• Worldeye_nijmegen_1
   • worldeye_nijmegen_2
   • worldeye_nijmegen_3
   • worldeye_nijmegen_5
   • worldeye_nijmegen_4
  • Assoc. Prof. Dr. Bozkurt Sener
   drs. Guido Neuteboom

  • Wijchenseweg 112A
   6538 SX Nijmegen
  • De centrale behandellocatie van Worldeye is in Amsterdam.
  • MEL90
   ZEISS VisuMax
  • Worldeye zorgt ervoor dat u door het leven kunt gaan zonder bril of lenzen. Veilig ooglaseren met ReLEx SMILE en de Intralase FemtoSecond Lasik door zeer ervaren oogartsen met tezamen meer dan 200.000 behandelingen op hun naam. Onze medisch directeur, professor Ioannis Pallikaris, is de grondlegger van de meest bekende LASIK ooglaserbehandeling.

   Worldeye Nederland is onderdeel van de in 1996 opgerichte Dünyagöz Hospital Group. We zijn volledig gespecialiseerd in alle typen oog- en aanverwante zorg. Met meer dan 2.500 medewerkers en 300 artsen helpen wij bijna 1 miljoen patiënten per jaar in onze 25 klinieken in Duitsland, Nederland, Engeland, Azerbeidzjan, Georgië of Turkije. 

   U bent van harte welkom in onze ooglaserklinieken in Amsterdam en Nijmegen. Middels een Quickscan, vooronderzoek of informatiebijeenkomst kunt u te weten komen of u geschikt bent voor een ooglasercorrectie.

   Persoonlijke aandacht staat bij Worldeye centraal. Stap voor stap nemen wij u mee in de behandeling. We zijn transparant, onderscheidend en hanteren geen wachttijden. We kijken uit naar contact met u!

   meer lezen > tekst sluiten
 • 258 bezoekers hebben de beoordeling voor Worldeye ingevuld.

  Schrijf een beoordeling

  8,7
  • 8.6 Voorlichting
   • 8.6 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
   • 8.3 Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
   • 8.5 In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
   • 9.2 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?
  • 8.9 Behandeldag
   • 9 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
   • 9 Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
   • 8.8 In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?
  • 8.7 Zorg na de behandeling
   • 8.8 In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
   • 8.6 Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
   • 7.9 Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
   • 8.8 Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?
  • 8.5 Prijs/kwaliteit
   • 8.5 Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?
  • 8.7 Resultaat van de behandeling
   • 8.7 Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
   • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.) Ja 23% Nee 77%
   • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren? Ja 3% Nee 97%
   • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf? Ja 94% Nee 6%
   • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden? Ja 94% Nee 6%

  Beoordelingen

  • 6,0
   De operatie verliep prima. De financiële afhandeling uiterst ambtelijk en bureaucratisch.
   cateract Laatste behandeling: juli 2019 Geplaatst op 14-01-2020

   Vooraf is geïnformeerd of de behandeling vergoed zou worden bij de zorgverzekeraar en bij de zorgkliniek. Beide organisaties bevestigden dit. Na de operatie is de financiële afhandeling en vergoeding enorm getraineerd en uiteindelijk afgewezen. De zorgkliniek speelde hier een cruciale rol in door steeds verkeerd opgestelde declaraties te sturen. Uiteindelijk weigerde de zorgkliniek, na vier eerdere versies om nog een correct opgestelde nota samen te stellen. Ik ben meer dan een half jaar lang aan het lijntje gehouden. Resultaat: geen vergoeding.

   REACTIE KLINIEK WORLDEYE:
   Vervelend om te horen dat u de administratieve afwikkeling als min-punt heeft ervaren. Echter heeft u de aangepaste facturen van ons ontvangen met de codes met enkel de premium (trifocale)lenzen erop. Op het moment dat iemand voor een cataract (staar) behandeling komt, kan enkel aanspraak via de zorgverzekeraar worden gemaakt voor het financiële gedeelte van een standaard monofocale lens. Op het moment dat iemand de lens wil ‘upgraden’ naar de trifocale premium lens (zodat u ook geen leesbril meer nodig heeft), dan gaat dit middels een bijbetaling. Op uw aangepaste facturen staat een 19 code voor de gekozen premium lenzen die daar alleen voor gebruikt kan worden, omdat de premium lenzen niet onder een DBC vallen. Soms vergoed een verzekering hier € 500,- voor. Dat hangt ervan af hoe iemand verzekerd is. En nee, er is niet geweigerd om uw factuur aan te passen. We hebben gedaan wat er op de factuur moet staan. Meer kunnen wij helaas niet doen.
   Heeft u vragen, bel of mail ons gerust.
   Met vriendelijke groet,
   Team Worldeye

   Pluspunten:

   In technisch opzicht is de ingreep goed verlopen.

