• vision_ooglaseren_amsterdam_2
      • vision_ooglaseren_amsterdam_1
    • Dr. Jose Ramón Villada
      Drs. Javier Martínez de Aragón
      Drs. Koorosh Faridpooya
      • ZKN
    • Assumburg 150
      1081 GC Amsterdam
    • Schwind Amaris Excimer 750S
    • Bij Vision Ooglaseren vinden we dat goed zicht onbetaalbaar is. Je hebt immers maar één paar ogen. Voor wie beter zicht wil krijgen, heeft Vision Ooglaseren een betaalbare oplossing. Ogen laseren met inzet van vooraanstaande specialisten en de modernste techniek. Dat doen we al bijna 10 jaar. Gewoon in Nederland. Waarbij we de beste kwaliteit van behandelen combineren met toegankelijke tarieven. En persoonlijke aandacht boven snelheid plaatsen.

      Onze oogkliniek
      Uw ogen zijn kostbaar. Dus als u een ooglaserbehandeling overweegt, is het vertrouwen in de kliniek en in de oogartsen belangrijk. Onze oogarts, Drs. Rolf Zandbergen behoort tot de meest ervaren oogartsen van Nederland en geniet wereldwijde bekendheid. Hij stond aan de wieg van de IntraLasik Femtosecond behandeling in Nederland en voerde al meer dan 25.000 ooglaserbehandelingen uit.

      Optimale ooglaserapparatuur, optimale zorg
      Vision Ooglaseren werkt volgens de meest veilige en effectieve ooglaser methode: IntraLasik Femtosecond. Hiervoor gebruiken we de nieuwste generatie ooglaserapparatuur: de Ziemer Femto LDV en de Technolas 217P. Deze combinatie staat voor uiterste nauwkeurigheid, snelheid en precisie. U heeft 100% zekerheid over de correctheid van het ooglaseren. Minstens zo belangrijk is de zorg die we u geven. Zowel voor, tijdens als na de behandeling. Zo heeft u voor de behandeling een extra oogonderzoek, wordt u tijdens de behandeling persoonlijk begeleid door één van onze medewerkers en krijgt u direct na afloop een nacontrole. De juiste kwaliteit met de juiste zorg. Daar gaan we voor.

      Vision Ooglaseren houdt ooglaseren betaalbaar
      De best denkbare behandeling is niet per se de duurste. Dat bewijst Vision Ooglaseren al jaren. De tarieven die wij hanteren zijn inclusief en niet afhankelijk van uw oogsterkte. U krijgt bij ons dus nooit te maken met extra toeslagen of iets dergelijks. Zekerheid is wat wij bieden. Zekerheid is wat u krijgt. Bekijk de kosten van een ooglaserbehandeling.

      Uitstekende beoordelingen voor Vision Ooglaseren
      Meer en meer mensen kiezen voor een ooglaserbehandeling van Vision Ooglaseren en nemen voorgoed afscheid van hun bril of lenzen. Op diverse onafhankelijke vergelijkingssites als ooglaserplein en Ooglasertrefpunt leest u dat wij als één van de beste aanbieders worden beoordeeld.

      meer lezen > tekst sluiten
  • 264 bezoekers hebben de beoordeling voor Vision Ooglaseren ingevuld.

    Schrijf een beoordeling

    8,6
    • 8.6 Voorlichting
      • 8.6 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
      • 8.4 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
      • 8.5 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
      • 9.1 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
    • 8.9 Behandeldag
      • 9 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
      • 8.9 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
      • 8.7 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
    • 8.6 Zorg na de behandeling
      • 8.8 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
      • 8.7 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
      • 6.9 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
      • 8.8 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
    • 8.6 Prijs/kwaliteit
      • 8.6 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
    • 8.5 Resultaat van de behandeling
      • 8.5 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
      • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 31% Nee 69%
      • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 7% Nee 93%
      • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 95% Nee 5%
      • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 96% Nee 4%

    Beoordelingen

    • 6,4
      Heb bijna 4 maanden na de behandeling geen optimaal zicht , last van halo,s en als ik een leesbril op heb gehad heb ik erna slecht zicht
      Lasik Laatste behandeling: oktober 2017 Geplaatst op 21-02-2018
      Pluspunten:

      Vriendelijke mensen

      Minpunten:

      Heb bijna 4 maanden na de behandeling geen optimaal zicht , last van halo's en als ik een leesbril op heb gehad heb ik erna slecht zicht.

    • 10,0
      Erg tevreden ! Lang getwijfeld om de behandeling te gaan doen, maar nog geen moment spijt van mijn keuze
      Trans prk pt Laatste behandeling: november 2017 Geplaatst op 11-02-2018

      Ik kan niks opnoemen waar ik niet tevreden over ben

      Pluspunten:

      Goede communicatie, goed duidelijk behandel programma volgens een strak protocol

      Minpunten:

      Geen

    • 8,1
      Geplaatst op 16-03-2017
      Pluspunten:

      Goede voor controle en nacontroles in mijn eigen regio en goede apparatuur en technieken.

      Minpunten:

      Mensen kunnen beter een half/uur op locatie gehouden worden na het laseren. Liefst in een donderen ruimte. Zodat ze kunnen wennen aan de lichtintollerantie en de medewerkers de eerst druppels daar kunnen geven. Om dit zelf buiten in de felle zon te doen, is bijna niet te doen.

    • 8,7
      Geplaatst op 20-07-2016
      Pluspunten:

      - prijs-kwaliteit
      - klantvriendelijkheid personeel
      - heldere taal mbt uitleg procedure in de folders
      - grondig vooronderzoek

      Minpunten:

      geen

    • 7,7
      Geplaatst op 18-05-2016
      Minpunten:

      Punt van kritiek is dat op de website uitgebreid wordt geadverteerd met een locatie in Amsterdam als ook in Eindhoven. Als je eenmaal in Eindhoven het vooronderzoek doorlopen hebt wordt je verteld dat de behandeling zelf alleen in Amsterdam plaatsvindt. Dat terwijl ik specifiek een aanbieder in Eindhoven zocht.

      Bovendien lijkt personal treatment bij iedere patiënt bij de prijs opgenomen te worden. Houd daar dus rekening mee. Je maakt bovendien nog extra kosten voor oogdruppels. Wat dat betreft is de totale prijsindicatie misleidend. De rekentool op de site houdt hier ook geen rekening mee, terwijl het de vloeistoffen van lenzen wel meeneemt.

      In de rekentool wordt bovendien een maximale vergoeding v/d verzekeraar van 1250 euro vermeld. Er is geen verzekeraar die dat vergoedt.

    • 9,1
      Geplaatst op 18-05-2016
      Pluspunten:

      Prijs/kwaliteit

    • 9,4
      Geplaatst op 11-05-2016
      Pluspunten:

      Duidelijke uitleg, eerlijk over de verwachte uitkomst en veel persoonlijk contact, vooral tijdens het voortraject. Het is een goedlopende fabriek, wat voelt als lopende band werk, maar dat heeft verder geen nadelen. Het contact is evengoed heel persoonlijk. Het voordeel van deze lopende band is dat je snel geholpen wordt, wat in andere klinieken soms wel maanden kan duren.

      Minpunten:

      Geen zwakke punten op dit moment (2 dagen na de behandeling).

    • 7,5
      Geplaatst op 11-05-2016
      Minpunten:

      Lokprijzen zonder de personalised treatment van 400 euro.

    • 8,6
      Geplaatst op 01-05-2016
      Pluspunten:

      Je wordt als mens behandeld en niet als een nummer!

    • 8,6
      Geplaatst op 20-04-2016
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk
      Schoon/netjes
      Deskundig

      Minpunten:

      Sommige medewerkers zijn wat moeilijker te verstaan, omdat zij niet uit Nederland komen

    • 9,6
      Geplaatst op 20-04-2016
      Pluspunten:

      Kon snel terecht voor de behandeling.
      Ben goed geholpen

      Minpunten:

      Nadeel vond ik dat de daadwerkelijke behandeling in Amsterdam is, en niet ook in eindhoven mogelijk is

    • 10,0
      Geplaatst op 18-04-2016
      Pluspunten:

      De persoonlijke benadering, de vriendelijkheid, ze zijn erg zorgvuldig.

      Minpunten:

      Betaald parkeren ;)

    • 6,4
      Geplaatst op 12-04-2016
      Pluspunten:

      Snel en pijnloos

      Minpunten:

      Geen

    • 9,4
      Geplaatst op 12-04-2016
      Pluspunten:

      Professionele en vriendelijke
      behandeling. Wordt zeer op je gemak gesteld voor de ingreep en na de ingreep nog steeds heel goed behandeld

      Minpunten:


      N/A

    • 10,0
      Geplaatst op 12-04-2016
      Pluspunten:

      Goede uitleg! De prijs

      Minpunten:

      geen

    • 9,1
      Geplaatst op 11-04-2016
      Pluspunten:

      Kundig, goed advies. Fijne sfeer, heel klantvriendelijk.

      Minpunten:

      Vlak voor de behandeling werd er wel erg makkelijk gedaan over de operatie en het herstel. Waarschijnlijk om me op mijn gemak te stellen, maar daardoor viel het juist even tegen.

    • 6,5
      Geplaatst op 11-04-2016
      Pluspunten:

      Behandeling en voor onderzoek waren netjes. Het kwam erg lopende band, efficiëntie eerst over, maar dat was voor een behandeling als deze erg prettig. Behandeling zonder zorgen verlopen.

      Minpunten:

      ik zou alleen 2 dagen vrij daarna wel aanraden ivm veel druppels en vermoeidheid.

      Na de behandeling was mijn sterkte rechts helaas niet helemaal weg. Ik wacht nog op een oplossing hiervoor (buiten het geboden dan koopt u toch een goedkope bril). Ze doen niet moeilijk over herbehandeling, ik merk alleen wel dat ik niet meer in de efficiënte machine pas, een afspraak maken is een crime (ook doordat ik zelf niet altijd weg kan van werk). als ik die dan eindelijk heb krijg ik de arts waar ik 6 weken op heb gewacht alsnog niet te zien.

      Soms weet ik niet of het alle gedoe waard is geweest, vanwege de vele Na controles en zorgen maar over t algemeen ben ik blij met mijn verbeterde zicht.

    • 7,6
      Geplaatst op 23-03-2016
      Pluspunten:

      De medewerkers zijn erg aardig. De behandeling was erg snel en de arts kwam vakkundig over.

      Minpunten:

      Er zou meer voorlichting mogen zijn. Zeker vanuit het gesprek met de arts. Hier was weinig tot geen ruimte om dingen te vragen.

