9,6
9.6 10 54
Veni Vidi Oogkliniek Istanbul
      • ooglaseren-turkije-11
      • ooglaseren-turkije-6
      • ooglaseren-turkije-7
      • ooglaseren-turkije-8
      • ooglaseren-turkije-9
      • ooglaseren-turkije-10
      • ooglaseren-turkije-4
    • 10,0
      Stap in de toekomst.
      Trifocale Torische lenzen Laatste behandeling: juli 2021 Geplaatst op 20-07-2021

      Heb lang gewacht om de stap te zetten. Na een aantal maanden via reviews de kliniek te volgen heb ik voor 12 juli een afspraak gemaakt bij de kliniek.
      Voorafgaand is er veel contact geweest met Özlem (aanwinst voor de kliniek).
      Özlem heeft alles maar echt alles voor mij geregeld. Het transfer stond bij alle gelegenheden altijd op tijd klaar. Ik kon Özlem 24/7 bereiken.
      De kliniek is erg schoon en netjes. De Corona regels worden goed uitgevoerd! (heb er bewust op gelet).
      Dr. Akin Akyurt adviseerde mij na zijn vooronderzoek trifocale implantlenzen.
      De dokter kwam uiterst ervaren en professioneel over en dat bleek ook echt zo te zijn want een dag na de behandeling had ik helemaal geen afwijking meer in mijn linkeroog en een minimale afwijking van 0.25 in mijn rechteroog (zo een resultaat kun je alleen zien bij ervaringsdeskundige). Ik had een hoge cilinderafwijking en was hoog bijziend.
      De dokter nam alle tijd voor zijn vooronderzoek en je voelde je geen nummertje.
      Kortom aanbeveling voor iedereen die een oogbehandeling wil hebben.

      Pluspunten:

      Alles goed en perfect

      Minpunten:

      Die zijn er gelukkig niet!

    • Dr. Akin Akyurt
    • Caddebostan Mah. Bagdat Cad 257
      34860 Istanbul
    • Schwind Amaris 1050RS
    • Tegen eerlijke prijzen bieden wij kwalitatief zéér hoogwaardige zorgverlening en Nederlandse begeleiding aan onze patiënten. U als klant staat altijd centraal bij Ooglaseren-Turkije.nl en bij de Veni Vidi Oogkliniek. Het gehele verloop van een behandeling is geoptimaliseerd rondom onze cliënten en we streven naar uw volledige tevredenheid.

      Wij werken al meerdere jaren samen met onze oogarts Dr. Akyurt, een vooraanstaande arts in de ooglaser wereld. Zijn expertises liggen met name op het gebied van ooglaserbehandelingen, multifocale lensimplantatie en staaroperaties. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 ooglaserbehandelingen op zijn naam staan.  Dr. Akyurt spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks. Spreekt u alleen Nederlands? Geen enkel probleem. Onze medisch adviseur, mevrouw Özlem Akyurt, begeleid u bij iedere stap en vertaalt voor u. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Turks.

      Turkije biedt betaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit door de goed opgeleide arbeidsmarkt en de locatie van het land in de wereld. Wij bieden u een goede prijs waarbij nergens op bezuinigd wordt. Ons doel is u met een scherp zicht terug te laten keren naar Nederland.

      In onze kliniek werken we alleen met de nieuwste technieken en de beste materialen. De Veni Vidi oogkliniek kiest ervoor om de beste kwaliteit aan haar klanten te leveren. De gebruikte materialen in de kliniek zijn dan ook enkel van Amerikaanse en West Europese afkomst.  

      Service naar de klant is de hoogste prioriteit bij zowel de Veni Vidi Oogkliniek als Ooglaseren-Turkije.nl. Gedurende het gehele proces proberen wij onze klanten op een zo goed mogelijke manier van dienst te zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot de nazorg. U kunt altijd terecht bij ons met uw vragen. In Turkije begeleid mevrouw Özlem Akyurt uw hele behandelproces. U heeft dus altijd een vast aanspreekpunt. Voor informatie kunt u ons algemene nummer bellen maar u kunt mevrouw Akyurt ook rechtstreeks benaderen bij vragen via het tel.nr. +90-538 052 79 35.

      Ooglaseren-Turkije.nl doet er alles aan om te zorgen dat haar klanten tevreden terug zullen keren van hun ooglaserbehandeling. Om zeker te zijn dat onze klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn, nemen wij na de behandeling altijd contact op om na te vragen of de klant tevreden is met het resultaat en hoe alles is verlopen.

      Wij bieden:

      • Vooronderzoek en nazorg in Istanbul
      • Opvang en vervoer in Istanbul
      • Verblijf in een vier sterren hotel
      • Persoonlijke Nederlandstalige begeleiding
      • Behandeling in een Europese topkliniek
      • Onze prijzen gelden voor beide ogen
      • Geen extra kosten voor bijvoorbeeld Wavefront
      • Uw arts is 24/7 beschikbaar voor eventuele vragen

      Wij kijken uit naar een kennismaking met u en hopen dat ook u kiest voor de best mogelijke ooglaserbehandeling of lensimplantatie via Ooglaseren-Turkije.nl. Neemt u gerust contact op, we informeren u graag over alle mogelijkheden.

      meer lezen > tekst sluiten
  • 54 bezoekers hebben de beoordeling voor Veni Vidi Oogkliniek ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    9,6
    • 9.6 Voorlichting
      • 9.6 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 9.4 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 9.7 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.9 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 9.7 Behandeldag
      • 9.8 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 9.8 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 9.6 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 9.6 Zorg na de behandeling
      • 9.7 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 9.4 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 9.5 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 9.6 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 9.5 Prijs/kwaliteit
      • 9.5 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 9.4 Resultaat van de behandeling
      • 9.4 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 40% Nee 60%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 21% Nee 79%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 100% Nee 0%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 100% Nee 0%

    Beoordelingen

    • 10,0
      Stap in de toekomst.
      Trifocale Torische lenzen Laatste behandeling: juli 2021 Geplaatst op 20-07-2021

      Heb lang gewacht om de stap te zetten. Na een aantal maanden via reviews de kliniek te volgen heb ik voor 12 juli een afspraak gemaakt bij de kliniek.
      Voorafgaand is er veel contact geweest met Özlem (aanwinst voor de kliniek).
      Özlem heeft alles maar echt alles voor mij geregeld. Het transfer stond bij alle gelegenheden altijd op tijd klaar. Ik kon Özlem 24/7 bereiken.
      De kliniek is erg schoon en netjes. De Corona regels worden goed uitgevoerd! (heb er bewust op gelet).
      Dr. Akin Akyurt adviseerde mij na zijn vooronderzoek trifocale implantlenzen.
      De dokter kwam uiterst ervaren en professioneel over en dat bleek ook echt zo te zijn want een dag na de behandeling had ik helemaal geen afwijking meer in mijn linkeroog en een minimale afwijking van 0.25 in mijn rechteroog (zo een resultaat kun je alleen zien bij ervaringsdeskundige). Ik had een hoge cilinderafwijking en was hoog bijziend.
      De dokter nam alle tijd voor zijn vooronderzoek en je voelde je geen nummertje.
      Kortom aanbeveling voor iedereen die een oogbehandeling wil hebben.

      Pluspunten:

      Alles goed en perfect

      Minpunten:

      Die zijn er gelukkig niet!