   Minpunten:

   De administratie van de zorgkliniek stuurt je met een kluitje in het riet. Als patient moet je vooraf de ingreep aan de zorgkliniek betalen anders weigeren ze de ingreep. Na de behandeling wordt je actief tegen gewerkt om de ingreep administratief adequaat af te handelen. Het is een uiterst frustrerende ervaring.

  • 9,1
   Wat een heerlijkheid, zo snel perfect zicht!
   Femtolasik Laatste behandeling: januari 2018 Geplaatst op 21-03-2019

   Ik ben goed ontvangen in Nijmegen. Er was op heel korte termijn een afspraak voor het vooronderzoek in te plannen en ook het laseren zelf kon snel geregeld worden. De onderzoeken en nacontroles waren in Nijmegen. Het laseren zelf in Amsterdam. Het laseren zelf was zo klaar. 2x 30 seconden naar een lampje kijken. Ik stond na een kwartier weer in de wachtkamer. Bij het laseren hield de assistente mijn hand vast. Ze stelde je echt op je gemak. Ik had alleen geen paracetamol mee voor de terugweg en we moesten nog een uur naar huis. Dat was niet slim. Paar uur behoorlijk pijn gehad en last van licht en traanogen. Maar plotseling was het na 4 uur over, exact zoals voorspeld. Aan het einde van de ochtend gelaserd, 's avonds weer TV gekeken. Ondertiteling was goed te lezen. Volgende dag alles helder. Nog wel even de zonnebril opgehad buiten maar t viel me alles mee. Ik heb me strak aan het druppelschema gehouden. Nu zie ik bij de controles de lettertjes op de onderste rij. Zo blij mee! Sterkte was - 2.75 met cilinder. Eerste weken nog iets last van halo's in het donker maar was vrij snel over. Alles ging exact zoals voorspeld door de kliniek.

   Pluspunten:

   Snelle afspraak mogelijk. Geen telefonische wachtrij. Goede prijs ten opzichte van andere klinieken.

   Minpunten:

   Geen paracetamol meegegeven na het laseren. Was wel netjes geweest. Verder geen minpunten

  • 10,0
   Best investment ever!
   Smile Relex Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 19-03-2019

   Two weeks post op, I can not describe how happy I am that I made this decision. I was afraid to have the procedure done, as I suffer from very dry eyes. Prior to the operation the ophthalmologist tested my eyes and suggested that I put a warm compress on my eyes every night to increase my natural tear secretion. On the day of the procedure I was very very nervous. Thankfully a staff member held my hand during the laser surgery which helped to calm me a lot. This was very necessary. Thank you world eye for making me as comfortable prior, during and after the procedure as possible. My eyes are not drier than before the laser surgery at all. I also do not have halos during night vision or any side effects to complain about. Both eyes were -2 prior to operation.

  • 10,0
   Refractieve trifocaal torische lensvervanging / cataract behandeling op 07 februari 2019
   Refractieve trifocaal torische lensvervanging / cataract behandeling Laatste behandeling: maart 2019 Geplaatst op 19-03-2019