    • 10,0
      Geplaatst op 04-03-2016
      Pluspunten:

      Super vriendelijke personeel alles werd goed uitgelegd

      Minpunten:

      Misschien de Nederlandse taal zou wat versterkt moeten worden maar ik hadden absoluut geen probleem met het verstaan en uiteindelijk bij controle alles in het nederlands top

    • 7,7
      Geplaatst op 04-03-2016
    • 10,0
      Geplaatst op 04-03-2016
      Pluspunten:

      Vriendelijkheid en kwaliteit

    • 10,0
      Geplaatst op 04-03-2016
    • 7,6
      Geplaatst op 26-02-2016
      Pluspunten:

      Klant vriendelijk, operatie was pijnloos, alleen lichte irritaties achteraf(voor enkele uren), gerust stellen.

      Minpunten:

      Er werd van te voren gezegd dat een persoonlijke behandeling nog besproken zou worden, dit werd niet gedaan en wel in rekening gebracht(zonder er iets over te vermelden) hierna werd dit wel verwijderd.

    • 8,9
      Geplaatst op 21-02-2016
      Pluspunten:

      Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen en alles duidelijk uitleggen. Je weet goed wat je te wachten staat

      Minpunten:

      Geen

    • 8,1
      Geplaatst op 16-02-2016
      Pluspunten:

      Van het eerste gesprek tot nu aan de na controles loopt alles gesmeerd!
      Inderdaad binnen 4 uur na de behandeling perfect zicht, dit had ik jaren eerder moeten doen.

      Mvrg Frank Verberne

      Minpunten:

      geen

    • 8,6
      Geplaatst op 16-02-2016
      Pluspunten:

      Professioneel en aardig

      Minpunten:

      Het kost veel geld, maar niet perse meer dan bij andere klinieken.

    • 8,4
      Geplaatst op 09-02-2016
      Pluspunten:

      Veel aandacht en goede nazorg

      Minpunten:

      Ik wist niet dat ik na de behandeling 5 uur lang mijn ogen moest dichthouden

    • 8,8
      Geplaatst op 09-02-2016
      Pluspunten:

      Duidelijke voorbehandeling en onderzoeken.
      snelle behandeling, korte wachttijd.
      prima resultaat

      Minpunten:

      voor mij net van toepassing

    • 8,2
      Geplaatst op 01-02-2016
      Pluspunten:

      Klantgericht en vriendelijk

      Minpunten:

      Minimaal contact met chirurg.

    • 9,0
      Geplaatst op 19-01-2016
      Pluspunten:

      Super service je wordt erg op je gemak gesteld fijne mensen heel mee levend en mee denkend behandeling ging heel snel goede controles

      Minpunten:

      Misschien nog iets meer informeren over hoe en wat en de wacht tijd iets minder lang want 3 uur in spanning zitten is wel erg lang.

    • 7,8
      Geplaatst op 30-12-2015
      Pluspunten:

      Nette en professionele indruk.

      Minpunten:

      De arts welke de behandeling vertelde mij dat ik waarschijnlijk ook voor het andere oog terug zou komen om t5e laseren. En hij zei dat de cilinder waarschijnlijk terugkomt. Deze reactie had ik vlak voor de behandeling niet verwacht.

    • 9,2
      Geplaatst op 27-12-2015
      Pluspunten:

      Goede begeleiding
      Goede kwaliteit

      Minpunten:

      Het gevoel dat de operatie heel erg snel gaat.

    • 1,9
      Geplaatst op 25-12-2015
      Minpunten:

      De voorlichting door de arts was zeer kort en niet volledig. In plaats van een min sterkte heb ik nu een plus sterkte overgehouden met een hogere cilinder dan ik origineel had.

      De arts geeft aan dat het met een herbehandeling eventueel nog slechter kan worden. Oftwel, leer er maar mee leven.

    • 8,3
      Geplaatst op 22-12-2015
      Pluspunten:

      Goede voorlichting, behandeling ging snel. Aardige medewerkers.

      Minpunten:

      Meer dan de helft van de gekochte medicijnen heb ik niet nodig gehad.

    • 7,9
      Geplaatst op 21-12-2015
      Pluspunten:

      vriendelijkheid en persoonlijkheid bij bezoeken. Geduld tijdens uitleg en alle tijd voor vragen

      Minpunten:

      Operatie zelf ging supervlug, waardoor besef er (misschien gelukkig maar) ook niet helemaal was. Inschatting van pijn vlak na de operatie was slecht; daar had ik liever beter op voorbereid

    • 9,9
      Geplaatst op 19-12-2015
      Pluspunten:

      Goede begeleiding, vriendelijk personeel, relaxe informele sfeer,duidelijkheid.

      Minpunten:

      geen zwakke punten

    • 8,9
      Geplaatst op 13-12-2015
      Pluspunten:

      Goede voorlichting, snel herstel van de behandeling (maar ongeveer 4 uur pijn), snel resultaat van de behandeling (na een paar uur was mijn zicht al verbeterd), aardige medewerkers en een scherpe prijs

      Minpunten:

      Behandeld arts spreekt Engels

    • 8,3
      Geplaatst op 26-11-2015
      Pluspunten:

      vriendelijk personeel, geen wachttijden,

    • 9,2
      Geplaatst op 14-11-2015
      Pluspunten:

      Very professionals and explain and do everything in details.

    • 7,1
      Geplaatst op 13-11-2015
      Pluspunten:

      - Medewerkers behulpzaam, veel informatie vooraf
      - Behandeling nagenoeg pijnloos (even vervelend nadien maar na een puur ogen nog wat droog maar zicht eigenlijk al prima).

      Minpunten:

      - soms lang in wacht bij de telefoon of niet opgenomen.

    • 7,8
      Geplaatst op 13-11-2015
      Pluspunten:

      Snel en soepel

      Minpunten:

      Geen

    • 9,6
      Geplaatst op 03-11-2015
      Pluspunten:

      zeer klantvriendelijk. Flexibel en persoonlijke begeleiding.

      Minpunten:

      Het brilletje om mee te slapen was een zeer goedkope zonnebril, die ook steeds afviel. komt wat goedkoop over.

    • 8,6
      Geplaatst op 30-10-2015
      Pluspunten:

      Professioneel, klantvriendelijk, betrokken, korte wachttijden,

      Minpunten:

      -

    • 9,1
      Geplaatst op 29-10-2015
      Pluspunten:

      - vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers
      - nagenoeg pijnloze behandeling. Van het laseren zelf heb ik niets gevoeld. Alleen de 4 uur na de behandeling dat je met je ogen dicht moet zitten waren een beetje irritant (niet meer dan dat ;).
      - heel goed zicht vanaf de behandeling, in de weken erna werd het nog beter

      Minpunten:

      - de prijs is hoog, naast de kosten voor de behandeling komen ook de medicijnen die bij je zorgverzekering worden gedeclareerd. Aangezien mijn eigen risico nog niet gebruikt is komen deze kosten er bij. Ook de kunsttranen betaal je nog extra. De 1e fles tranen die je krijgt bij de behandeling zijn voldoende voor 3 weken, 2 flessen direct aanschaffen is dan ook niet nodig

    • 7,7
      Geplaatst op 24-10-2015
      Pluspunten:

      Goede bereikbaarheid.
      Geen wachttijd
      Goede informatie vooraf

    • 9,5
      Geplaatst op 16-10-2015
      Pluspunten:

      hele vriendelijke mensen, goede voorlichting en alles verloopt vlekkeloos. Geen lange wachttijden

      Minpunten:

      Bij voorkeur had ik een nederlandse ervaren oogarts gehad. Nu was het een hele ervaren oogarts uit spanje waardoor er tijdens de operatie in het Engels werd gesproken

    • 9,0
      Geplaatst op 15-10-2015
      Pluspunten:

      Meer dan 10 jaar geleden ben ik geholpen aan mijn ogen d.m.v. een laserbehandeling. Heb er veel plezier van en de nazorg en behandeling is ook goed. Helaas zijn mijn ogen (sterkte) weer wat minder geworden en ben ik voor een 2e behandeling geweest. Hierna weer optimaal zicht.
      De nazorg is bij beide keren als positief ervaren.

      Minpunten:

      Nadeel is dat je nacontroles zeer kort zijn en je daarvoor veel moet reizen en dus veel tijd en diesel kwijt bent...
      Spaanse dokter dus in het Engels overleggen/behandelen.

    • 9,6
      Geplaatst op 11-10-2015
      Pluspunten:

      Goede klantenservice, erg klantgericht, goede prijskwaliteit verhouding. Je wordt gerustgesteld en iedereen is professioneel.

    • 8,0
      Geplaatst op 08-10-2015
      Pluspunten:

      Goede nabehandeling met lange garantie.

      Minpunten:

      buitenlandse medewerkers die het Nederlands wel spreken maar jou niet altijd goed begrijpen...

    • 7,3
      Geplaatst op 15-09-2015
      Pluspunten:

      (Helaas) eerlijk advies gekregen dat ooglaseren voor mij geen optie is: te dun hoornvlies bij een hoge sterkte. Ik ben blij met hun eerlijke duidelijke uitleg, evt opties werden ook aangegeven.

    • 9,6
      Geplaatst op 09-09-2015
      Pluspunten:

      professioneel en deskundig

      Minpunten:

      geen zwakke punten

    • 9,3
      Geplaatst op 07-09-2015
      Pluspunten:

      Vriendelijk, Beantwoorden al je vragen en nemen daar de tijd voor. Stellen je op je gemak

      Minpunten:

      Iets duidelijker vertellen wat evt de rest sterkte is die overblijft na de laserbehandeling. Was bij ons niet helemaal duidelijk

    • 9,0
      Geplaatst op 07-09-2015
    • 9,4
      Geplaatst op 02-09-2015
      Pluspunten:

      Vriendelijk, netjes, goede begeleiding en uitleg.

    • 9,5
      Geplaatst op 31-08-2015
      Pluspunten:

      Mogelijkheid om vooronderzoeken en nacontroles in Eindhoven te laten laten uitvoeren.
      Geen wachttijden op de behandeldag zelf (terwijl ik hier wel op voorbereid was).
      Profesioneel en vriendelijk personeel.
      Steriele uistraling alle behandelruimtes.

      Minpunten:

      De uitleg is vrij algemeen en standaard en wat diepere vragen (ik heb een medische achtergrond) konden door het enigzins gebrekkige Nederlands van een van de assistenten niet helemaal goed worden uitgelegd.

    • 7,5
      Geplaatst op 23-08-2015
      Pluspunten:

      Je kan snel terecht.
      Telefonische goed bereikbaar.
      Met de auto goed te bereiken.

      Minpunten:

      arts sprak Engels. Mijn Engels is slecht. Dus dit is lastig communiceren.

    • 9,3
      Geplaatst op 11-08-2015
      Pluspunten:

      zeer vriendelijk

      Minpunten:

      Geen

    • 8,7
      Geplaatst op 10-08-2015
      Pluspunten:

      Vriendelijkheid. Geen uitloop qua tijd. Resultaat is top.