    • 10,0
      Uitstekende zorg en behandeling
      trifocale lens implantatie Laatste behandeling: juni 2021 Geplaatst op 06-07-2021

      Deze behandeling had ik vele jaren eerder moeten laten doen. Jarenlang heb ik met de brillen van Hans Anders en de Pearl etc. rondgelopen. Steeds vond ik de effecten van een nieuwe bril ronduit slecht. Pas hier in Turkije kwam dr. Akyurt erachter dat ik al jaren leed aan vergevorderde staar. Het is nu ruim een maand geleden dat ik aan mijn ogen ben geholpen middels trifocale implantlenzen. Het zal nog een paar maanden duren voordat ik 100 % kan zien maar ik kan nu al een boek lezen en op afstand zien ZONDER bril. Iedere dag wordt het nog beter.
      De zorg voor, tijdens en na de behandeling was uitmuntend. Nooit ben ik in een Nederlandse kliniek met zoveel zorg en aandacht begeleid. In mijn geval was Özlem van het begin tot het einde bij mij. Zij sprak in het Nederlands met mij en loodste mij door alle onderzoeken en behandelingen etc.. heen. Ik heb veel aan Özlem te danken, zij regelde ook de taxi naar - en mijn hotel in Istanbul. 24 uur per dag was zij voor mij bereikbaar. Wat een topvrouw!
      Ik kan iedereen aanraden om je te laten behandelen in deze kliniek. U zult zich daar al snel in vertrouwde handen voelen.

    • 10,0
      Dat is de top!!!!!
      trifocale kunstlenzen Laatste behandeling: mei 2021 Geplaatst op 01-06-2021

      het enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet 10 jaar eerder heb gedaan !!!!!
      Van Brussel tot Istanbul tijdens de Corona-periode! Mijn chauffeur wacht mij op aan de airport. Vanuit daar naar het hotel. Alles prima geregeld door Özlem, de goede ziel van het huis !! (nogmaals bedankt)!
      De volgende dag onderzoeken (allemaal zeer professioneel) na het gesprek met Dr. med. Akyurt af naar de OP van rechter oog met plaatselijke verdoving geen pijn. :-)
      Twee dagen later het linker oog, na een of twee dagen weer zien zonder bril, zalig!
      Danke, danke wat ben ik blij :-) gtz Manfred

      Pluspunten:

      de allround behandeling

      Minpunten:

      geen

    • 10,0
      geweldig
      implantaatlenzen Laatste behandeling: mei 2021 Geplaatst op 25-05-2021

      ik ben 2 weken geleden behandelt in turkije en ben erg tevreden tot dusver
      de medewerkers zijn vriendelijk,de dokter ook. ozlem die ons al die tijd begeleide ook erg vriendelijk en ze praat nederlands, dat is fijn. De behandeling zelf duurt maar 7 min en ik was verbaasd hoe snel dat ging. Ik kon me nooit voorstellen dat ik ooit zonder bril zou lopen. Ik had bijna -9. Ik zag 1 dag na de behandeling al 0,50 dus bijna 100%
      echt een aanrader!! Wat een leuke mensen daar, dat maakt alles veel makkelijker

      Pluspunten:

      Aardige mensen, de begeleidster ozlem praat nederlands. De dokter erg vriendelijk en praat duits en engels
      Alles heel erg schoon en netjes. Afspraken altijd op tijd. De kliniek ligt ook op een mooie locatie (grote winkelstraat)

      Minpunten:

      heb ik niet!!

    • 10,0
      Waanzinnig
      Lens inplantatie Laatste behandeling: april 2021 Geplaatst op 16-05-2021

      Dit had ik veel eerder moeten doen
      Wat een openbaring
      Alles weer perfect te kunnen zien
      Wat een vriendelijke mensen en vakkundig
      De verzorging is perfect van vertrek uit nederland tot vertrek uit turkije
      Van alles perfecte uit uitleg
      Hotel transfer alles perfect geregeld
      Hier kunnen ze nog wat van leren in nederland
      Binnenkort terug met mijn vrouw die durft nu ook door mijn ervaring
      Echt nogmaals bedankt grt johannes

    • 10,0
      Super tevreden
      No touch laser Laatste behandeling: april 2021 Geplaatst op 18-04-2021

      Alles was goed geregeld. Ben super blij met hoe ik behandeld ben en zal zeker iedereen de kliniek aanraden.

      Pluspunten:

      Super goed contact. Alles word voor je geregeld. Staan altijd open voor alle vragen en worden allemaal beantwoord.

      Minpunten:

      Heb ik niet.

    • 9,9
      Sehr zufrieden!
      Trans PRK Laatste behandeling: maart 2021 Geplaatst op 17-03-2021

      Alles lief super ab. Vom ersten Kontakt bis zur Kontrolluntersuchung. Es wurde alles ausführlich erklärt und man hatte die ganze Zeit über einen deutschsprachigen Ansprechpartner. Die OP selbst verlief kurz und schmerzlos. Die Voruntersuchung und das Vorgespräch, wie auch die Nachuntersuchung waren ausführlich, verständlich und man nahm sich Zeit. Man hatte nie das Gefühl einer "Massenabfertigung oder Ähnlichem" obwohl die Klinik mit Sicherheit viele Patienten behandelt.

      Pluspunten:

      Immer über Whatsapp erreichbarer Ansprechpartner, alles auf deutsch möglich, sehr freundlich, sehr saubere und ordentliche Klinik, sehr kompetent wirkendes Personal, zu jedem Zeitpunkt vor während und nach der OP ein deutschsprachiger Ansprechpartner anwesend, der Augenarzt selbst spricht hervorragend deutsch, alles ging recht schnell ohne grosse Wartezeiten

      Minpunten:

      Die Klinik ist halt einfach nicht im Heimatland aber eben dadurch deutlich günstiger. Bei der Qualität muss man hingegen dafür überhaupt keine Abstriche machen. Vermutlich sind die meisten Kliniken in Deutschland, Österreich oder der Schweiz schlechter ausgestattet und haben deutlich weniger Erfahrung.

    • 10,0
      I should have known the doctor and his team before
      No touch laser Laatste behandeling: februari 2021 Geplaatst op 01-03-2021

      I have been suffering from myopia and astigmatism for many years. I was tired of wearing glasses. In the country where I live, they said I could not have surgery because of the thinness of the cornea. It shook me. Then, on the recommendation of my friend, I met doctor Akin Akyurt. He said he could operate on me. I was very excited. My doctor and his team took such an interest in me that I forgot that I had undergone the operation alone. They were very supportive. And thanks to them, I, a patiënt with grade 10 myopia and grade 2 astigmatism, got rid of my glasses. I can look at life without glasses, happy, complex. I would like to thank Akin Akyurta, a doctor at the Veni Vedi Eye Clinic, Mrs. Ozlem, an assistant, and all the staff who took a close interest in me. I recommend this doctor to all my acquaintances around me. I wish I should have known this earlier.

      Pluspunten:

      The advantages were that they took a close interest in the patient, answered every question with a smile, and explained the operation and treatment period in detail.

      Minpunten:

      As long as I was in the clinic, I did not face any problems, I did not see any disadvantages

    • 8,3
      perfect
      trifocale lenzen Laatste behandeling: november 2020 Geplaatst op 06-02-2021

      in een woord geweldig

      Pluspunten:

      ontvangst
      begeleiding
      voorlichting
      bereikbaarheid 24/7

      Minpunten:

      nvt

    • 9,8
      Augenlasern 2020 Dezember
      Laser Laatste behandeling: december 2020 Geplaatst op 29-12-2020

      Nach mehreren Jahren Brille und Kontaktlinsen, wollte ich die Laserbehandlung machen lassen. Bin 19 Jahre jung aber hatte weit im Minusbereich meine Werte. Dezember 2020 hab ich mich entschlossen nach Istanbul zu fliegen und es hinter mich zu bringen. Hotel, Abholung am Flughafen hat alles Veni Vidi Göz organisiert und geplant.

      Pluspunten:

      Freundlich, Erfahren, Hilfsbereit, auf jede Frage eine passende Antwort.

    • 10,0
      Ze doen het heel goed, super tevreden!!
      Oog Laser behandeling Laatste behandeling: december 2020 Geplaatst op 16-12-2020

      Ik ben voor een weekje naar Istanbul gegaan om mijn ogen te laseren. Ze hebben mij met open armen ontvangen en met alles heel goed geholpen! Toen de behandeling begon hebben ze me ook gerust gesteld en alles heel goed uitgelegd hoe en wat! Ben echt blij dat ik het heb gedaan, het is echt zeker de moeite waard!! De mensen zijn ook zo lief en behulpzaam! Heb er zeker geen spijt van! Raad iedereen zeker deze kliniek aan om ogen te laseren!!