   Ik ben zeer tevreden over de kliniek en tevens zeer tevreden over de behandeling in de meest brede zin des woords.
   Ik had na goed overwogen te hebben uiteindelijk besloten de behandeling te ondergaan.
   Ik was in het begin en telkens weer erg nerveus en onzeker aangezien ik aan beide ogen tegelijk behandeld zou worden.
   Heb door mijn nerveusiteit en onzekerheid ook heel vaak telefonisch contact gehad met de medewerkers i.v.m allerlei vragen die ik maar kon bedenken betreffende de behandeling.
   Gelukkig werd ik dan wel weer door de extreem geduldige optometrist H. Bakhtiyari en medewerkers weer gerustgesteld
   Wat een Toppers!!!
   Ik ben dus aan beide ogen tegelijk behandeld en heb tijdens- en na de operatie gelukkig geen pijn mogen ondervinden.
   Ik ben behandeld door de deskundige artsen Prof. Dr. B. Sener en Drs. Dr. G. Neuteboom. Wat een Kanjers!!!
   Vooraf- en na de behandeling ben ik gezien door de briljante optometrist H. Bakhtiyari en oogarts Drs. G. Neuteboom.
   De dag na de behandeling leek het alsof een wereld voor mij open ging. Ik kon namelijk de kleine letters op mijn mobiele telefoon en de matrix borden boven de weg, vanuit een afstand al goed lezen, wat voorheen met mijn multifocale leesbril nogal zeer moeilijk ging.
   Voor mij is deze behandeling die ik heb ondergaan een hele goede beslissing mijnerzijds geweest.
   Geen gezeur meer met brillen!!!
   Ik zou deze behandeling (-als de ogen na het vooronderzoek daar dan ook geschikt voor blijken te zijn-) aan een ieder aanbevelen.
   Ik ben super tevreden over de behandeling die ik in deze kliniek heb mogen ondervinden.
   Het personeel is overigens zeer klantvriendelijk en komt ook zeer kundig over.
   Ik ben heel erg blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb!
   Worldeye is zeker een aanrader!!!
   Een prima kliniek, een goede locatie; personeel dat zeer klantvriendelijk, geduldig en behulpzaam is en een zeer goede en duidelijke voorlichting en begeleiding geeft.
   De voorzorg, de behandeling en de uitgebreide nazorg zijn allemaal perfect geregeld. Chapeau! Worldeye verdient naar mijn inziens een Michelin ster.
   A whole heartedly Thank you!!! Thank you!!! Thank you!!! to all the employees of the super team of Worldeye!
   Tremendous!!! Ga zo door!!!

   Pluspunten:

   Een prima kliniek, een goede locatie.
   Personeel dat zeer klantvriendelijk, geduldig en behulpzaam is en een zeer goede en duidelijke voorlichting en begeleiding geeft.
   De voorzorg, de behandeling en de uitgebreide nazorg zijn allemaal perfect geregeld.

   Minpunten:

   Geen minpunten!

  • 9,5
   Een zeer goede kliniek
   Smile Laatste behandeling: december 2018 Geplaatst op 14-12-2018

   Goede kliniek, fijne mensen. Nemen wél de telefoon op in tegenstelling tot sommige anderen. De behandeling zelf is volledig pijnloos. Erna wel wat droge ogen, maar ik kon zelf na de behandeling al whatsappen dat het goed ging, en later op de avond al weer wat verder weg zien. De dag erna had ik bijna mijn volledige scherpte weer terug, en nu een week later mijn volledige scherpte. Ik zie nog wel een kleine waas om lichtjes heen 's avonds. Dat zou komende weken weg moeten trekken.

   Pluspunten:

   professioneel, bereikbaar, goede communicatie.

  • 9,4
   Zeer tevreden over de behandling in de meest breede zin van het woord
   refractieve lensvervanging trifocaal toric OD en trifocaal OS Laatste behandeling: augustus 2018 Geplaatst op 19-08-2018