      Minpunten:

      Te ver van mijn woonplaats. 1,5 uur naar Amsterdam en 2 uur naar eindhoven.

    • 9,5
      Geplaatst op 10-08-2015
      Pluspunten:

      uitstekende klantenservice

      Minpunten:

      geen

    • 8,8
      Geplaatst op 04-08-2015
      Pluspunten:

      Uitstekende begeleiding en service

      Minpunten:

      n.v.t

    • 7,0
      Geplaatst op 22-07-2015
      Minpunten:

      Ik heb ingevuld dat ik dit bedrijf niet zou aanraden. Niet omdat de operatie niet goed is gegaan of omdat het personeel onvriendelijk was.

      In 2011 heb ik deze operatie laten doen, in de tijd erna was duidelijk dat er sprake was van regressie (ik heb na de operatie nooit scherp gezien, maar van -6.5 naar rond de -1 was al heeeel wat).
      Dokter Zandbergen heeft mij er van overtuigd dat, mits mijn ogen daar geschikt voor waren, ik een gratis heroperatie zou krijgen. Echter heb ik, toen ik de moed had het nogmaals te laten doen (de operatie was toch wel echt heel eng!) kreeg ik de kliniek niet meer te pakken. De kliniek is van RCCA naar Oogzorg Amsterdam en nu dus schijnbaar Vision ooglaseren gegaan en van Amsterdam naar Hoofddorp en nu schijnbaar weer Amsterdam gegaan. Deze hele verhuizing heb ik niet officieel meegekregen, wat ervoor zorgde dat ik ze niet meer te pakken heb gekregen en ze "uit het oog" ;) verloren ben. Het telefoonnummer werd na verloop van tijd afgesloten en via het emailadres werd niet meer gereageerd. Zuur en inmiddels 4 jaar later... Time flies!

    • 10,0
      Geplaatst op 16-07-2015
      Pluspunten:

      Lang lopen nadenken, doen of niet.
      Ja ik ga het laten doen..............
      Dan je keus maken en waar doe je goed aan. Maar google is je vriend.
      Hier terecht gekomen en zeker geen spijt gehad,
      Goede voorlichting, deskundig personeel.
      Het zijn mensen die weten waar ze over praten.
      Iedereen is even aardig en behulpzaam.
      Bedankt er is een nieuwe wereld voor me opengegaan.

      Minpunten:

      Geen.

    • 8,3
      Geplaatst op 06-07-2015
      Pluspunten:

      Heel vriendelijk, een beetje moeite met de taal. In het engels gaat het beter

      Minpunten:

      helemaal naar Amsterdam voor de behandeling

    • 10,0
      Geplaatst op 30-06-2015
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel, vrolijk, open.

      Minpunten:

      n.v.t.

    • 9,7
      Geplaatst op 29-06-2015
      Pluspunten:

      Nadat ik hen had gecontacteerd, kon ik al meteen bij hen terecht voor het vooronderzoek, en ook de operatie zelf kon al heel snel; er waren dus geen lange wachtlijsten. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk; ze stonden altijd klaar om op al je vragen te antwoorden. Ze zijn overigens ook een van de goedkoopste ooglaserklinieken in Nederland (zonder iets af te doen aan de kwaliteit van hun service), dus dat is ook een pluspunt.

      Minpunten:

      Geen.

    • 6,9
      Geplaatst op 18-06-2015
      Pluspunten:

      Erg tevreden over mijn ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren. Prettige ontvangst, efficient en zorgvuldig proces. Alles wordt goed uitgelegd en was zelf nogal zenuwachtig en daar werd goed op in gesprongen. Bereikbaarheid is zowel fysiek als telefonisch prima!
      En resultaat mag er nu na ruim 1 maand zijn, zie al heel goed met mijn ogen. Nog wat druppelen en dan maar even 3-maands termijn afwachten voor meer stabiel resultaat.
      Oh ja, niet onbelangrijk, kosten van € 2400 echt een stukje goedkoper dan bij de concurrentie....

    • 7,0
      Geplaatst op 15-06-2015
      Pluspunten:

      De behandeling is goed en snel verlopen. Duidelijke communicatie, uitgebreid onderzoek en voorlichting, zie ook de website. Daarnaast heldere prijzen en GEEN vanaf prijzen, (om vervolgens geconfronteerd te worden met een prijsverdubbeling). Daarnaast is de behandeling erg mee gevallen. Kort en niet pijnlijk, wel even ( 3 uur) tranende ogen, maar daarna was zicht direct goed. Nu ander halve maand geleden en tot heden zeer tevreden. Mijn sterkte blijft op 0 staan.

      Minpunten:

      Veel reizen voor korte controles. Eventueel gebruik maken van opticiens in de omgeving.

    • 9,5
      Geplaatst op 09-06-2015
      Pluspunten:

      Eerlijk en oprecht.
      Erg klantvriendelijk.

      Minpunten:

      Eind controle was een beetje rommelig, vanwege personele bezetting, maar kreeg toch het advies om volgend jaar nog een extra controle te komen laten doen. Dus dat is super service

    • 9,9
      Geplaatst op 09-06-2015
      Pluspunten:

      Het uitgebreide vooronderzoek en de duidelijke uitleg van de slagingskans door de oogarts zelf. Bij mij werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten in het slechtste geval.

      Minpunten:

      Geen

    • 8,3
      Geplaatst op 08-06-2015
      Pluspunten:

      Betrouwbaar en professioneel bedrijf. Zeer gastvrij en vriendelijk personeel.

    • 8,2
      Geplaatst op 05-06-2015
      Pluspunten:

      vriendlijk, duidelijk, goed werk

      Minpunten:

      redelijk lang wachten op de behandeldag zelf van te voren

    • 9,6
      Geplaatst op 05-06-2015
      Pluspunten:

      Goede voorlichting, deskundig advies

    • 9,4
      Geplaatst op 01-06-2015
      Pluspunten:

      Professioneel, adequaat, vriendelijk

      Minpunten:

      geen

    • 9,0
      Geplaatst op 30-05-2015
    • 7,2
      Geplaatst op 28-05-2015
      Pluspunten:

      Ik ben positief over het resultaat, de behandeling

      Minpunten:

      Linkeroog blijft in zicht achter van mijn rechteroog, hier maakte ik me 1 dag na de behandeling al zorgen over en deze zorgen zijn er nog steeds. Mijn inziens word dit niet 'voldoende' serieus genomen.

    • 9,0
      Geplaatst op 26-05-2015
      Pluspunten:

      Goede uitleg, en erg klantvriendelijke

      Minpunten:

      Controledagen alleen doordeweeks mogelijk

    • 9,2
      Geplaatst op 25-05-2015
      Pluspunten:

      De prijs!!!
      Het blijft natuurlijk een hoop geld voor iedereen, helemaal als je nog superjong bent, maar vergeleken andere klinieken was dit de goedkoopste

      Minpunten:

      Tot nu toe goed ervaren,
      iets minder was dat er een stroomstoring was waardoor op die dag de behandeling niet door kon gaan (daarvoor had ik wel iets van een vergoeding willen hebben omdat je toch kon werken en geld kon verdienen in plaats thuis voor niets

    • 9,0
      Geplaatst op 21-05-2015
      Pluspunten:

      Zorgzaam, vriendelijk, duidelijk, profesioneel, goede prijs-kwaliteit verhouding.

      Minpunten:

      Als enige "zwakke" punt kan ik alleen maar aangeven dat ikvoor de behandeling naar Amsterdam moest. Maar gelukkig waren de controles in Eindhoven. Dat was dus wel handig.

    • 8,7
      Geplaatst op 21-05-2015
      Pluspunten:

      Deskundig
      Klein team, zelfde gezichten
      Prijs kwaliteit prima
      Fijne omgeving

      Minpunten:

      geen

    • 9,9
      Geplaatst op 03-05-2015
      Pluspunten:

      Professionele begeleiding en uitleg over het proces. Behandeling zelf is snel voorbij en voelt hoogstens bij de klemmen wat onprettig, verder valt het enorm mee en is het zo voorbij. Ook zeer blij met de nazorg en nacontroles die je toch dat gevoel van zekerheid geven. Had het 5 jaar eerder moeten doen! Een absolute aanrader.

      Minpunten:

      Laseren zelf moet in Amsterdam en kan nog niet in Eindhoven.

    • 9,2
      Geplaatst op 29-04-2015
      Pluspunten:

      Super lieve mensen.

      Minpunten:

      Van te voren de uitleg.

    • 9,8
      Geplaatst op 28-04-2015
      Pluspunten:

      Deskundigheid, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, persoonlijk contact is erg goed! Ik voelde me er 'thuis'. Duidelijk begeleiding en altijd bereikbaar voor als je vragen hebt.

      Minpunten:

      Geen zwakke punten! Ik ben alleen maar positief over Vision! Ik zou het zo weer bij ze laten doen!

    • 8,9
      Geplaatst op 26-04-2015
      Pluspunten:

      Ik vond alle medewerkers erg vriendelijk en zeer deskundig, ik kwam voor beide ogen maar na vooronderzoek werd mij monovision aangeraden, ik was hier zelf onzeker over maar heb nu ervaren dat dit de juiste oplossing voor mij was.

      Minpunten:

      Ik heb geen zwakke punten ontdekt in de ooglaserkliniek, alles ging zoals het hoorde.

    • 8,4
      Geplaatst op 15-04-2015
      Pluspunten:

      Prijs/Kwaliteit verhouding

      Minpunten:

      er kwamen toch nog meerkosten bij, terwijl hier toch reclame voor wordt gemaakt, dat je vantevoren weet wat je moet betalen.

    • 7,0
      Geplaatst op 30-03-2015
      Pluspunten:

      - prijs
      - behandeling door personeel
      - eerlijke voorlichting
      - goede diagnose

    • 10,0
      Geplaatst op 28-03-2015
      Minpunten:

      er zijn geen zwakke punten

    • 10,0
      Geplaatst op 26-03-2015
      Pluspunten:

      Van -9.75 naar 0
      Als ultieme angsthaas zag ik erg tegen de behandeling op maar wat viel het mee en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Echte aanrader!

    • 9,8
      Geplaatst op 21-03-2015
      Pluspunten:

      Erg vriendelijke medewerkers die je super begeleiden naar de behandeling toe en zowel de behandelend arts (Dr. Villada) als de assistentes tijdens de behandeling ook erg meelevend en geruststellend. Ik was erg zenuwachtig, dus dit vond ik echt super! De arts sprak Engels, maar dit vond ik geen probleem. Echt een sympathieke man!

      Minpunten:

      Elke keer 3 uur reizen. Zeker voor de na controles (die een paar minuutjes duren per keer) had ik het fijn gevonden als er een locatie dichter bij was geweest!

    • 9,5
      Geplaatst op 20-03-2015
      Pluspunten:

      Goede behandeling door specialisten.
      Goede opvang en advies.

