaat Laatste behandeling: oktober 2015 Geplaatst op 05-07-2019

      Ik heb deze behandeling laten doen één jaar nadat mijn man dit heeft laten doen. Wij dachten eerst dat dit bij mij niet mogelijk zou zijn daar ik mijn ogen liet krassen (laseren bestond toen nog niet) en dat was enkel voor verzien dus ik had nog steeds een leesbrilletje nodig. Dat is nu allemaal achter de rug.
      Tijdens het onderzoek had de dokter ook nog een ander probleempje opgemerkt waarvoor ik een medicijn voorgeschreven kreeg en gelukkig want dit had kunnen leiden tot blindheid.
      Hiervoor nogmaals onze dank aan de dokter.

      Pluspunten:

      Prijs
      Het waarmaken van de beloften
      De vriendelijke en warme onthaal

      Minpunten:

      nihil

    • 10,0
      Fantastisch
      multifocale lensimplantaat Laatste behandeling: oktober 2014 Geplaatst op 05-07-2019

      Dit was van bij het begin tot na de volledige behandeling een fantastische ervaring. Alles verliep zoals afgesproken, de prijs was zo maar de helft als in België.
      Geen negatieve gevolgen, en alhoewel de arts gezegd had dat het mogelijk zou zijn dat ik alsnog een leesbrilletje zou nodig hebben is dit absoluut niet het geval . Integendeel als mijn vrienden mij de kleine lettertjes zien lezen op mij smarthphone dan kunnen zij dat bijna niet geloven.
      Ook het verzicht is 200% eveneens s'avonds in de auto heb ik geen last van het licht van de tegenliggers.
      Een aanrader.

      Pluspunten:

      Prijs
      Ontvangst en vriendelijkheid
      Perfecte bijstand tijdens onderzoek en behandeling ook naar taal toe.

      Minpunten:

      geen

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Veni Vidi Oogkliniek, Istanbul

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
  • Er zijn nog geen ervaringsverhalen van deze kliniek

  • Brochure per mail aanvragen

    * Verplicht veld
    Wat doen we met uw gegevens? >

    De persoonlijke gegevens die u invult in een contactaanvraag worden na verzending via e-mail verstuurd naar de kliniek. Alleen uw naam en mailadres slaan wij op in ons systeem zodat we u over zes maanden een éénmalige mail kunnen sturen met een uitnodiging om uw kliniek te beoordelen. Na verzending van die e-mail worden uw naam en e-mailadres ook geautomatiseerd gewist in onze systemen.