   Ik ben zeer tevreden over de behandeling (Refractieve lensimplantaten trifocaal) en over al het personeel dat bij Worldeye werkt. Ze zijn allemaal even vriendelijk en zorgzaam en er wordt uiterst zorgvuldig gewerkt. Ik ben behandeld door de artsen O. Wolter en B. Sener. Vooraf en na de behandeling ben ik gezien door de optometristen en de artsen. Voordeel van deze kliniek is dat ze beide ogen tegelijk behandelen waardoor je hersenen direct aan de nieuwe situatie kunnen wennen. Bij een kennis van mij die het elders liet doen werd eerst 1 oog en weken later het andere oog gedaan waardoor haar hersenen in de war raakte. In eerste instantie had ze 1 behandeld oog en 1 slechtziend oog waar ze geen bril meer voor kon gebruiken. Haar hersenen probeerde zich uiteraard aan deze situatie aan te passen, maar na een paar weken veranderde de situatie opnieuw omdat haar tweede oog ook behandeld werd. Zij is inmiddels een paar maanden verder en heeft nog steeds meer klachten dan die ik tot nu toe ervaren heb. Ik zie in het donker wel kringen om lichtbronnen en ik heb in 1 oog een lichte trilling (of flikkering van licht), maar dat moet gewoon nog wennen en herstellen (eergisteren geholpen).
   Tijdens de operatie werden mijn ogen verdoofd dmv oogdruppels en ik heb dan ook geen pijn ervaren, wel wat druk op mijn oogbollen. En omdat alles zo dichtbij gebeurt zie je ook de instrumenten niet maar wel de lichtjes in de microscoop. Je hebt dus geen moment dat je zicht echt wegvalt wat een geruststellend idee is. De hele ingreep duurt ongeveer een kwartiertje per oog en is dus niet pijnlijk. Ook naderhand is het niet pijnlijk, de eerste uren zie je wel wazig door de dikke zalf die je in je ogen krijgt, maar ik kon wel gezichten herkennen en grote letters lezen. de volgende morgen las ik de kleine lettertjes op mijn medicijndoosjes van mijn oogdruppels al en in de verte zie ik ook meteen al scherp. Ik ben die dag ook zelfstandig naar de kliniek gereden voor mijn eerste nacontrole. Kortom, niet langer twijfelen maar gewoon doen, je zult er blij van worden.

   Pluspunten:

   Het vriendelijke en deskundige personeel en het feit dat ze hier twee ogen tegelijk behandelen. Verder is het een mooie kliniek die er schoon en fris uit ziet met fijne rustige kleuren, geen ziekenhuis sfeertje.

   Minpunten:

   Betaald parkeren voor de deur waar je niet langer dan drie uur mag staan. Meld je tussentijds het parkeren af en wil je je een half uur later weer aanmelden dan zet de gemeente Amsterdam een blokkade op de app omdat ze bang zijn dat je anders dmv trucjes toch langer aangemeld wilt zijn. Niets ten nadelen van de kliniek dus, maar wel van het beleid van Amsterdam. Zeer slecht zoals gewoonlijk.

  • 8,6
   Beste beslissing ooit!!
   Lasek Laatste behandeling: april 2018 Geplaatst op 16-07-2018

   Ik heb de pijnlijke behandeling ondergaan. De behandeling zelf is prima verlopen. Na 1 dag kreeg ik wel last van fel licht en branderigheid, maar kon dit goed controleren met paracetamol en koude kompres op de ogen. Dit heeft niet lang geduurd. Was goed uit te houden. Ik ben zeer tevreden over deze behandeling en zou het zo weer doen. Ook de begeleiding voor en na zijn prima. Mijn resultaat was ook boven verwachting goed. Kortom deze behandeling is zeer aan te raden.

   Minpunten:

   Op de dag van behandeling zeer lang moeten wachten ivm uitloop.

  • 9,9
   Geweldige ooglaserbegandelimg gehad!
   Relex smile Laatste behandeling: mei 2018 Geplaatst op 22-06-2018

   Van de voorlichtingsavond tot de dag van behandeling en nu ruim 5 weken na de operatie gaat alles perfect!
   Ik ben behandeld door Prof. Dr. Bozkurt Sener. Wat een briljante dokter. Heb meneer Sener zelfs 2x gesproken voor de operatie. Hij heeft mij zeer gerust gesteld en mijn ogen persoonlijk onderzocht. Het bleek dat ik geschikt was voor relex smile ivm te dunne hoornvlies.
   Ook was dit de methode waarbij je het minst kans had om droge ogen te ontwikkelen en zouden je ogen het minst “schade” ondervinden doordat er geen flapje wordt gemaakt in het oog. Door een incisie van 2mm werd de (nadat je oogwaarden gelaserd werden in je oog) lenticule uit deze opening gehaald. Millimeter werk, precisie werk dus!!
   Dokter Sener heeft gedurende de hele operatie (wat overigens niet eens 5 min. duurde) stap voor stap uitgelegd wat hij ging doen om mij gerust te stellen.
   Dokter Sener is een arts van internationale orde op gebied van de refractiechirurgie. Hij spreekt meerdere talen en heeft duizenden operaties op zijn naam staan. Dit gaf mij ook de doorslag om mij te laten behandelen door hem. Ik was erg zenuwachtig in het begin. Nadat ik dokter Sener had gesproken in de kliniek waren al mijn zenuwen verdwenen. Ik wist het zeker! Ik kon mijn ogen alleen aan deze dokter en deze kliniek vertrouwen.
   Overigens zijn de optometristen en al het andere personeel zeer zeer vriendelijk en behulpzaam.
   Wat een ervaring heb ik gehad! Dank jullie wel!
   Ik bekijk de wereld nu letterlijk anders.