      Minpunten:

      geen

    • 9,1
      Geplaatst op 12-03-2015
      Pluspunten:

      kwaliteit, servicegericht, snelheid van schakelen, informatievoorziening

      Minpunten:

      een van de artsen die geen nederlands spreekt, collega's wel. Voor mij geen probleem aangezien ik engels spreek en versta, maar wanneer iemand dit niet kan....

    • 9,5
      Geplaatst op 07-03-2015
      Pluspunten:

      Duidelijkheid vooronderzoek
      Behandeling
      Resultaat
      Nacontroles

      Minpunten:

      Ruimte voor ontwikkeling:
      Dagprogramma op de behandeldag

    • 9,7
      Geplaatst op 06-03-2015
      Pluspunten:

      doelmatig, duidelijk, vriendelijk, kwalitatief goed

      Minpunten:

      geen

    • 8,3
      Geplaatst op 02-03-2015
      Pluspunten:

      goede sfeer en je kan er snel terecht

      Minpunten:

      niet van toepassing

    • 9,4
      Geplaatst op 18-02-2015
      Pluspunten:

      Heldere uitleg en begeleiding. Zeer klantvriendelijk, gastvrij. Zeer professioneel. Comfortabele en mooie locatie. Niets dan lof.

      Minpunten:

      geen

    • 9,3
      Geplaatst op 09-02-2015
      Pluspunten:

      Klantvriendelijkheid
      Kwaliteit
      Weinig wachttijd

      Minpunten:

      nvt

    • 9,2
      Geplaatst op 05-02-2015
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk. Doet wat ze belooft.

      Minpunten:

      Niet alle medewerkers zijn de Nederlandse taal 100% machtig. O.a. de behandelend oogarts. Voor mij was dit geen probleem, ik spreek ook goed Engels, maar ik kan me voorstellen dat dit soms wat lastig kan worden gevonden. Uitstekende oogarts overigens. Laat daar geen misverstand over bestaan

    • 9,3
      Geplaatst op 04-02-2015
      Pluspunten:

      - duidelijke/eerlijke informatie waarom lasek ipv lasik in mijn geval
      - vriendelijk en behulpzaam personeel
      - perfect resultaat

      Minpunten:

      - je ziet de oogarts erg weinig (paar minuten bij vooronderzoek en paar minuten tijdens laseren), optomostristen komen kundig over, dus ik vond het niet echt een probleem

    • 9,2
      Geplaatst op 03-02-2015
      Pluspunten:

      Vriendelijk, duidelijk, en accuraat.

      Minpunten:

      Geen

    • 6,3
      Geplaatst op 27-01-2015
      Pluspunten:

      prijs kwaliteitsverhouding is goed

      Minpunten:

      locatie,geen rolstoelvriendelijke toegang

    • 8,0
      Geplaatst op 21-01-2015
      Pluspunten:

      Goede prijs kwaliteit, en aardige deskundige medewerkers.

      Minpunten:

      Krijg het gevoel tijdens de bahandeldag van lopende band werk en veel wachten.

    • 8,5
      Geplaatst op 17-01-2015
      Pluspunten:

      Mooie kliniek, erg klantvriendelijk, goede begeleiding

      Minpunten:

      1 vande 3 x konden we wat lastiger de auto parkeren

    • 9,0
      Geplaatst op 09-01-2015
      Minpunten:

      Dat mij tijdens het vooronderzoek niet verteld is dat ik het bedrag minimaal een week voor t onderzoek moest overmaken. Over de betaling is mij niks verteld. Ee dag van behandeling werd er gevraagd of ik het bedrag al had overgemaakt. Nee. Dan kun je ook niet behandeld worden werd er verteld. Nou had ik het geluk dat ik mijn internet bankieren kastje bij me had en het gelijk nog kon overboeken, anders was ik voor niks 2u wezen rijden naar A'dam.

    • 8,6
      Geplaatst op 09-01-2015
      Pluspunten:

      Goede informatie vooraf. Gerustellend tijdens behandeling. Zelfs na ander half jaar voor 2e keer laser gratis daar met een lees oog bij mij niet de optimale gezicht kwaliteit geeft een ik opnieuw gelaserd wordt

      Minpunten:

      Geen

    • 8,3
      Geplaatst op 08-01-2015
      Pluspunten:

      Duidelijke communicatie. Profesioneel en effectief.

      Minpunten:

      Lang moeten wachten.

    • 8,7
      Geplaatst op 08-01-2015
      Pluspunten:

      Goede uitleg, goed resultaat.

      Minpunten:

      Droge ogen in de winter

    • 9,4
      Geplaatst op 02-01-2015
      Pluspunten:

      Zeer duidelijk in de risico's
      Persoonlijk
      Vriendelijk

      Minpunten:

      Geen

    • 9,2
      Geplaatst op 02-12-2014
      Pluspunten:

      Vertrouwd, professioneel, ervaren

      Minpunten:

      Ook bij de nacontrole zou het fijn zijn om de dokter die je behandeld heeft nog te kunnen zien.

    • 8,8
      Geplaatst op 01-12-2014
      Pluspunten:

      Vriendelijk personeel. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Kundig. Geduldig.
      Prima wachtkamer, met koffie en wifi!

      Minpunten:

      Hoogstens de locatie.

    • 8,6
      Geplaatst op 30-11-2014
      Pluspunten:

      Professionele mensen met kennis, kunde en ervaring. Dat merk je aan alles.

      Minpunten:

      Soms iets te druk gepland. Maar dit is te begrijpen. Service en klantvriendelijkheid is ondanks drukte altijd ruim voldoende.

    • 9,5
      Geplaatst op 21-11-2014
      Pluspunten:

      Klantvriendelijkheid en geruststelling

      Minpunten:

      Jammer dat t zo ver rijden is, maar ja dat hoeft maar een paar keer...

    • 7,9
      Geplaatst op 16-11-2014
      Pluspunten:

      . Ten alle tijden netjes behandeld door deskundig personeel die de beste intenties hebben. Goed bereikbare locatie en snelle service.

      Minpunten:

      Enige grote nadeel voor mij was dat de behandeling uiterst pijnlijk was. Ik ben iemand die erg veel kan hebben en een zeer hoge pijngrens heeft, maar deze behandeling was bijna ondraaglijk. Ik weet vrijwel zeker dat het zo pijnlijk is geweest omdat het met verdoven niet helemaal goed is gegaan. Wellicht zijn de druppels niet goed in mijn ogen gekomen of is een deel van de druppels in de wimpers terecht gekomen. Ik heb dan ook alles wat er tijdens de behandeling gebeurde tot op het bot gevoeld en ik denk dat het het meest intense is geweest dat ik in heel mijn leven heb gevoeld. Hier werd door de behandelende arts, meneer Zandbergen, maar weinig begrip voor getoond. Begrijpelijk uiteraard bij een serieuze ingreep, maar helaas werd er ook na de behandeling geen compassie getoond door de beste man. Er werd niet gevraagd hoe het met mij ging of enige steun getoond in een ander vorm, enkel op geïrriteerde wijze verteld dat ik vooral niet in mijn ogen moest wrijven. Dit ontwikkelen zou hem een betere arts maken.

    • 7,5
      Geplaatst op 14-11-2014
      Pluspunten:

      De behandleling ging snel en pijnloos

    • 9,7
      Geplaatst op 06-11-2014
      Pluspunten:

      Ik woon bij de grens van Nederland en Vision Ooglaseren heeft mij getrokken wegens haar scherpe tarieven in vergelijking met Belgische en ook Nederlandse ooglaserklinieken.

      Minpunten:

      De afstand!

    • 8,6
      Geplaatst op 05-11-2014
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk. Goede voorlichting algemeen (monovisie, personal treatment). Goede prijs/kwaliteit. Keurmerkkliniek.
      Ervaren en en bedreven oogarts.

      Minpunten:

      Voorlichting over bijwerkingen valt tegen.

    • 7,4
      Geplaatst op 05-11-2014
    • 9,4
      Geplaatst op 03-11-2014
      Pluspunten:

      Je wordt snel geholpen en er wordt uitgebreid de tijd genomen om je vragen te beantwoorden.
      Geen wachttijden gehad wanneer ik op controle kwam.

      Minpunten:

      geen

    • 9,9
      Geplaatst op 16-10-2014
      Pluspunten:

      Erg tevreden over deze kliniek. In het begin vond ik het erg spannend, had erg veel vragen en was wat onzeker. Gelukkig hadden ze alle aandacht voor mij en mijn vragen, echt super! De nazorg was ook erg helder, stap voor stap zonder gekke verassingen. Mijn man twijfelde ook in het begin, maar gaat nu zijn eerste stap zetten!

      Minpunten:

      Ik woon zelf in Groningen en moest dus helemaal naar Amsterdam reizen. Voor de afstand had ik Liever een kliniek in de buurt gehad, maar het zijn toch je ogen.. Uurtje langer maakte mij dan uiteindelijk ook niet uit.

    • 8,6
      Geplaatst op 15-10-2014
      Pluspunten:

      Deskundig advies en oogarts het nodige uitlegt. Behandeling en nacontrole verlopen efficient en op tijd.

      Minpunten:

      geen

    • 8,6
      Geplaatst op 08-10-2014
      Pluspunten:

      klant vriendelijkheid.

      Minpunten:

      meer uitleg over hoe je zal kunnen ervaren bij de behandeling en hoe je zal voelen daarna ondanks dat iedereen verschillend is. Het helpt bij voorbereiding en het geruststellen .

    • 8,5
      Geplaatst op 03-10-2014
    • 9,2
      Geplaatst op 03-10-2014
      Pluspunten:

      Sterke punten: veel uitleg, goede behandeling.

      Minpunten:

      zelf heb ik geen zwakke punten ervaren.

    • 7,6
      Geplaatst op 24-09-2014
    • 9,7
      Geplaatst op 24-09-2014
      Pluspunten:

      Prijs/kwaliteit en het resultaat

      Minpunten:

      Toch elke keer een uur rijden vanaf mijn woonplaats

    • 9,3
      Geplaatst op 23-09-2014
      Pluspunten:

      Vision ooglaseren was voor mij de ideale kliniek om mijn ogen te laten behandelen. Ik had zelf -5.50 aan beide ogen dus best een behoorlijke sterkte. De snelheid waarmee de afspraken en behandeling elkaar volgen was voor mij echt ideaal! Ik heb ook rond gekeken bij andere klinieken maar daar duurde het inplannen van een vooronderzoek alleen al dermate lang dat dat geen optie was. Je bent absoluut in goede en kundige handen bij deze kliniek. Mijn behandelend oogarts ontdekte bij mij een afwijking aan het hoornvlies die eerder in het oogziekenhuis en bij de Bergman kliniek niet achterhaald was. Ik ben tevens allergisch voor conserveringsmiddelen en ook hier werd zonder enige moeite rekening mee gehouden qua medicatie. Ik zou zonder enige twijfel weer kiezen voor Vision ooglaseren!