      Pluspunten:

      Hele lieve mensen!

      Minpunten:

      Geen minpunten!

    • 9,8
      Fantastisch
      Nieuwe Trifocale lenzen Laatste behandeling: november 2020 Geplaatst op 28-11-2020

      Mijn ervaringen zijn in één woord samen te vatten, fantastisch, en daar is alles mee gezegd. Er is niets op aan te merken. Alles is geweldig geregeld.

      Pluspunten:

      Op alle fronten, de opvang, begeleiding, operatie, nazorg, wordt je uitstekend geholpen.

      Minpunten:

      Geen minpunten te benoemen

    • 9,9
      Klasse
      Lensimplantatie Laatste behandeling: november 2020 Geplaatst op 22-11-2020

      Zoals beloofd begon het al op het vliegveld waar de chauffeur keurig netjes op ons stond te wachten.
      Direct kregen we een flesje water aangeboden en werden direct tijdens de rit naar het hotel gebeld door Uzlum.
      De andere dag werden we ontvangen door Uzlum en werden alle onderzoeken gedaan waarbij Uzlum steeds aanwezig was.
      Daarna bij de keurige, rustige arts geweest om alles te bespreken waar ook Uzlum weer alles keurig vertaalde.
      Deze dame spreekt perfect Nederlands.
      Daarna zijn mijn man en ik allebei geholpen aan het eerste oog.
      Zelf heb/had ik enorme probleem ogen, de arts had in jaren zo moeilijke ogen niet meer gehad.
      Goede uitleg meegekregen over het druppelen en bij evt vragen konden we zoals altijd Uzlum bellen of appen.
      Andere dag controle en de dag erna het het andere oog geopereerd.
      De dag daarna weer uitgebreide controle.
      Mijn behandeling was niet pijnloos die van mijn man enigszins wel.
      Nu rustig aan genezen en alles opvolgen qua druppelen enz.
      Het zicht en vooral het lezen is bij mijn man al enorm vooruit gegaan, bij mij zelf zal dit iets langer duren hoewel ik nu al steeds meer verschil merk.
      Het hotel wat Uzlum voor ons geboekt had krijgt ook een dikke 10.

      Pluspunten:

      Het vertrouwen en constante aanwezigheid van Uzlum
      Al vroeg je 10 keer hetzelfde je kreeg steeds liefdevolle antwoorden terug, geen ene vraag is teveel
      De arts is een zeer rustige, keurige, getalenteerde man, en voor dames onder ons nog een een charmante man
      Wat vooraf gezegd is klopt ook, zoals hotel, de breng- en haal service enz
      Ook de service en dikke korting bij de optiek natuurlijk ook verzorgd door Uzlum
      Vol vertrouwen zijn we dit aangegaan en zeer tevreden over alles

      Minpunten:

      Geen

    • 10,0
      Leve het brilloze leven!
      Trifocale implantlenzen Laatste behandeling: oktober 2020 Geplaatst op 24-10-2020

      Ik ben op maandag 19 oktober laat in de middag aangekomen in Istanboel. Van te voren had ik al appcontact met Ozlem van de kliniek gehad (in perfect nederlands) dus wist ik dat de chauffeur buiten op mij stond te wachten met een naambordje. Nadat ik de chauffeur had gevonden kreeg ik Ozlem aan de telefoon. Omdat ik pas laat aankwam spraken we dinsdagochtend af voor het oogonderzoek. Dinsdagochtend om 9 uur arriveerde ik vanuit mijn hotel in de kliniek (3 minuten lopen). Ik werd warm welkom geheten door Ozlem en daarna werden mijn ogen getest door een stuk of 10 van die high tech apparaten. Daarna kreeg ik een gesprek met Dr Akyurt.
      Daaruit bleek dat trifocale lenzen voor mij geschikt zouden zijn. Ik kreeg vrij snel daarna de behandeling, dus hoefde niet dagen zenuwachtig rond te lopen. Van te voren word je nog grondig gecheckt, bloeddruk en er wordt ter controle nog wat bloed afgenomen. Das handig, weet je gelijk dat dat ook goed zit. Daarna diverse oogdruppels en een tabletje waar je heerlijk rustig van wordt. Ik ging vrij relaxed de operatiekamer in en werd binnen een kwartier weer naar buiten gereden. Geen centje pijn gehad. Daarna met Ozlem naar de apotheek naast de kliniek om gelijk je oogdruppels voor de hele periode te halen. Woensdag controle van het eerste oog en donderdag aan mijn 2de oog geholpen. Vrijdag de laatste controle gehad, toen had ik al afscheid van mijn bril genomen.

      Pluspunten:

      Prijs- kwaliteit verhouding, betrokkenheid (zelfs op zaterdagavond krijg ik nog een appje van Ozlem hoe het gaat), vakkundigheid (ik had 200 % vertrouwen in Dr Akyurt), het persoonlijke contact (je voelt je geen nummer), het voelde gewoon als een warm bad.

      Minpunten:

      Absoluut geen minpunten, maar ik had nog een aanvulling op de nazorg (ik werk namelijk in de zorg, vandaar). Hier werd heel positief op gereageerd, dat gaf ook een fijn gevoel.

    • 10,0
      Goedkoper uitgekomen, professioneler geholpen & lekker gegeten
      TransPRK Laatste behandeling: september 2020 Geplaatst op 22-10-2020

      Ik ben 22 en ik wou rond september mijn ogen laseren. Ik ben hiervoor naar een zelf bekroonde nummer 1 kliniek in Nederland geweest. Hier kreeg ik te horen dat maar 1 behandeling mogelijk was, en dit was maar liefst 7000 euro. Te duur dus, en niet mee akkoord gegaan.

      Toen ben ik verder gaan kijken en kwam ik erachter dat de kliniek in Nederland veel "horror" ervaringen had met ongeduldige artsen die niets wouden uitleggen tijdens de behandeling, en arme patienten die slecht zicht behouden na de behandeling zonder vergoeding.

      In mijn hoofd dacht ik altijd "in het buitenland kan het goedkoper". Toen heb ik ooglasertrefpunt.nl ontdekt en had ik een keuze gemaakt tussen 2 klinieken die zich bevinden in het buitenland. 1 van de 2 is dus deze kliniek, Veni Vidi Oogkliniek. De kliniek staat op dit moment nummer 2 op ooglasertrefpunt.nl. Via de site heb ik makkelijk contact kunnen opnemen (rond 22:00 zonder problemen). Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Wij boeken de vluchten en het vervoer + verblijf wordt geregeld.

      De dag na aankomst gingen we naar de kliniek. Het was op loop afstand (3 minuten) van het hotel. direct gecontroleerd, geadviseerd (met Nederlandse begeleiding) en behandeld. Hier bleek dus dat ik voor de TransPRK methode kon kiezen. Maar ookal was het dezelfde methode, dan zou ik alsnog veel minder hebben betaald. En dan denk je misschien "Het is goedkoper, maar dan moet het ook slechter zijn toch?" Nee! De kliniek was zelfs professioneler dan wat ik in Nederland heb ervaren. Je krijgt advies van de arts zelf, iets dat ik zelf niet heb meegemaakt in Nederland. Ik heb het niet over alle klinieken in Nederland, maar wel de kliniek waar ik eerst heen ging.

      De behandeling was relaxed, er wordt gezegd wat je moet doen en je voelt geen pijn. De nazorg was vervelend maar dat zal het altijd zijn met deze methode, waar je ogen ook worden behandeld.

      Tijdens het verblijf na de behandeling, iedere dag lekker gegeten. Je hebt van alles om het hotel. Ook geen buikpijn gekregen of iets dergelijks.

      Paar dagen later terug naar Nederland.

      Ongeveer een maand later, zie ik al heel goed. Het is nog niet even goed als eerst maar met de TransPRK methode duurt het gewoon wat langer. Mijn ogen waren super slecht (sterkte, hoornvlies dikte) en ik was verbaasd dat deze methode een optie was voor mij. Deze behandeling is zo ver ik weet het goedkoopst en veiligst, maar met een lange herstelfase. Alle methodes zijn veilig, maar de risico's worden wel verteld voordat je akkoord gaat met de behandeling. Nog steeds heb ik goed contact en ik kan altijd terecht met nieuwe vragen.