   Pluspunten:

   1. Klantvriendelijkheid
   2. Voorzorg/Nazorg/Behandeldag
   3. Hygiëne
   4. Personeel

   Minpunten:

   Niet.

  • 8,4
   2 weken na de behandeling veraf erg wazig
   Femtolasik Geplaatst op 21-10-2017

   Het personeel is/was allemaal super vriendelijk en begeleiden je ook erg goed.
   Ik durfde het aan omdat mijn vriend enkele weken voor mij gelaserd werd en hij zag erg goed na de laserbehandeling!
   Bij mij is het een ander verhaal en kan ook nog niet blij zijn met het resultaat.
   Ik ben van +5 naar eerst -3 gegaan. Dit is inmiddels bijgetrokken naar -2 en -1,75, maar ik zie 's avonds erg slecht en overdag in de verte ook nog.
   Met in de verte bedoel ik het zicht verder dan 2 meter.

   De oogartsen bij de kliniek zeggen dat het komt omdat mijn ogen nog te goed accommoderen, omdat ik niet de bril droeg die bij mijn eigenlijke sterkte hoorde.
   Mijn ogen moeten er aan wennen om te ontspannen, zodat ik op 0 uit kom.
   Ik moet er dus op vertrouwen dat het beter gaat worden de komende weken, maar dat is op sommige momenten best moeilijk..

   Pluspunten:

   Erg vriendelijk personeel
   Makkelijk te bereiken
   Betrokken optometristen

   Minpunten:

   Ik had niet verwacht dat ik veraf zo slecht zou zien, als ze me dat vooraf verteld hadden had ik het waarschijnlijk niet gedaan.
   Maar waarschijnlijk hadden ze dit ook niet verwacht.

  • 9,2
   Mijn beste investering ooit.
   FemtoSecond LASIK met PTA / Wavefront Geplaatst op 20-10-2017

   Het is even spannend en na de behandeling vraag je jezelf voortdurend af of halo's weg gaan. Maar dat gebeurt ook echt. Ik kan dit alleen maar aan iedereen aanraden die geschikt is voor ooglaseren. Nooit meer geklungel met brillen of contactlenzen. Mijn moeder en ik zijn hier in 2012 behandeld en we vinden beiden nog steeds de beste investering ooit.

   Pluspunten:

   Prima kliniek en goede voorlichting over alles wat je moet weten.

   Minpunten:

   geen

  • 9,5
   Geplaatst op 11-08-2017
   Pluspunten:

   Flexibel, klantvriendelijk

   Minpunten:

   Laserbehandeling zelf is in A'dam

  • 8,3
   Geplaatst op 10-08-2017
   Pluspunten:

   Top! Professioneel.

  • 9,8
   Geplaatst op 22-06-2017
   Pluspunten:

   Zeer persoonlijk, goede begeleiding.

   Minpunten:

   Het parkeren bij de kliniek in Amsterdam is wat lastig, goed om van tevoren duidelijk aan te geven waar men de auto het beste kan parkeren (winkelcentrum paar honderd meter verderop).

  • 9,1
   Geplaatst op 21-06-2017
   Pluspunten:

   - Zeer klantvriendelijk
   - Persoonlijke aandacht, er wordt ruim de tijd genomen
   - Personeel is zeer vakkundig
   - Uitgebreide nazorg
   - Ik kon snel behandeld worden (binnen 2 weken)

   Minpunten:

   - Ik heb na ruim een jaar nog steeds af en toe last van droge ogen. Uit de voorlichting was mij niet duidelijk dat dit zo lang kon aanhouden, dit zou normaal gesproken na 3 tot 6 maanden over moeten zijn begreep ik uit de voorlichting. Als ik verschillende wetenschappelijke studies bekijk is het echter zeker niet uniek om na één jaar nog last te houden van droge ogen, zeker bij grotere oogafwijkingen.