    • 5,8
      Geplaatst op 22-09-2014
      Pluspunten:

      Rust , Vriendelijk

      Minpunten:

      parkeren wat een ramp met automaat die niet doet

    • 8,2
      Geplaatst op 18-09-2014
      Pluspunten:

      - Goede voorlichting
      - Snelheid
      - Kwaliteit

      Minpunten:

      n.v.t.

    • 8,2
      Geplaatst op 10-09-2014
      Pluspunten:

      vriendelijkheid
      deskundigheid

      Minpunten:

      als er complexere zaken nodig zijn, wordt je doorgestuurd. Je kan de standaard laserbehandelingen doen. Lenzen implanteren gebeurt hier niet (mocht dat nodig zijn)
      Tijdens de behandeling mag er iets meer worden verteld wat er gebeurt. Voor de behandeling is er alle info voorhanden.

    • 9,2
      Geplaatst op 07-09-2014
      Pluspunten:

      Het was natuurlijk even spannend, maar het resultaat is super! Vriendelijk personeel en goede nazorg.
      Ik heb haast geen last gehad van de behandeling en zodra ik mijn ogen open mocht doen zag ik al scherp! Nu, na 3 maanden, zelfs al bijna 100 procent. Een echte aanrader!

      Minpunten:

      Jammer dat je niet meer op zaterdag terecht kan voor de nacontroles.

    • 8,8
      Geplaatst op 05-09-2014
      Pluspunten:

      Heel vriendelijk personeel wat je de behandeling 'doorsleept'. Overal goed bij geholpen. met een duidelijke en goede uitleg.

      Minpunten:

      kan ze niet bedenken...

    • 9,5
      Geplaatst op 01-09-2014
      Pluspunten:

      goede begeleiding en ook naderhand keurige begeleiding.
      1 oog is niet helemaal goed, en daar krijg ik een kosteloze nabehandeling voor.

    • 8,8
      Geplaatst op 31-08-2014
      Pluspunten:

      Natuurlijk spannend zo'n ingreep! Personeel is echt heel vriendelijk en geduldig. Goede uitleg, stellen je goed op je gemak, kan me geen fijner team indenken. De ingreep was zo voorbij! Voor je het weet sta je weer buiten. Ik had dit veel eerder moeten doen! Weg met die bril en contactlenzen! :):):)

      Minpunten:

      geen

    • 9,0
      Geplaatst op 29-08-2014
      Pluspunten:

      Vakbekwame medewerkers die met veel enthousiasme en zorg met je omgaan.

    • 8,8
      Geplaatst op 28-08-2014
      Pluspunten:

      Technisch kundig en zeer vriendelijk. Het bedrijf "oogt" eigentijds.

      Minpunten:

      Algemene voorwaarden is erg moeilijk te doorgronden en niet laagdrempelig te nomen. Dit mag nog verbeterd worden.

    • 8,3
      Geplaatst op 25-08-2014
      Pluspunten:

      Snelle en secure behandeling.

      Minpunten:

      Dat eventuele risico's van de behandeling, zoals in mijn geval de 20% kans op regressie, pas op de dag van de behandeling besproken werden.

    • 9,6
      Geplaatst op 21-08-2014
      Pluspunten:

      Er wordt heel duidelijk vooraf verteld wat de gang van zaken is. Wordt ruim de tijd voor je genomen bij het vooronderzoek. Gepersonaliseerd plan voor mijn ogen.

      Minpunten:

      Had tijdens het laseren zelf het gevoel dat ik 'een van de velen' was. Niet per se omdat ik als een nummertje werd behandeld door het personeel, maar meer omdat ik naar de behandelruimte werd gebracht en toen plotseling weer terug moest omdat er nog iemand werd behandeld.

    • 9,0
      Geplaatst op 18-08-2014
      Pluspunten:

      vakbekwaam, zeer vriendelijk, uitstekende service,

      Minpunten:

      n.v.t.

    • 9,9
      Geplaatst op 28-07-2014
      Pluspunten:

      Modernste apparatuur
      Personalised Treatment & Monovisie
      Vakkundige behandeling

      Minpunten:

      Ik kan werkelijk niets bedenken.

    • 8,0
      Geplaatst op 23-07-2014
      Pluspunten:

      uitstekende nazorg

    • 8,5
      Geplaatst op 21-07-2014
      Pluspunten:

      vriendelijk, duidelijk, goede planning waardoor minimale wachttijden

      Minpunten:

      Informatie Personalised Treatment op de site ondeuidelijk. Hou rekening met extra kosten voor personalised treatment à 400 euro!

    • 9,4
      Geplaatst op 18-07-2014
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijken professional personeel

      Minpunten:

      Niet kunnen vinden :D

    • 9,9
      Geplaatst op 17-07-2014
      Pluspunten:

      Persoonlijk
      Gemoedelijk
      Professioneel
      Hygiënisch

      Minpunten:

      Kan niet direct iets bedenken

    • 9,0
      Geplaatst op 08-07-2014
      Pluspunten:

      efficient, vertrouwenwekkend, gastvrij.

    • 8,4
      Geplaatst op 16-06-2014
      Pluspunten:

      Het resultaat van de behandeling is goed. Ik heb heel soms nog last van droge ogen, maar verder ben ik hartstikke tevreden. Meeste personeel is vriendelijk.

      Minpunten:

      Geen noemenswaardige zwakke punten.

    • 8,2
      Geplaatst op 16-06-2014
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk en deskundig personeel.

    • 8,8
      Geplaatst op 15-06-2014
      Pluspunten:

      meerdere controles vooraf
      goed advies
      vriendelijk personeel
      correcte operatie

      Minpunten:

      voor mij persoonlijk alleen de reisafstand

    • 8,6
      Geplaatst op 07-06-2014
      Pluspunten:

      Professioneel, verzorgde uitstraling, vriendelijk ondersteunend personeel

      Minpunten:

      Arts is een typische chirurg: zeer vaardig, maar met weinig aandacht voor de beleving van de patient

    • 8,9
      Geplaatst op 03-06-2014
      Pluspunten:

      Korte tijd tussen onderzoek en behandeling.

      Minpunten:

      Krijg toch idee dat het lopende band-werk is.

    • 7,4
      Geplaatst op 03-06-2014
      Pluspunten:

      eerlijke voorlichting

      Minpunten:

      de arts was tijdens de behandeling nogal kortaf

    • 7,5
      Geplaatst op 26-05-2014
      Pluspunten:

      geven gratis nabehandeling en controles tot het eindresultaat behaald is. Doen erg hun best, klantvriendelijk.

      Minpunten:

      Het resultaat van de nabehandeling is uitgebleven helaas.

    • 10,0
      Geplaatst op 23-05-2014
      Pluspunten:

      professionele begeleiding en een vlotte behandeling.

    • 4,3
      Geplaatst op 27-02-2014
      Pluspunten:

      prijs

      Minpunten:

      Voorlichting mbt risico's
      Persoonlijke aandacht
      Reageren op vragen / klachten
      Transparantie

    • 9,6
      Geplaatst op 14-01-2014
    • 9,8
      Geplaatst op 29-08-2013
      Pluspunten:

      Uitstekende voorlichting, "what you see is what you get", geldt hier. Nieuwste techniek voor de beste prijs die ik kon vinden. Betrouwbare en kundige arts.
      Resultaat veel beter dan ik ooit verwacht had. Kan dit iedereen aanbevelen!

      Minpunten:

      niet kunnen ontdekken

    • 8,3
      Geplaatst op 30-05-2013
      Pluspunten:

      Nog maar een paar dagen geleden gelaserd, maar tot nu toe dik tevreden. Het is lopendebandwerk, men werkt erg efficiënt, geen luxe villa. Maar het gaat allemaal erg netjes en vriendelijk. Ik weet nog niet wat het eindresultaat zal zijn, maar ik zie nu al best goed. Omdat ik me enigszins zorgen maakte over wazig zicht belde ik na de behandeling op, en werd vriendelijk en kundig te woord gestaan. Vind ik wel erg positief.

      Minpunten:

      Op de behandeldag verloopt alles volgens strak tijdschema, daar moet je als klant in mee.

    • 9,9
      Geplaatst op 29-05-2013
      Pluspunten:

      klantvriendelijk
      goede prijs
      ervaren

      Minpunten:

      kleine wachtruimte

    • 9,8
      Geplaatst op 24-04-2013
      Pluspunten:

      vanaf het begin voelde het goed. De dame aan de telefoon wist al mijn vragen te beantwoorden. De service in de kliniek was heel goed. De ooglaserbehandeling ook. het resultaat is perfect. Kan deze kliniek zeker aanbevelen.

      Minpunten:

      de bereikbaarheid

    • 9,3
      Geplaatst op 22-04-2013
      Pluspunten:

      de prijs en het resultaat zijn perfect.

      Minpunten:

      de ligging is niet top.

    • 9,7
      Geplaatst op 17-04-2013
      Pluspunten:

      de uitstekende prijs/kwaliteit, de zeer persoonlijke service. En het resultaat dat boven mijn verwachting was.

    • 9,6
      Geplaatst op 27-03-2013
      Pluspunten:

      oogarts
      klantvriendelijk
      prijs
      resultaat

      Minpunten:

      ruimte

    • 9,6
      Geplaatst op 30-01-2013
      Pluspunten:

      De oogarts Rolf Zandbergen is zo ervaren. Ik kan iedereen adviseren om te informeren naar deze oogarts.

    • 4,7
      Geplaatst op 19-01-2013
    • 7,5
      Geplaatst op 03-01-2013
      Pluspunten:

      Goede prijs/kwaliteit verhouding.
      Snel, op tijd, geen wachttijden.
      Bij vragen over extra oogmedicatie, snelle reactie en snelle mailing van het receptje.

      Minpunten:

      Begeleiding tijdens behandeling minimaal. Gevoel alsof het geld al is verdiend en het productiewerk is. Oogarts niet al te vriendelijk. Bij nacontroles werd niet gevraagd naar hoe het afgelopen periode is verlopen, Voelt alsof ze niet echt geinteresseerd zijn.

    • 8,7
      Geplaatst op 24-12-2012
      Pluspunten:

      Ervaren arts dr. Zandbergen

      Minpunten:

      Lopende band werk, matige huisvesting
      Voorafwas mij niet echt duidelijk door welke arts Ik geholpen zou worden.

    • 4,2
      Geplaatst op 16-08-2012
      Pluspunten:

      Geen

      Minpunten:

      Maken niets waar wat ze zeggen en schrijven !!