      Conclusie:
      Ogen professioneler behandeld, heel lekker gegeten & genoten en meer dan de helft wat ik initieel zou betalen in mijn zak gehouden. Misschien is de review niet zo gedetaileerd maar geloof mij dat alles perfect verliep. De ervaring van de arts is terug te zien in het resultaat.

      Pluspunten:

      Beschikkend over de laatste generatie machines
      Schoon en vriendelijk
      Artsen met enorm veel ervaring
      Geld is hier niet de motivatie

    • 9,9
      Een fantastisch leven na de operatie
      Lensimplantaten trifocal Laatste behandeling: september 2020 Geplaatst op 11-10-2020

      Van begin tot eind is de begeleiding heel goed geweest. Ons contact persoon özlem die vloeiend Nederlands spreekt staat letterlijk 24 uur per dag voor je klaar. De kliniek is heel netjes en heel schoon met professionele medewerkers. De dokter is zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel voor, tijdens als na de operatie wordt je goed begeleid en op de hoogte gehouden. Ik ben begonnen aan een heerlijk leven zonder bril..

      Pluspunten:

      Professionaliteit, hygiëne, vriendelijkheid, goede zorg en informatie, voor tijdens en na de operatie.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,6
      Goede arts en fijne begeleidster!
      Lensimplantatie Laatste behandeling: oktober 2020 Geplaatst op 04-10-2020
      Pluspunten:

      Kliniek is schoon en hygienisch. Begeleiding is perfect. Kon altijd terecht bij mijn begeleidster, 24/7. Snelle reacties. Lieve medewerkers!

      Minpunten:

      Over het algemeen geen minpunten. Viel me wel op dat er een opticien aanwezig was die niet graag lacht (glimlachje is genoeg). Vond ik persoonlijk niet echt klantvriendelijk. Gedag zeggen is wel het minst wat een persoon kan doen. (Dame met lang blond haar, krullen). Heb deze dame niet meegenomen in de beoordeling boven in omtrent klantvriendelijkheid, want de rest was super leuk, lief en vriendelijk. Had verder alleen verwacht dat de behandeling minder pijn zou doen, maar ieder persoon ervaart dit natuurlijk anders! Hoeft dus geen minpunt te zijn.

    • 9,8
      Super tevreden
      Trans prk Laatste behandeling: september 2020 Geplaatst op 29-09-2020

      Super tevreden!! Niks op aan te merken, alles zoals beloofd waargemaakt, de gehele reis, de behandeling, en het resultaat! En ook complimenten voor özlem!! Deze kliniek is zeker een aanrader!!

      Pluspunten:

      Contact, hotel, behandeling, begeleiding

      Minpunten:

      Niks

    • 10,0
      Beter kon ik mij niet wensen
      LASIK Laatste behandeling: september 2020 Geplaatst op 18-09-2020

      Een goede review behoort zowel de plus als de minpunten te bevatten. Echter in ik geen één minpunt hier delen aangezien mijn ervaring alleen maar positief is geweest. Van begin tot eind is de begeleiding absoluut perfect geweest. De contactpersoon die overigens vloeiend Nederlands spreekt staat letterlijk 24 uur per dag voor je klaar. Je bespreekt samen de mogelijkheden mbt welke behandeling het beste geschikt is voor mij persoonlijk. Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld en netjes naar je hotel gebracht. De dag van het vooronderzoek wordt je opgehaald en weer teruggebracht. Dit is ook zo op de dag van de behandeling zelf. De behandeling die overigens maar een paar minuutjes duurt. De kliniek is heel netjes en heel schoon met professionele medewerkers. De dokter is zeer bekwaam en vriendelijk. En het eind resultaat voor mij is absoluut perfect! Heerlijk om alles scherp te kunnen zien zonder bril of lenzen! Ook op de laatste dag word je netjes opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Je wordt ook goed geïnformeerd over de nazorg en je krijgt voldoende oog druppeltjes mee voor de periode waarin je ze nodig hebt na de behandeling. Ook werken ze samen met een kliniek in Utrecht mocht er na terugkomst om wat voor reden dan ook een complicatie optreden. Waarschijnlijk is dit helemaal niet nodig maar het is fijn om te weten dat het er wel is.
      Verder is Istanbul zelf een prachtige bruisende stad met veel geschiedenis en veel goede restaurants die overigens enorm goedkoop zijn in verhouding tot Nederland. En nogmaals de begeleiding die ik heb gehad van een dame genaamd Özlem heb ik als zeer prettig ervaren.

      Pluspunten:

      Transportatie van en naar hotel
      Begeleiding
      Behandeling
      Voor en na zorg
      Eindresultaat

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      Mijn beste keus in jaren????
      Lensimplantaten trifocal Laatste behandeling: februari 2020 Geplaatst op 19-04-2020

      Inmiddels bijna 2 maanden verder en het hele proces tot nu toe heeft mijn verwachting meer dan waargemaakt, vanaf het eerste kontakt via mail en een tel persoonlijk gesprek tot en met nu toe ben ik echt super tevreden over Veni Vidi oogkliniek Istanbul, de begeleiding door Özlem Akyurt, haar man oogarts Akin Akyurt het professionele team t/m de chauffeur die altijd netjes op tijd was om me steeds van hotel naar de kliniek te brengen en terug zou ik echt iedereen zo aanraden om je ogen bij deze kliniek te laten behandelen! Kort samengevat, elke dag dat je deze ingreep uitsteld is een gemiste goedzichtdag????

      Pluspunten:

      Voor mij was de persoonlijke begeleiding van Özlem van begin tot eind heel prettig omdat ik er voor had gekozen alleen te gaan.

      Minpunten:

      Voor mij geen minpunten.

    • 10,0
      Buitengewone service en super vakkundige operatie
      Lenstransplantatie Laatste behandeling: november 2019 Geplaatst op 19-04-2020

      De begeleiding vanaf de allereerste afspraak was fantastisch. Ik kon 24/7 met al mijn vragen, in het Nederlands, terecht. Zelfs toen ik een hotel geboekt had en iets niet zeker wist, belden zij voor mij dat hotel om te vragen hoe iets zat. Fenomenaal wat vooraf allemaal gedaan werd.
      Toen ik met het vliegtuig landde, stond er al iemand klaar met een naambordje. Zodra we elkaar voorgesteld hadden, kreeg ik Öslem, van de kliniek, weer aan de lijn. In perfect Nederland heette ze me van harte welkom en legde uit dat ik direct door werd gereden naar de kliniek en wat mij te wachten stond. Mijn vriend en zoon mochten gratis mee in de super-de-luxe taxi!
      Bij de kliniek stond Öslem ons al op te wachten. Het was erg druk, maar ze nam alle tijd. We kregen rustig koffie en fris, en ze legde alles rustig uit. Tijdens elk onderzoek ging ze mee naar binnen een vertelde exact wat ze gingen doen en wat ik moest doen.
      De service was ongelooflijk.
      Op de dagen van de operatie exact hetzelfde. De arts was zeer vriendelijk en sprak goed Duits en Engels. Ook hij nam alle tijd en sprak alles door, ook wat de verwachtingen waren. Hoewel het druk in de kliniek was, voelde ik me zeer welkom. Wat een warm bad!
      Öslem bracht me tot aan de deur van de operatie kamer, en toen ik terug werd gereden, zat zij direct weer aan de andere kant van de deur. Zo fijn om overal dat lieve, mooie, vertrouwde gezicht te zien!

      De operatie duurde nog geen 10 minuten. Ik kreeg papieren, druppels etc mee voor alle nazorg. Zelfs na de laatste controle bleef Öslem vragen hoe het ging. Ze regelde, na een week, alsnog gratis vervoer voor ons alle 3 naar het vliegveld.