    • 8,7
      Geplaatst op 06-08-2012
      Pluspunten:

      Goede kliniek met artsen die goede voorlichting gaven. De begeleiding op de operatiedag was erg fijn. Of ik nog een nabehandeling nodig heb moet ik nog even afwachten want ik moet nog op nacontrole komen. Met een oog heb ik nu 0 ofwel volledig zicht en met het andere oog heb ik nog 0,75. Ik moet even afwachten of ze deze nog een keer keer moet worden behandeld. Ik ben al heel erg blij met dit resultaat want ik kom van -6 af!!!!

      Minpunten:

      Geen zwakke punten tot nu toe.

    • 9,5
      Geplaatst op 31-07-2012
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijk en geduldig personeel. Mooie en schone kliniek. Uitstekende voorbereiding en begeleiding.

      Minpunten:

      Via verschillende links kwam ik bij de kliniek terecht waarbij de namen van meerdere klinieken naar voren kwamen. Dit schepte verwarring over bij welke kliniek ik nu precies terecht kwam.

    • 8,8
      Geplaatst op 31-07-2012
      Pluspunten:

      vakmanschap, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit verhouding

      Minpunten:

      Een van de oogartsen spreekt alleen engels en dat kan lastig zijn om iets goed uit te leggen.

    • 9,8
      Geplaatst op 31-07-2012
      Pluspunten:

      de persoonlijkheid en de goede begeleiding tijdens de behandeling.

      Minpunten:

      zijn er niet.

    • 8,7
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 8,4
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Spoedeisende hulp gelukkig niet nodig gehad. IntraLase techniek is werkelijk fantastisch! Slechts enkele uren postoperatieve klachten en daarna perfect zicht. Heerlijk sporten zonder bril.

    • 7,8
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 8,6
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 9,9
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      ben erg onder de indruk van de deskundigheid en vriendelijkheid, ondanks de grote drukte in de praktijk (ongetwijfeld groot patiëntenaanbod)

    • 7,8
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Ik ben tevreden, maar wat me een beetje tegenvalt is het feit dat ik erg veel last blijf houden van droge ogen. Dit is niet erg duidelijk geworden uit de info die voorafgaand aan de behandeling heb bestudeerd. Ik heb in de tussentijd wel al twee kennissen naar jullie toegestuurd!

    • 8,9
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 7,6
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Al met al ben ik dus zeer tevreden.

    • 7,2
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 8,7
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 8,8
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 9,1
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Ik ben erg tevreden met het resultaat omdat ik geen hulpmiddelen meer nodig heb om te zien. Ik heb op dit moment 95% zicht en dat is goed.

    • 7,4
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 7,1
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 10,0
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Heb zoals u ziet overal een 10 aangekruist,dat lijkt overdreven maar…ik meen dit echt uit mijn eigen gevoel, jullie zijn met het hele team kanjers.

    • 8,1
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Nog bedankt voor een geweldige service en ik zal jullie altijd recommanderen ook zonder het voordeel van een bonus.

    • 9,9
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Alles prima verlopen. Als je zelf ook goed de brochures leest etc. dan kom je niet voor verrassingen te staan. Ben zeer tevreden over het resultaat.

    • 8,9
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 8,7
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ik had nooit verwacht dat de slechtheid mijn ogen van -4,75 en -5,5 teruggebracht zou kunnen worden naar 0,0 en -0,25.

    • 7,7
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Alles bij elkaar zeker tevreden.

      Minpunten:

      Vision zou nog wel meer kunnen doen om patiënten minder het gevoel te geven een onderdeel van een “lopende band proces” te zijn. M.n. tijdens de nazorgafspraken gaat Vison soms wel erg efficiënt met de tijd om. ik snap dat het voor de behandelend artsen routine is, maar de individuele patiënt ervaart dit als een uniek proces.

    • 8,4
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      Ik ben zeer tevreden.

      Minpunten:

      Ik vond dat ik tijdens mijn allereerste bezoek voor het onderzoek, best iets meer uitleg van tevoren had mogen krijgen over wat ik kon verwachten. Verder ben ik zeer tevreden hoor, het is ook slechts opbouwende kritiek, ik was namelijk zo weer naar jullie kliniek in Rotterdam gegaan en ik raad jullie kliniek ook nog steeds aan aan anderen, ik zal dat ook blijven doen.

    • 9,0
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 7,4
      Geplaatst op 25-06-2012
      Pluspunten:

      De behandeling is super verlopen. Het viel allemaal reuze mee en ben erg tevreden over het resultaat. De begeleiding voor en tijdens de behandeling heb ik als zeer goed ervaren.

    • 7,2
      Geplaatst op 25-06-2012
    • 8,3
      Geplaatst op 13-06-2012
      Pluspunten:

      zeer deskundig, intralase lasik methode super! 4uur pijn en een dag later kun je gewoon zien

      Minpunten:

      de dokter maar wel iets meer tijd voor je nemen, maar verder neemt iedereen de tijd voor je vooral de dames achter de balie heel vriendelijk

    • 4,2
      Geplaatst op 16-05-2012
      Minpunten:

      ongelofelijk spijt dat ik dit heb laten doen.snap niet dat dit heeft kunnen gebeuren.zie dus na twee meter alles dubbel,en dit al vijf maanden.en niemand vertelt mij wat er aan de hand is!

    • 8,4
      Geplaatst op 15-05-2012
      Pluspunten:

      Snel, zakelijk maar tevens vriendelijke en goede service.
      Goede resultaat: ik heb geen bril meer nodig om TV te kijken of auto te rijden.

      Minpunten:

      Veel engels sprekende artsen en assistenten waardoor goede communicatie soms niet altijd soepel gaat.
      De koffie is niet te drinken: Nespresso please!!

    • 9,0
      Geplaatst op 15-05-2012
      Pluspunten:

      nieuwste techniek en lagere prijs in vergelijking met andere aanbieders

      Minpunten:

      Te lang wachten. Planning beter afstemmen.

    • 8,3
      Geplaatst op 13-05-2012
      Pluspunten:

      Zeer klantvriendelijk personeel.

    • 8,7
      Geplaatst op 13-05-2012
      Pluspunten:

      Ik kon snel terecht voor een behandeling, kreeg goede informatie over de lasertechniek die bij mijn ogen paste. Goede begeleiding op de dag van de behandeling. Super resultaat na Lasek behandeling.

      Minpunten:

      Bij nacontrole soms arts die onbekend was voor mij. Soms lang wachten. Regelmatig drukke dagen.

    • 8,5
      Geplaatst op 12-05-2012
      Pluspunten:

      Duidelijk en accuraat.
      Gelooft in eigen kunnen.
      Na mijn ervaring eerlijk in wat mogelijk of onmogelijk is.

      Minpunten:

      Midden in de stad

    • 8,5
      Geplaatst op 12-05-2012
      Pluspunten:

      Goede voorlichting en vriendelijke medewerkers.

    • 8,3
      Geplaatst op 11-05-2012
      Pluspunten:

      Snelheid en vakkundigheid.

      Minpunten:

      Nvt

    • 5,6
      Geplaatst op 05-04-2012
      Minpunten:

      Buitengewoon slecht en amateuristisch in communicatie en organisatie (status kwijt,lange wachttijden in wachtkamer,'vegeten' in de wachtkamer,vlak voor behandeling voor het blok gezet door gepersonaliseerde behandeling te 'moeten' nemen, verkeerde factuur, niet teruggebeld en -gemaild).
      Ook een gesprek met de manager (ben enkele keren niet gebeld op afgesproken moment) was onaangenaam en onbevredigend.

    • 9,4
      Geplaatst op 21-03-2012
      Pluspunten:

      Men neemt alle tijd voor de patienten.
      verder verliep alles naar wens.

      Minpunten:

      Er lopen artsen rond die geen woord Nederlans spreken, waardoor er vaak een assistent moet worden geroepen, wat weer als latig mag worden ervaren.
      Persoonlijk had ik geen problemen met het Engels.
      En op de dag van de behandeling is er bij het gesprek een assistent aanwezig, die als tolk fungeert.

    • 8,4
      Geplaatst op 13-02-2012
      Pluspunten:

      betrouwbaarheid
      klantvriendelijkheid
      veilig gevoel
      deskundig
      steriel

    • 7,6
      Geplaatst op 11-02-2012
      Pluspunten:

      Snelheid van behandeling en voorlichting

      Minpunten:

      Soms wat te snel (massaproductie). Ondoorzichtigheid over extra kosten (PTA)

    • 7,3
      Geplaatst op 09-02-2012
      Pluspunten:

      Iedereen komt serieus en professioneel over maar wel in combinatie van vriendelijk en persoonlijk blijven naar de klant toe

      Minpunten:

      Dat de ooglaser uitvoerder tegen je instructies geeft in een buitenlandse taal daar kun je je op dat moment niet op instellen terwijl het er juist dan op aan komt om goed gehoor te geven aan de instructies.
      Niemand geeft dan ook de tijd of je het wel of niet hebt begrepen omdat inmiddels het brand apparaat al klaar staat.
      Ik kan me voorstellen dat dit voor mensen die hevige stress hebben extra onzekerder zal maken.
      Bij mij was dit echter geen probleem..

    • 9,0
      Geplaatst op 09-02-2012
      Pluspunten:

      klantvriendelijkheid erg goed. Ze nemen de tijd voor je.

      Minpunten:

      Operatiedag was wat chaotisch.ging allemaal erg snel bij mij. Maar misschien komt dat ook wel omdat je toch wat zenuwachtig bent voor zo'n operatie

    • 9,9
      Geplaatst op 09-02-2012
      Pluspunten:

      Vision Ooglaseren is een goed geoliede fabriek waar alles in het teken staat van 0-fouten en op efficiente wijze de behandeling uitvoeren met de beste techniek. na 2 weken had ik een zicht vermogen van 150% (met beide ogen) en had ik met wat gokken 4 van de 5 letters voor 200% goed.

      Minpunten:

      ze hadden gelijk iets meer oogdruppels mogen meegeven nu moest ik erom vragen.

    • 10,0
      Geplaatst op 08-02-2012
      Pluspunten:

      Bereikbaarheid is super en de mensen daar erg vriendelijk. Onze behandelaar was Dr. van Asdonk en deze dokter is geniaal!

    • 8,7
      Geplaatst op 08-02-2012
      Pluspunten:

      Deskundig en zorgvuldig

    • 7,9
      Geplaatst op 08-02-2012
      Pluspunten:

      Ivm mijn voorheen sterke plus strekte, lui oog en cylinder was het resultaat van te voren moeilijk te voorspellen en werd mij verteld dat ik mogelijk een restwaarde van +2 - +2.5 over zou kunnen houden. Nu 4 maanden later zit ik op +0.5 en +1.0. Ook de cylinder is veel minder geworden waardoor ik met mijn 'luie' oog nu zowaar dingen kan lezen. Wat dat betreft ben ik zeer tevreden over de behandeling en zou ik deze kliniek zeker aanraden.

      Minpunten:

      De planning tijdens de behandelperiodes (1 week per maand?) schijnt nogal een puinhoop te zijn. Dit heb ik zelf ook wel gemerkt. In mijn geval was ik ongeveer 3 uur na afspraak aan de beurt.

    • 8,9
      Geplaatst op 08-02-2012
      Pluspunten:

      kwaliteit/prijs verhouding

      Minpunten:

      wachttijden bij vooronderzoek

    • 8,2
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      vriendelijkheid, kundigheid prima.

      Minpunten:

      geen zwakke punten (je moet er wel de tijd voor nemen)
      Kan na een half jaar nog niet goed zien op afstand.

    • 6,9
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      * Resultaat (eerste week wat geïrriteerde ogen gehad, verder geen klachten; nu ruim 4 maanden na behandeling, meer dan 100% zicht aan beide ogen; ogen wat gevoeliger geworden, eerder droog dan vroeger. Daarnaast veel meer last van mouches volantes.)

      * Prijs

      * Vriendelijkheid ondersteunende medewerkers

      Minpunten:

      Gevoel een nummer (of eigenlijk cashcow) te zijn, dit is het gevolg van:

      * Ongeïnteresseerd overkomende oogarts;

      * je mag de eerste dagen niet in je ogen wrijven, maar nachtbrilletjes bleken na de behandeling op. Mededeling "dat ze al een tijdje op waren en maar niet geleverd werden" stemde niet vrolijk;

      * lange tot zeer lange wachttijden bij zowel vooronderzoek, op de behandeldag en bij de nacontroles. Je maakt voor bijvoorbeeld de nacontroles een afspraak op een bepaald tijdstip, maar vervolgens gaat je dossier gewoon op een stapel en is een uur wachten in mijn geval geen uitzondering geweest. Voor een behandeling wordt een hele dag uitgetrokken, terwijl je bij een individuele benadering inclusief onderzoekjes met een 1-2 uur weer naar huis zou kunnen. Wellicht houdt dit het goedkoop, maar je wordt er vooraf niet duidelijk over voorgelicht en maakt hiervoor dus geen bewuste keuze.

    • 8,6
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      De oogarts kijkt goed naar de beste optie! Ik heb het idee dat het heel persoonlijk is.

      Minpunten:

      Soms iets wat lange wachttijden, maar zelfs dat valt alles mee.

    • 8,4
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      Prijs, snelheid, vriendelijkheid

      Minpunten:

      Lange wachttijd bij nacontroles

    • 8,9
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      Deskundigheid, vriendelijkheid en zeer benaderbaar zowel doctors als assistentes. Erg belangrijk.

      Minpunten:

      routekaart en adressen van de behandelcentra zijn niet snel te achterhalen; dit is jammer wanneer je op operatiedatum of nacheckdatum snel op internet routing wil opzoeken. Dit moet beter en duidelijk op 1e siteoverzicht staan m.i.

    • 6,8
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      -kosten
      -vriendelijkheid
      -gevoel dat ik in goede handen was

      -Arts kwam kundig over maar ook de voor en nameting van oog als prettig en duidelijk ervaren.

      Doordat ik vertekende netvliesn(had totale netvliesloslating en daardoor zie ik nu nog enigszins wat verkreukeld) en met 80% zicht had ik wel resultaat eigenlijk hoger ingeschat maar dat is mijn valse hoop geweest.

      Minpunten:

      -Bij balie slordigheidsfoutjes (afspraak/wat verwarring over soort behandeling, verkeerde informatie over andere behandelingswijze meegekregen en nabehandeling/soort oogdruppels. Minder allerte patient had hier de mist in gegaan.

      Tijdens behandeling is niet aangegeven dat beschermlens was geplaatst. Best geschrokken eerst zag ik heel goed (na 1 dag, daarna echt heel slecht en dubbel, ben daar best heel ongerust over geweest. Had ik graag geweten, dus de 2 weken na de behandeling heb ik echt als heel naar ervaren omdat ik dacht dat zicht alleen slechter was geworden.

    • 9,4
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      Op 59 jarige leeftijd met -6,75 en -7,25ntoch besloten tot laseren. Het was tijd voor een nieuwe bril en de kosten bril-laseren komen aardig dicht bij elkaar. gekeurd, moeilijke ogen mer cilindrische afwijking, maar met specifieke behandeling goed uit te voren. Daarvoor gegaan. Op de dag zelf ging alles zeer vlot. Verdovingsdruppels in de ogen, 1e laser flapje maken, je voelt wat druk op de ogen, in no time klaar. Op naar de 2e laser die het echte werk doet. 2 x 20 seconden verder was het al gebeurt en ondanks het vreemde gevoel kon ik zonder bril de bordjes op de deuren lezen.
      4 uur last gehad vanbranderige ogen maar 's avonds weer gewoon tv kijken. De volgende dag op de motor 150 km rijden voor controle.
      Ziet er goed uit. Nu een half jaar verder en ik zie beter als ooit. Alleen bij het autorijden zijn sommige koplampen irritant vel. Verder zeer tevereden maar draag wel een leesbril wat gezien de leeftijd normaal is.
      Top prijs-kwaliteit verhouding.

      Minpunten:

      Waarschijnlijk door de enorme populariteit kan het erg druk zijn wat voor langere wachttijden zorgt.

    • 8,1
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      goede ontvangst, vriendelijk en deskundig personeel

      Minpunten:

      gevoel van massaproductie, lange wachttijden

    • 8,9
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      goede voorlichting, geen wachttijden, adequate follow up

    • 9,1
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

      Minpunten:

      niets

    • 7,1
      Geplaatst op 07-02-2012
      Pluspunten:

      Veel ervaring, goed advies

      Minpunten:

      erg chaotische wachtkamer, chaotische receptiedames niet erg onpersoonlijke situatie, het was erg druk, wat angst gaf of het wel nauwkeurig gedaan werd...schrok ik wel van

    • 10,0
      Geplaatst op 11-11-2011
      Pluspunten:

      Komt betrouwbaar en netjes over. Personeel vriendelijk

      Minpunten:

      Geen

    • 8,9
      Geplaatst op 31-10-2011
      Pluspunten:

      prijs/kwaliteitverhouding
      nieuwste apparatuur
      oogafwijking vaststellen

      Minpunten:

      afspraken maken voor nazorg

    • 9,7
      Geplaatst op 19-10-2011
      Pluspunten:

      Naast de uitgebreide standaardtesten ook een persoonlijk gesprek met een uitvoerende arts(en) zelf als onderdeel van de intake.
      Ze controleren goed op geschiktheid van je ogen voor de behandeling, tijdens mijn intake heb ik al een paar mensen gezien die te horen kregen dat een laserbehandeling in hun geval niet mogelijk was.

      Het voelt deels als een fabriek omdat ze zoveel behandelingen doen, maar wat mij betreft is dat een pluspunt: de ervaring straalt er vanaf. Wel zo prettig als het om je ogen gaat.

      Minpunten:

      Goede kliniek, goede recensies, dus ook veel klanten: het is er behoorlijk druk. Op de behandeldag zelf ging het allemaal behoorlijk vlot, maar met name tijdens de intake was het af en toe een poos wachten tussen de tests door.

    • 7,6
      Geplaatst op 18-10-2011
      Pluspunten:

      Vooral de begeleiding van de assistente op de dag van behandeling was erg goed. Complimenten hiervoor.

      Minpunten:

      Het lijkt wel een fabriek met lopende band werk. Veel te weinig persoonlijke aandacht. Op zijn minst was het fijn geweest als vóór de behandeling de arts nog even alles met je zou doorspreken maar daar namen ze zich niet de tijd voor. Of en welke behandeling ik heb gehad, Joost mag het weten...

    • 9,5
      Geplaatst op 19-09-2011
      Pluspunten:

      Vriendelijk, professioneel, geduldig en duidelijk, zowel voor als na de behandeling!

      Minpunten:

      Geen zwakke punten

    • 6,5
      Geplaatst op 14-09-2011
      Minpunten:

      zit nu op -0.5 met een oog en de ander op +0.5? even afwachten kreeg ik te horen waarschijnlijk trekt het bij....we gaan het verder zien!

    • 9,9
      Geplaatst op 12-09-2011
      Pluspunten:

      Goede uitleg en ervaren oogarts.
      Personeel stelt je gerust en neemt alle tijd voor je.

      Minpunten:

      NVT

    • 9,0
      Geplaatst op 10-09-2011
      Pluspunten:

      grote ervaring, klantvriendelijkheid, duidelijkheid

    • 8,8
      Geplaatst op 09-09-2011
      Pluspunten:

      De service, het geduld en persoonlijke benadering, ook tijdens enorm drukke uren, heb ik op prijs gesteld.

    • 9,4
      Geplaatst op 09-09-2011
      Pluspunten:

      Professioneel en vriendelijk

      Minpunten:

      ?

    • 9,0
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      super goed zicht (100%) en slechts 2 urtjes een beetje brandend gevoel gehad. Daarna totaal geen klachten. Kan zelfs lezen zonder leesbril!!

      Minpunten:

      onduidelijke communicatie (last minute) over "persoonlijke behandeling" die plotseling ook 400 euro meer kostte

    • 9,3
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      ze hebben heel veel tijd besteed aan mij omdat ik net voor de behandeling heel erg in paniek raakte ze hebben toen mij appart genomen en mij kalmerings pillen gegeven en met me gepraat . daarna weer geprobeerd en alles ging prima (achteraf viel alles 1000% mee

      Minpunten:

      tijdens de controle dagen was het heel erg druk dus duurde het langer voordat je naar binnen mocht

    • 9,4
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      -zeer kundig personeel
      -vriendelijke begeleiding
      -prijs/kwaliteitverhouding
      -korte wachttijd
      -herstelperiode verliep precies zoals vooraf door kliniek gemeld

      Minpunten:

      -tijdens informatiedag sprak oogarts geen NL, wel Engels (prima, overigens). Voor mij geen probleem, maar dit had evt. gemeld mogen worden. Voor de behandeling maakte dit overigens geen enkel onderscheid.

    • 9,4
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      Prijs
      Kwaliteit
      Netheid
      Vriendelijkheid van medewerkers

      Minpunten:

      Locatie (wij wonen in Leeuwarden)

    • 7,2
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      De behandeling was zorgvuldig en nauwkeurig gedaan.

      Minpunten:

      Afspraken lopen vaak uit, waardoor je lang in de wachtruimte zit.Je moer er nog extra parkeergeld voor je auto betalen.

    • 9,0
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      Prima behandeling door proffesionele mensen met goede apparatuur.

    • 7,7
      Geplaatst op 08-09-2011
      Pluspunten:

      Snel en goedkoop

      Minpunten:

      Na controle

    • 9,1
      Geplaatst op 26-08-2011
      Pluspunten:

      Familiare sfeer. Duidelijke uitleg.