      Ik heb nog nooit zoveel service en vriendelijkheid, maar vooral ook kundigheid meegemaakt als hier! Ik zou mijn ouders en kinderen aan deze mensen en deze kliniek toevertrouwen!

      Dankjulliewel voor deze onvergetelijk positieve ervaring in Turkije!

      Pluspunten:

      Professionaliteit
      Zeer moderne apparaten
      Zeer vriendelijk
      Duidelijk

      Minpunten:

      Niet kunnen vinden

    • 10,0
      Fantastisch resultaat
      Torische Trifocale implantlenzen Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 05-03-2020

      Ik ben heel erg blij dat ik had gekozen voor Veni Vidi Oogkliniek in Istanbul. Ik was er samen met mijn vriendin en we kwamen allebei voor lensimplantaten. Na onderzoek bleek dat ik links een beetje een lui oog had en ik had een enorme clinderafwijking dus besloten voor Torische trifocale implantaten te gaan. Het vooronderzoek en de behandeling zelf door Dr. Akyurt liepen perfect. Alles in het Nederlands vertaald door lieve Özlem. Zij was overal bij en dat was een enorme steun. Iedere dag werden we netjes met de taxi opgehaald van het hotel en weer terug. Op de minuut af stond hij voor de deur. Het hotel was klein maar de bedden perfect en het was gezellig. We hebben geen pijn gehad na de operatie dus konden lekker winkelen tussendoor. Al met al een super week en ik ben super gelukkig met mijn zicht. Van min 6 naar perfect zicht. Nooit gedacht dat me dat nog zou gebeuren. Nog iedere dag dankbaar en ik kan mijn kleinkinderen weer zien in het zwembad:-)
      Dr. Akyurt en lieve Özlem hartelijk bedankt voor alle goede zorgen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

      Pluspunten:

      Dr. Akyurt en Özlem uiteraard!! En de snelle behandeling (2 ogen binnen een week) en betaalbaar.

      Minpunten:

      kan niets bedenken.

    • 10,0
      Verwachting meer dan waar gemaakt
      Trifocale lensimplantaten laten plaatsen Laatste behandeling: februari 2020 Geplaatst op 16-02-2020

      Na uitgebreid vooronderzoek en bespreking van de resultaten hebben we in overleg gekozen voor de trifocale implantaatlenzen. Doordat de behandelend arts Dr. Akyurt ook zelf de operatie uitvoert, heeft dit bij mij zeer veel vertrouwen gewekt.
      De operatie zelf is voor mij zeer soepel verlopen en ik heb tijdens de operatie geen pijn gevoeld.
      Ook in de week na de operatie geen pijn gevoeld. Ik kan nu weer normaal een krant lezen en mijn mobiele telefoon gebruiken zonder naar een leesbril te moeten zoeken. Ook op verschillende afstanden prima zicht.

      Pluspunten:

      Zeer ervaren oogarts.
      De nederlands sprekende begeleiding .
      Uitgebreide resultaten bespreking.
      Persoonlijk contact.
      Informele omgang.

      Minpunten:

      Geen minpunten

    • 10,0
      Trifocale implantaatlenzen door Dr. Akin Akyurt
      Trifocale implantlenzen Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 04-02-2020

      Heel tevreden ben ik over de kundige behandeling van dr. Akin Akyurt. Hij heeft bij mij trifocale implantlenzen aangebracht en daardoor heb ik nooit meer een bril nodig! Het gerommel en gepruts met zachte lenzen is nu gelukkig ook voorbij.

      Al vanuit Nederland had ik goed contact met Özlem, zowel telefonisch als via de email en whatsapp. Zij is de medisch adviseur en heeft mij ervan overtuigd, dat alles goed geregeld zou worden. Dit en alle goede reviews die ik vooraf gelezen heb, heeft mij doen beslissen om de stap te wagen en naar Istanbul af te reizen.
      Ze heeft de transfer van het vliegveld naar het hotel geregeld en de transfer van het hotel naar de oogkliniek. In de kliniek in Kadiköy werden we iedere dag door haar ontvangen (er waren meer Nederlanders voor lensimplantaten) Özlem heeft ons begeleid, alles uitgelegd en al onze vragen beantwoord. Ook tijdens het gesprek met de arts dr. Akyurt was zij erbij. Zij dacht werkelijk aan alles. Perfecte gastvrouw en begeleidster, tot in de puntjes!

      Ik ben ervan overtuigd, dat dr. Akin Akyurt een topper is in zijn vakgebied.

    • 10,0
      Mijn aanvraag voor een ooglenstransplantatie werd snel behandeld en zeer professioneel zorg ontvangen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en ik werd de gehele behandeling begeleid door de echtgenote van de behandelend chirurg. Alles in het Nederlands en de c
      Ooglenstransplantatie Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 22-01-2020

      Mijn aanvraag voor een ooglenstransplantatie werd snel behandeld en zeer professioneel zorg ontvangen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en ik werd de gehele behandeling begeleid door de echtgenote van de behandelend chirurg. Alles in het Nederlands en de chirurg was zeer vriendelijk en professioneel. Ik heb mij de gehele week zeer speciaal gevoeld met uitstekende zorg. Na 25 jaar geen bril of contactlenzen meer. Wat een zaligheid en had deze behandeling 10 jaar eerder moeten doen.

      Pluspunten:

      Zeer professioneel

      Minpunten:

      Geen

    • 10,0
      Unglaubliche Sehen mit 53!!!!
      Linsen implantat Laatste behandeling: oktober 2019 Geplaatst op 07-01-2020

      Ergebnis nach eine multifokal Linsen Implantat!! Wahnsinn!!!Ich schreibe genau jetzt mit meinem Handy eingestellt mit kleinen Buchstaben (nicht die übergroß seit 12 Jahre) ohne Brille!! Ist mein Traum voll erfüllt!!!!
      Ich habe ganz zufällig die Klinik Veni vidi Göz in Internet gefunden,kontaktiert mit halbe Interesse,weil ich dachte dass die werden mir sicher sagen dass wegen mein Beruf (Reisebusfahrer) Ich kann nicht oder ich könnte nicht behandelt werden...das wurde mir auch in Vorarlberg,Österreich wo ich lebe,bei einem renommierten Augenarzt gesagt!
      Das war ein Resultat nach mein 42 Geburtstags, langsam musste ich die Buchstaben Format ändern, und die Anfang der Brille geschickte...Brille wechseln alle x Monate,Altersichttigkeit war mein Problem, Lasern war für mich außer Diskussion, dann sind langsam mit 51 auch die Gleichtsichtbrille gekommen!!!
      ABER:ich wollte ein Leben ohne Brille haben, wie immer, bevor die Altersichttigkeit! Und die Multifokal Linsen Tausch (Implantate) war die einzige Lösung, ABER der Vorarlberger Artzt sagte mir das die beste Linsen sind verbunden mit ein Problem im Dunkelheit, am Abend beim fahren wird unmöglich weil Die Auto Lampen Licht Strahlung Stört so viel das für einige Sekunden man kann nicht sehen, und für mich (reisebusfahrer) keine Chance, der wollte nicht mal hören, für ihn die Linsentausch war außer Diskussion!!! So habe mich beruhigt (ein bisschen nur),aber irgendwie ein Abend beim tippen am IPad Ich bin auf eine Internetseite angestoßen!!
      Nach ein Par SMS mit Der Frau Özlem, erfahre ich das die Klinik in Istanbul ist und laut meine Augenwerte, kontrolliert 9 Monate vorher, ich könnte ein Kandidat für die Multifokallinsen Implantat sein!
      Zu erste muss Ich durch die mehrere Augen Test vorbei, wenn ist alles ok dann wird die OP gemacht, wenn nicht dann Fliege Nachhause!!
      Ich Dachte Istanbul ist Eine Wunderschöne Stadt, ich könnte verbinden Spaß mit Gesundheit, Wenn ich kann nicht operiert werden dann bin immer ein Turist in Istanbul!!! Das Lohnt sich auf alle Fälle, so in der nächsten tagen habe Flieger organisiert und Termin festgelegt! Das Hotel wurde von der Klinik reserviert, dann ich habe Brav die Termin gewartet und nach Istanbul mit meiner Frau geflogen!! Also von dem Flughafen bis Hotel und zu der Klinik, waren wir mit sehr professionell und freundlich Fahrer begleitet (Klinik Organisation), In der Klinik die Frau Özlem hat uns ÜBERALL IMMER BEGLEITET, sie hat uns nie 5 Minuten allein gelassen!!! Nach 1 Stunde Augen test, bekomme ich die Antwort JA
      Für mich war fast nicht zu glauben,und ich war so Aufgeregt das ich dachte:es kann nicht sein!!!!!
      Zu erste wurde der rechte Auge operiert und nach 2 Tage der Linke, die OP dauert 10-15 min jedesmal, absolut schmerzenfrei, Nach der Behandlung Augentropfen regelmäßig öfters die erste Woche und weiter einige Monate!!Ich konnte schon am nächsten Morgen mit der erste operiert Auge sehr gut meine sms lesen, Fern war noch nicht wie hätte sein sollen, aber langsam ist die Ferne auch angekommen!!!UND DIE LICHT AM ABEND???
      Also die Tatsache ist das ich sehe besser am Abend als am Tag!!!!! Keine Störung beim Auto-Bus fahren, absolut Kein Problem!!! Die Ferne 100% langsam kommt, ich merke jeden Tag der Unterschied, mit Starke Sonne ist besser mit Sonnenbrille!! Das wurde mir auch erwähnt von der Frau Özlem! Also ich habe immer sehr sehr brav alles gemacht, was die Frau Özlem mir gesagt hat, ihre Hilfe ist sehr wichtig ,hat Man immer das Gefühl geholfen zu sein .
      Ich Muss mich unbedingt recht herzlich beim Dr Akin Akyurt bedanken, der ist der man der hat mein Traum zu Realität gemacht!!! Wir haben schon im Plan wieder nach Istanbul zu Fliegen, aber nur als Turisten....sehr verständlich auch zum Hallo sagen an unsere Freunde, die haben mich die größte Geschenke gegeben.
      Sehen ohne Brille (Es war mein Wunsch seit einige Jahren)!!!