    • 9,5
      Geplaatst op 16-08-2011
      Pluspunten:

      Klantvriendelijk - Bekwaam - Hygienisch - Kwaliteit/prijs verhouding

      Minpunten:

      tot nu toe geen

    • 9,1
      Geplaatst op 20-07-2011
      Pluspunten:

      Tijdens de behandeling zijn we door de begeleidende verpleegkundige erg lief en meelevend bijgestaan, en je kon ook inderdaad alles vragen. Ze week niet van je zijde en je werd goed gerustgesteld.

      Minpunten:

      Erg lang wachten bij controle en voor de behandeling. De dokter zit erg vol en heeft niet al te veel tijd voor je.

    • 8,7
      Geplaatst op 27-06-2011
      Pluspunten:

      Dat ik met mijn cilinder moeilijke ogen zo danig gecorrigeerd ben dat ik goed kan zien,en de arts die mij behandeld heeft is supper goed.
      De juiste controles voor de behandeling of het allemaal wel kan.

      Minpunten:

      De arts en oogartsen zijn erg goed alleen spreken ze engels jammer.

    • 9,9
      Geplaatst op 31-05-2011
    • 8,8
      Geplaatst op 06-04-2011
      Pluspunten:

      kundige artsen, goede begeleiding, goede uitleg, vriendelijke medewerkers

    • 8,7
      Geplaatst op 12-02-2011
      Pluspunten:

      prima voorlichting, deskundig en vriendelijk personeel, en het resultaat is na 4 dagen na de behandeling geweldig! Ik had +2,5 en +4,7 en een cilinder van 1,5 en 2,5. Ik had een hekel aan mijn bril en daardoor moest ik veel omschakelen wat mij veel energie kostte. De laatste 2 dagen heb ik als een verademing ervaren. Wat een geweldig zicht zowel veraf als ook weer dichtbij. Heb op dit moment geen leesbril meer nodig maar dat kan weer terugkomen omdat de komende tijd volgens de voorlichting mijn vergezicht nog verder verbeterd maar dan wel ten koste van dichtbij.
      De behandling was zeer goed te doen maar de middag na de behandeling heb ik wel onderschat. Zeker de eerste 2 uur heb ik veel pijn gehad maar na een uur of 5 was het ergste leed geleden. Ieder moet zijn eigen afweging maken maar ik zou het morgen zo weer doen. Mijn beste investering van de laatste 15 jaar!!!

      Minpunten:

      Zou het niet zo weten. Voorlichting was wel goed maar zou toch iedereen aanraden ook zelf goed in te lezen via internet. Bijvoorbeeld de vervelende branderige lucht die je ruikt tijdens het laseren was me niet verteld maar had ik op internet al gelezen.

    • 8,0
      Geplaatst op 05-02-2011
      Pluspunten:

      na twijfel over het resultaat
      werd ik zeer vriendelijk en geduldig te woord gestaan door een van de artsen
      waardoor ik het geduld op kon brengen me niet te veel zorgen te maken over het uiteindelijke resultaat
      wat nu na een halfjaar redelijk tot goed te noemen is

      Minpunten:

      na een maand te horen gekregen dta ik 4 keer per dag een halfjaar lang moest druppelen
      omdat het resultaat niet goed was
      kreeg geen tot slechte uitleg waarom dit een verbetering zou brengen

    • 9,9
      Geplaatst op 09-12-2010
      Pluspunten:

      Uitstekend resultaat! Beter dan ik ooit verwacht had.
      Ook zeer tevreden over Vision Ooglaseren. Ben bij meerdere klinieken op consult geweest, maar deze stak er echt bovenuit qua prijs/kwaliteit en service.
      Een aanrader!

      Minpunten:

      Geen

    • 9,9
      Geplaatst op 08-11-2010
      Pluspunten:

      Zeer tevreden over het resultaat. Beter dan ik vooraf ooit voor mogelijk had gehouden. Hele goede artsen. Goede en duidelijke informatie via de site. Wat wordt beloofd wordt waargemaakt.

      Minpunten:

      Lange wachttijden

    • 9,6
      Geplaatst op 26-10-2010
    • 9,9
      Geplaatst op 25-10-2010
      Pluspunten:

      Ik heb gekozen voor kwaliteit. Dat is ook uitgekomen: Perfect zicht, goed team, zeer ervaren artsen. Kortom, uitmuntend

      Minpunten:

      geen

    • 9,8
      Geplaatst op 25-10-2010
    • 9,8
      Geplaatst op 20-10-2010
      Pluspunten:

      Uiterst vriendelijk personeel

    • 9,5
      Geplaatst op 19-10-2010
    • 9,8
      Geplaatst op 19-10-2010
      Pluspunten:

      Na lang wikken en wegen en veel vergelijken, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en gekozen voor Vision in amsterdam. Ik kreeg goede en heldere antwoorden op mijn vragen. Daarnaast sprak me aan dat er gebruik werd gemaakt van de nieuwste apparatuur.
      De dag van het vooronderzoek was het vrij druk in de kliniek. Dit was wel een minpuntje. je moest lang wachten. Maar het team en de manier waarop je gerust werd gested vergoedde dit geheel. De behandeldag ging sneller. Ik was na ongeveer 2,5 uur weer klaar. In het begin wel last gehad van branderigheid en gevoelige ogen. Na ongeveer 4 uur was dit voorbij. Er ging toen letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open. Nog steeds kan ik het niet geloven dat ik geen bril meer nodig heb! Wat een geweldige ervaring! Ik ben heel tevreden over mijn intralase behandeling en het uiteindelijke resultaat. Van -5 naar 0!! Ik kan het iedereen aanbevelen.

      Minpunten:

      de lange wachttijden. Het resultaat van de behandeling vergoedt dit lange wachten echter volledig!

    • 9,4
      Geplaatst op 11-10-2010
      Pluspunten:

      Zeer ervaren personeel dat deskundig advies zowel vooraf als achteraf heeft gegeven.

    • 9,8
      Geplaatst op 11-10-2010
      Pluspunten:

      Mijn hand werd zelfs vastgehouden tijdens de procedure door een geweldige verpleegster.

    • 9,8
      Geplaatst op 08-10-2010
      Pluspunten:

      Ik heb heel veel klinieken vergeleken. Bij Vision Ooglaseren heb ik een goed gevoel gekregen na mijn orientatie.
      Dit bleek ook geheel waargemaakt door het team van dr. Zandbergen.
      Ik heb de Intralase femtosecond behandeling gehad. Na 3 uur zag ik al heel scherp. De dag erna nog een nacontrole. Het zicht was toen geweldig. Ik kon zelfs van afstand de ondertiteling op tv lezen. Beter dan ik ooit met bril heb gezien!

      Minpunten:

      geen

    • 9,4
      Geplaatst op 28-09-2010
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijke medewerkers, geen vraag is te veel.
      Het resultaat is fantastisch!

      Minpunten:

      Ik heb geen minpunten ervaren.

    • 10,0
      Geplaatst op 24-09-2010
      Pluspunten:

      Zeer goed verlopen behandeling, ben goed en vriendelijk geholpen en de procedure verliep vlekkenloos

    • 10,0
      Geplaatst op 24-09-2010
      Pluspunten:

      Zeer goede voorlichting, deskundige oogarts.
      Vooral de nieuwste intralase laser sprak mij aan. De prijs is ook concurrerend.

      Minpunten:

      absoluut geen zwakke punten.

    • 10,0
      Geplaatst op 24-09-2010
      Pluspunten:

      Zeer vriendelijk personeel, goede service en uitstekend verlopen behandeling

    • 6,9
      Geplaatst op 12-08-2010
      Pluspunten:

      De mogelijkheid om op dezelfde dag het vooronderzoek en de behandeling te laten plaatsvinden.
      De deskundigheid van de medewerkers.

      Minpunten:

      Het uitbesteden van info voorziening per mail aan anderen, die hierdoor onvolledige info hebben verstrekt.

    klap de hele lijst weer in
  • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Vision Ooglaseren, Amsterdam

    Voorlichting

    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
    • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
    • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

    Behandeldag

    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
    • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
    • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

    Zorg na de behandeling

    • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
    • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
    • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
    • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

    Prijs/kwaliteit

    • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

    Resultaat van de behandeling

    • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
    • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
    • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
    • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
    • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
    De gemiddelde score van uw beoordeling: -

    Welke behandeling heeft u gehad?

    Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

    Beschrijf uw ervaring:

    Titel die uw ervaring kort samenvat:

    Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

    Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Minpunten van deze ooglaserkliniek:

    Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

    Persoonlijke gegevens:

    Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op Ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op Ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

    De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

    De belangrijkste regels zijn:

    • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
    • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
    • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
    • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
    • EHBO - Eerste Hulp Bij Ogen

      9 juli 2015

      Bij Vision Ooglaseren staat kwaliteit en veiligheid voorop. Vanaf heden kan je gratis het EHBO document aanvragen. Het Eerste Hulp Bij Ogen document staat vol tips en informatie wat te doen bij ongelukjes met de ogen.

      Lees Meer
    • Nieuwe locatie voor Vision Ooglaseren in Eindhoven

      9 februari 2015

      Met trots kondigt Vision Ooglaseren aan dat zij per 10 februari op een nieuwe locatie in Eindhoven zit. De afgelopen maanden heeft Vision Ooglaseren hard gewerkt om een geschikte locatie te vinden die aan alle wensen voldoet en waar de klant kan genieten van kwaliteit en service.

      Lees Meer
    • Vision Ooglaseren positief over resultaat Consumentenbond

      6 februari 2015

      In de februari editie van de Consumentenbond is een vergelijkend artikel gepubliceerd omtrent ooglaserklinieken in Nederland. Doel van dit artikel: de consument op een onafhankelijke manier informeren omtrent oogklinieken en ooglaserbehandelingen. Vision Ooglaseren is samen met ongeveer 30 andere klinieken onderzocht. In het kliniekoverzicht scoort Vision Ooglaseren perfect!

      Lees Meer
    • Als het om je ogen gaat is het niet verstandig om je te laten leiden door acties en kortingen.

      13 november 2014

      Iedereen kent het wel, actieprijzen, bodemprijzen, stuntprijzen, nu of nooit kortingen. Allemaal lokkertjes om de consument tot actie over te zetten. Natuurlijk genieten we er allemaal weleens van, maar als het om je gezondheid of sterker nog, om je ogen gaat, is het dan verstandig om je te laten leiden door kortingen en stuntaanbiedingen?

      Lees Meer
    • Vision Ooglaseren en ESCRS

      24 september 2014

      Afgelopen weekend vond het ESCRS congres plaats in London. ESCRS is een toonaangevende organisatie voor staar en refractieve chirurgen. Uiteraard waren de optometristen van Vision Ooglaseren ook aanwezig.

      Lees Meer