      Pluspunten:

      Sehr sauber, gut organisiert und Sehr freundliche und kompetenten Personal

      Minpunten:

      Keine

    • 10,0
      Een warm bad, Kwaliteit, kundig , uiterst vriendelijk
      Implantaat lenzen Laatste behandeling: oktober 2019 Geplaatst op 30-10-2019

      Vanaf aankomst tot aan vertrek voel je dat je er toe doet. Alles wordt tot in de puntjes geregeld: hotel, taxi vooronderzoek, operatie en controles. Het verloopt allemaal op rolletjes. Je voelt dat er alle aandacht en kundigheid is. Je wordt er op je gemak gesteld en het resultaat is direct merkbaar. Onverstelbaar! Pleister eraf en je kan lezen. "Het was een warm bad "

      Pluspunten:

      De kundigheid van een bekwaam arts. De betrokkenheid, vriendelijkheid, je voelt het gaat om jou.

      Minpunten:

      ik kan er geen bedenken

    • 10,0
      Super klant vriendelijk
      Laser behandeling Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 18-10-2019

      Hele prettige mensen met een goede voorlichting
      En een super behandeling gehad ben er blij mee dat ik het heb laten doen

      Pluspunten:

      Super

    • 9,9
      Geweldig
      Multimodale bifocale implantlenzen Laatste behandeling: september 2018 Geplaatst op 01-08-2019

      Hele lieve mensen, zeer goed geholpen !
      Totaal geen pijn!!
      Alles tot in de puntjes goed verzorgd.
      Totaal geen spijt dat we het hebben laten doen!

      Pluspunten:

      Perfect,echte aanrader!!

      Minpunten:

      Geen!!!!

    • 9,8
      Took the Best chance possible for my sight.
      No touch laser treatment Laatste behandeling: januari 2019 Geplaatst op 30-07-2019

      Had Blury eyes and could not read well especially from distance and electronic boards nor could see clearly bright images on TV. So I discovered Veni Vidi goz Eye clinic online on my Instagram . Took an appointment and went for the check up. The Doctor recommended the NO-touch laser treatment for me and told me, it doesn't take time for the treatment. Just about 2 minutes at most for both eyes. So I decided to do it same day I visited with intentions just to check up and look for a solution at some later date. After the surgery i felt severe pains for about 24 hours after which the pains started reducing. After a week the pain was completely off and the only difficulty I had was dry eyes always , especially when I sleep and get up in the morning. As well as my vision wasn't still clear. Both the blury vision and dry eyes went off gradually and completely after about 2 months as I used eye drops that lasted for up to 3months. Its exactly 6 months 4 days today since I went for the surgery and I must say I am so happy with my eys so far, Can see clearly more than ever before. Hopefully it lasts for a life time. Thanks to VENI VIDI GOZ EYE CLINIC.

      Pluspunten:

      The surgery doesn't take time, the doctor do not open your eye flip or get to tear of your eye or body, You don't have to spend days in the hospital

      Minpunten:

      Severe pains for a few days after the surgery, after treatment last for long (up to 3 days), lots of time dedicated to eye drops.

    • 9,9
      Angenehme Behandlung mit sehr gutem Ergebnis
      No touch Laser Behandlung Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 30-07-2019

      Nachdem mir die Klinik empfohlen wurde und ich einen ersten Austausch mit der Klinik hatte, bin ich zuversichtlich (aber noch mit leichter Skepsis) nach Istanbul geflogen.
      Vorweg kann ich sagen, dass die Skepsis sehr schnell weg war und ich kann die Klinik sehr empfehlen.

      Ich hatte stetigen Kontakt zu Özlem, die sich sehr gut um mich gekümmert hat. Sie hat sich sowohl um die Buchung des Hotels gekümmert und mich immer genau auf dem Laufenden gehalten, wann ich wo abgeholt werde. Die Transfers verlaufen sehr unkompliziert.

      Als ich dann in der Klinik ankam, wurde ich direkt von Özlem in empfang genommen. Sie hat mich zu den verschiedenen Tests begleitet, die vor einer Behandlung notwendig sind. Bei den Tests hatte ich das Gefühl, dass jeder genau weiß, was er tut. Anschließend gab es ein Gespräch mit dem behandelnden Arzt, der mich genau aufgeklärt hatte. Welche Vorteile, aber auch welche Nachteile die verschiedenen Behandlungsmethoden mit sich bringen. Zu jeder Zeit waren mein Wohlbefinden und meine Wünsche im Vordergrund. Ich entschloss mich für die „no Touch“-Laserbehandlung, da meine Hornhaut bereits etwas dünner war. Mir wurde sehr detailliert gesagt, was nach der OP passieren wird und wie ich mich zu verhalten habe.

      Bevor die Behandlung losging, erhielt ich Informationsmaterial und musste noch die Bestätigung über den Erhalt der Informationen sowie den Vertrag unterzeichnen. Es wurde wert darauf gelegt, dass ich auch alles gelesen habe, was in meinen Augen ein Zeichen von Seriösität ist.

      Als wir dann im Behandlungszimmer waren, erhielt ich vor jedem Schritt eine Info, was nun passieren würde. So konnte ich mich gedanklich vorbereiten. Die Behandlung an sich dauerte pro Auge weniger als eine Minute.

      Die Entscheidung, meine Augen bei Veni Vidi Göz lasern zu lassen, war richtig und ich kann jedem diese Klinik sehr empfehlen.

      Pluspunten:

      - sehr guter Kontakt
      - absolutes professionelles Arbeiten
      - sehr kundenorientiert
      - sehr zufriedenstellendes Ergebnis

      Minpunten:

      Nicht bekannt

    • 8,4
      Ik ben zeer te vreden en voel mij top. Het is een aanrader.
      Multifocale lensimplantaat Laatste behandeling: september 2017 Geplaatst op 29-07-2019

      Ik ben heel te vreden over mijn behandeling en heb helemaaal geen min punten. Het was gewoon top. Nog steeds heb ik af en toe contact . Wordt heel snel gereageerd op je berichten.

      Pluspunten:

      In een woord, gewoon weg top!

      Minpunten:

      Ik heb geen minpunten

    • 10,0
      Geniale OP
      Linsen OP Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 29-07-2019

      Ich war etwas aufgeregt vor der Augen OP aber dank der netten Betreuung waren meine Zweifel schnell verflogen.
      Alles in allem würde ich diese Augen OP auf alle Fälle weiter empfehlen.
      Keine Probleme mehr beim lesen ich bin glücklich ,es war die richtige Entscheidung.
      Vielen lieben Dank nochmal an Frau Akyurt und ihren Mann für die super Betreuung !
      Auch war das Preis Leistung Verhältnis topp !
      Liebe Grüße
      HBernstein

      Pluspunten:

      Rundum sorglos Paket

      Minpunten:

      Keine

    • 9,4
      Alles was perfect
      Implantlenzen Laatste behandeling: oktober 2018 Geplaatst op 23-07-2019

      Ik heb in oktober 2018 implantaat lenzen gedaan. Enorm tevreden erover! Ik kan dit iedereen aanraden. Makkelijk te bereiken met een taxi. Lieve en behulpzame medewerkers en goede service.

      Pluspunten:

      Alle stappen van het begin tot het einde waren heel goed geregeld. Het resultaat is perfect.

      Minpunten:

      Er zijn geen minpunten.

    • 9,0
      Volgens mij is alles vlot en goed verlopen
      Lensimplantaten Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 11-07-2019

      Er wordt heel precies gewerkt en de mensen zijn super vriendelijk

      Pluspunten:

      Ik hoop dat mijn veraf zien nog wat verbeterd en dan ben ik er super blij mee

      Minpunten:

      Geen

    • 8,3
      Trifocale implantaatlenzen
      Trifocale implantaatlenzem beide ogen Laatste behandeling: april 2019 Geplaatst op 10-07-2019

      Prima ontvangst en veel persoonlijke begeleiding in het Nederlands. Goede uitleg van risico’s en over de operatie zelf en over de nazorg. Operatie en na controle gingen voorspoedig. Impact is wel veel groter dan verwacht, ook tov een laserbehandeling. Veel rusten en druppelen in de komende tijd.

      Pluspunten:

      Uitstekende begeleiding en advies in het Nederlands. Ze staan 24 uur per dag klaar voor je om je goede zorg en advies te geven. Alle afspraken en onderzoeken verliepen op tijd en voorspoedig. Goede nazorg en begeleiding in het Nederlands. Veel kennis en specialisatie in huis. Goed en net gebouw, ondanks dat er honderden operaties per dag wordt uitgevoerd krijg je toch een prettige intensieve begeleiding en aandacht . De operatie van beide ogen gingen soepel en voorspoedig. Uitstekende oogarts die prima Engels praat en duidelijk en helder is in zijn uitleg Hij legt de voor- en nadelen uit van zo een behandeling.

      Minpunten:

      Naast de uitstekende begeleiding in het Nederlands door onze contactpersoon en de oogarts spreken de meeste personeelsleden nauwelijks een woord engels. Voor simpele handelingen moet steeds de begeleider bij de onderzoeken erbij zijn om het te vertalen

    • 9,4
      Nieuw begin
      Lens implant Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 08-07-2019

      Ik Heb vorige week implantaat lenzen laten plaatsen door Dr. Akin Akyurt. Ik werd heel fijn in de clinic ontvangen door Özlem Akyurt, die ook alle transfers van AirPort en hotel naar clinic regelt. Ze heeft mij in het Nederlands heel prettig ingelicht en begeleid. Ook via Whatsapp is ze altijd bereikbaar voor welke vraag ik ook had. Ondanks dat ik alléén naar Istanbul was afgereisd heeft zij mij gerust gesteld en alles duidelijk uitgelegd. De vooronderzoeken werden gedaan en alles werd stap voor stap uitgelegd. Dr. Akin Akyurt heeft mij eerlijk advies gegeven over wat mogelijk was in mijn geval. De operatie dagen zelf vond ik wel een beetje spannend maar ik was overtuigd dat ik in hele goede handen was bij Dr. Akin Akyurt. Omdat er 2 dagen tussen beide ogen zat ben ik in die tijd weinig van mijn hotel kamer af geweest, vooral omdat ik een sterke afwijking had en mij onstabiel voelde om naar buiten te gaan. Nadat ik mijn 2e (linkeroog) achter de rug had ging dat gelijk al een stuk beter. Toen ook daar het verband afging voelde ik mij gelijk een stuk beter. Het is voor mij al jaren een wens om dit te doen maar ik durfde het eerder nog niet. Omdat ik sinds een paar jaar geen contactlenzen meer kon verdragen heb ik nu toch de stap gezet. Mijn zicht zal nog verbeteren de komende weken/maanden, maar ik ben nu al heel blij met het resultaat zover. Ik raad het iedereen aan en zal iedereen die het overweegt doorverwijzen naar Dr. Akin Akyurt en Özlem Akyurt. Het voelt voor mij als een bevrijding eindelijk mijn bril niet meer nodig te hebben.

      Pluspunten:

      Er word eerlijk advies gegeven over de mogelijkheden, en de begeleiding is top.

      Minpunten:

      Het enige minpunt is dat het in Istanbul is en niet in Nederland. (Naar mijn mening)

    • 8,8
      Prima behandeling, deskundig uitgevoerd.
      Multifocale implant lens Laatste behandeling: oktober 2017 Geplaatst op 05-07-2019

      Ik heb de nabehandeling op 6 gezet, omdat die niet van toepassing is geweest. Anders was de beoordeling hoger geweest.

      Pluspunten:

      Snelle uitvoering, goede begeleiding, moderne apparatuur, goede prijs-kwaliteit ratio.

      Minpunten:

      Geen

    • 10,0
      Professionele oogbehandeling
      Triviale lensimplantatie Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 04-07-2019

      Uiterst professionele, hygienische en betrouwbare behandeling van Dr.Akin Akuyurt en begeleiding van Ozlem hebben gezorgd voor een nieuw leven zonder bril. Twijfel vooral niet om prijs/kwaliteit zeker naar Istanbul oogkliniek te gaan !!! Top service !!

      Pluspunten:

      Laatste nieuwe apparatuur en technieken worden toegepast .

      Minpunten:

      Geen minpunten !

    • 8,4
      Prettige ervaring
      Typen behandeling is onbekend Laatste behandeling: april 2019 Geplaatst op 04-07-2019

      Ik ben zeer te vreden, iedereen ging professioneel te werk.

      Pluspunten:

      Iedereen was ontzettend aardig en heb me prettig en op mijn gemak gevoeld

    • 9,3
      Dik tevreden
      Staar operatie beide ogen Laatste behandeling: januari 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Een zeer goede kliniek. Goede begeleiding in het Nederlands. Ik kan alles weer lezen. Al met al top. Ik zou zeggen doen.

      Pluspunten:

      De begeleiding en de kundigheid van de behandelend arts

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      nieuwe lenzen
      lensinplantaat Laatste behandeling: april 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      na landing in Istanbul stond de taxi al klaar om ons naar hotel te brengen. De volgende dag voor controle naar de kliniek en behandeling. De volgende dag zelfde voor andere oog. Dit alles onder begeleiding met Nederlands sprekend persoon die 24 uur te bereiken was. Voor alle ritjes stond de taxi klaar. We kunnen dit eenieder aanbevelen

      Pluspunten:

      bekwame mensen, snelle afspraak, veel voordeliger

      Minpunten:

      geen

    • 9,4
      Een totaal pakket
      Lasik Laatste behandeling: oktober 2016 Geplaatst op 03-07-2019

      Perfecte begeleiding, duidelijk, eerlijk, vakkundig en dat allemaal voor een perfecte prijs. Mijn echtgenote en ik zijn super tevreden met de totale ervaring en het allerbelangrijkste met het resultaat!

      Pluspunten:

      De professionele begeleiding voor, tijdens en na de behandeling

      Minpunten:

      Geen

    • 9,8
      Zeer positieve ervaring.
      Lensvervanging Laatste behandeling: augustus 2018 Geplaatst op 03-07-2019

      Ik was vooraf erg bang voor de operatie maar dat bleek niet nodig. De ingreep was volledig pijnloos en het team wist mij volledig gerust te stellen. Met name Özlem bedankt voor al je aandacht. Mijn zicht is inmiddels 100% en ben dan ook meer dan tevreden.

      Pluspunten:

      Kundigheid, hygiëne en persoonlijke aandacht.

      Minpunten:

      Geen.

    • 7,9
      Alles ging eigenlijk prima.
      Trifocale lens voor 1 oog Laatste behandeling: mei 2018 Geplaatst op 03-07-2019

      Alles ging eigenlijk prima maar na 1 jaar is mijn zicht zowel dichtbij als veraf niet zo goed dat ik zonder bril kan. Ik moet wel dit erbij zeggen het ging om 1 oog. Met 2 ogen zal het prima gaan. Alles was goed geregeld en verzorgd.

      Pluspunten:

      Alles was prima geregeld en de zorg was uitstekend. Ook in het hotel waar ik verbleef.

      Minpunten:

      Ik raad mensen met 1 goed oog niet aan om een lens te laten implanteren. Blijf dan gewoon een bril dragen

    • 9,5
      Lens operatie
      Lens operatie Laatste behandeling: juli 2017 Geplaatst op 03-07-2019

      Goede voorlichting, open en eerlijk. Begeleiding prima. Taal geen probleem door goede begeleiding.

      Pluspunten:

      Snelle behandeling. Doelgericht en efficient met geen onnodig wachten.

    • 8,9
      Goede stap in mijn leven.
      Transprk Laatste behandeling: september 2018 Geplaatst op 03-07-2019

      Goede kliniek. Geen slechte dingen meegemaakt. Snel terug in nederland na de behandeling. Informatie vooraf kan beter bv hoelang medicijnen en zonnebril gebruik na behandeling.

    • 10,0
      Meer dan ik verwacht had!
      Multifocale lenzen Laatste behandeling: juni 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Meer dan ik verwacht had! Zie alles haarscherp en zonder problemen. Mijn zicht blijft goed, het is de beste beslissing ooit geweest in mn leven! Gewoon doen, ik kan echt niks negatiefs bedenken

      Pluspunten:

      Ik kan geen minpunten bedenken

      Minpunten:

      Geen minpunten, zou het zo weer doen!

    • 8,6
      Perfecte zorg en resultaat
      Lensimplantaat en ooglaseren Laatste behandeling: mei 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Van begin tot eind perfect begeleid en behandeld. Van de taxi service van en naar het hotel tot en met de behandeling. Heel fijn dat er Nederlands gesproken wordt. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Geen bril meer nodig op alle afstanden.

      Pluspunten:

      Voorlichting en begeleiding. Zeer professioneel. Nederlandse begeleiding. Prijs.

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      Snel, pijnloos en zeer goed.
      Lensvervanging Laatste behandeling: januari 2019 Geplaatst op 03-07-2019

      Via internet en op basis van de prijs voor deze kliniek gekozen en zeker geen spijt van. Wel eerst een check gedaan in Nederland, bij een andere kliniek, om zeker te weten dat de operatie bij mij mogelijk was. Super goed voorgelicht over het te behalen resultaat. Maar uiteraard is het nog steeds veel geld en zelfs met de tri focale lens wordt het resultaat geen 100%, dat wordt ook duidelijk vooraf gezegd trouwens.

      Al met al super blij dat ik van het gedoe van de lenzen af ben, kwam van -12 en -15 af trouwens.

      Zeker een aanrader en Istanbul is ook een leuke stad, helemaal aan de kant waar de kliniek zit. ;)

      Pluspunten:

      Duidelijke communicatie en checken alles zeer grondig. Leuke en gezellige arts en Nederlandse begeleiding ook nog! Alle transfers worden ook geregeld.

      Minpunten:

      Ik kan serieus geen minpunten bedenken.. Tsja het mag altijd goedkoper, blijf een Hollander. ;)

    • 9,6
      staaroperatie
      Implantatie lenzen Laatste behandeling: januari 2017 Geplaatst op 02-09-2019

      Omdat mijn man zijn contactlenzen kwijt wilde en wilde kaderen, ben ik met hem meegereisd. Omdat ik er toch was ook een onderzoek laten doen. Bleek ik staar te hebben. Opereren maar en leesbril niet meer nodig! Manlief hetzelfde laken een pak.

      Pluspunten:

      Snelle behandeling en op de tijd die jij wilt. Ook leuk om de stad te verkennen. Istanbul is een topstad. De vrouw van de oogarts spreekt Nederlands en is er alleen voor jou. Hoe goed wil je het hebben?!

      Minpunten:

      Je moet er wel even naar toe natuurlijk. Maar de tickets zijn goedkoop en de vlucht duurt niet lang.

    • 9,4
      Ik zou direct weer bij deze kliniek onder behandeling gaan
      Lenstransplantatie Laatste behandeling: oktober 2016 Geplaatst op 03-07-2019

      De goede, persoonlijke en vriendelijke begeleiding maken dat ik direct weer voor Veni Vidi zou kiezen.

      Pluspunten:

      De persoonlijke begeleiding tot aan de deur van de operatiekamer.

      Minpunten:

      Geen

    • 10,0
      Fantastische ervaring
      multifocale lensimplantaat Laatste behandeling: oktober 2015 Geplaatst op 05-07-2019

      Ik heb deze behandeling laten doen één jaar nadat mijn man dit heeft laten doen. Wij dachten eerst dat dit bij mij niet mogelijk zou zijn daar ik mijn ogen liet krassen (laseren bestond toen nog niet) en dat was enkel voor verzien dus ik had nog steeds een leesbrilletje nodig. Dat is nu allemaal achter de rug.
      Tijdens het onderzoek had de dokter ook nog een ander probleempje opgemerkt waarvoor ik een medicijn voorgeschreven kreeg en gelukkig want dit had kunnen leiden tot blindheid.
      Hiervoor nogmaals onze dank aan de dokter.

      Pluspunten:

      Prijs
      Het waarmaken van de beloften
      De vriendelijke en warme onthaal

      Minpunten:

      nihil

    • 10,0
      Fantastisch
      multifocale lensimplantaat Laatste behandeling: oktober 2014 Geplaatst op 05-07-2019

      Dit was van bij het begin tot na de volledige behandeling een fantastische ervaring. Alles verliep zoals afgesproken, de prijs was zo maar de helft als in België.
      Geen negatieve gevolgen, en alhoewel de arts gezegd had dat het mogelijk zou zijn dat ik alsnog een leesbrilletje zou nodig hebben is dit absoluut niet het geval . Integendeel als mijn vrienden mij de kleine lettertjes zien lezen op mij smarthphone dan kunnen zij dat bijna niet geloven.
      Ook het verzicht is 200% eveneens s'avonds in de auto heb ik geen last van het licht van de tegenliggers.
      Een aanrader.

      Pluspunten:

      Prijs
      Ontvangst en vriendelijkheid
      Perfecte bijstand tijdens onderzoek en behandeling ook naar taal toe.

      Minpunten:

      geen

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Veni Vidi Oogkliniek, Istanbul

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
  • Er zijn nog geen ervaringsverhalen van deze kliniek

  • Stel een vraag

    * Verplicht veld
    Wat doen we met uw gegevens? >

    De persoonlijke gegevens die u invult in een contactaanvraag worden na verzending via e-mail verstuurd naar de kliniek. Alleen uw naam en mailadres slaan wij op in ons systeem zodat we u over zes maanden een éénmalige mail kunnen sturen met een uitnodiging om uw kliniek te beoordelen. Na verzending van die e-mail worden uw naam en e-mailadres ook geautomatiseerd gewist in onze systemen.