  • 9,2
   Geplaatst op 23-04-2017
   Pluspunten:

   een multifocale oplossing vanaf 50 jaar super!

   Minpunten:

   geen

  • 6,9
   Geplaatst op 25-01-2017
   Pluspunten:

   Het meeste doen ze prima. De zorg (vooral ook op de behandeldag) heb ik als bijzonder positief ervaren. Het enige nadeel is de voorlichting over bijeffecten (zie zwakke punten)

   Minpunten:

   Bij de voorlichting worden de zaken te positief voorgesteld. Op de voorlichtingsavond werd beweerd dat met Relex Smile er eigenlijk nooit blijvende bijeffecten voorkwamen.
   Aan mij persoonlijk werd verteld dat de kans op halo's groter is omdat ik grote pupillen (9mm) heb. Maar dit zou allemaal maar tijdelijk zijn en binnen 1 tot 2 maanden wegtrekken. En inderdaad, na de operatie zag ik halo's.

   Bij de 1-maand controle waren ze echter niet weg en kon het plotseling tot 6 maanden duren voor het wegtrok, en bij de controle na 3 a 4 maanden gaven ze aan dat bij mensen met grote pupillen zoals ik halo's best blijvend kunnen zijn.
   En dat is inderdaad zo want 1.5 jaar later heb ik nog steeds halo's die niet afnemen.

   Om niet al te dramatisch te doen, het is alleen in het donker vervelend en ik kan dan nog redelijk zien. Maar met bijvoorbeeld auto rijden is het niet handig.

   Al met al is het nadeel van halo's voor mij kleiner dan het voordeel van geen bril dragen. Maar in de toekomst (nu rijd ik bijvoorbeeld heel weinig auto) zou dit kunnen omdraaien.

   Wees er dus van bewust dat bijeffecten ook bij Relex Smile kunnen voorkomen. Als je volgens de intake grotere kans hebt op een bijwerking, wees dan bij deze gewaarschuwd!

   Deze kliniek zal overigens zeker niet de enige zijn die de zaken beter voorstelt dan ze zijn. Onafhankelijke info is helaas moeilijk te vinden.

  • 9,3
   Geplaatst op 22-01-2017
   Pluspunten:

   Vanaf begin tot eind ben ik ontzettend goed begeleid. Uiteraard was ik wat angstig op de behandeldag zelf, maar een medewerker was zelfs zo lief om mijn hand vast te houden. De behandeling zelf bleek uiteindelijk niks voor te stellen, met 10 minuten stond ik weer in de wachtkamer en zag ik al ontzettend goed. Ik heb de Relex Smile methode ondergaan, heb alleen de dag zelf wat overgevoeligheid voor licht gehad, maar echt pijn mag ik het niet noemen.

   Minpunten:

   -

  • 9,2
   Geplaatst op 08-01-2017
   Pluspunten:

   De informatieavond heb ik als erg prettig ervaren. Goede begeleiding op de dag van de behandeling. De voorbereiding en de nazorg was prima. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk.

   Minpunten:

   nvt

  • 8,9
   Geplaatst op 16-12-2016
  • 4,1
   Geplaatst op 15-12-2016
   Pluspunten:

   Tot aan de behandeling en de eerste periode na de behandeling was het personeel vriendelijk. De medewerkers van de kliniek waren geïnteresseerd en straalde vertrouwen uit.

   Minpunten:

   Ik had het verhaal graag positief gehouden maar helaas is mijn ervaring dat niet. Ik denk dat het eerlijk is dat ook mijn verhaal daarom gedeeld wordt. Ik heb mijn ervaring puntsgewijs opgesomd.
   - Achteraf blijkt de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties niet volledig te zijn geweest. Ook eventueel bijkomende kosten van vloeistoffen wordt niet over gesproken. Men sprak uit dat de kans op een onder waarde en droge ogen met deze nieuwe techniek, genaamd Relexsmile, echt niet meer aan de orde van de dag zijn.
   - Het "Informed Consent" werd voorgesteld als een document waar ik niet teveel waarde aan moest hechten. Het werd afgedaan/beoordeeld als slechts een formaliteit. Achteraf weet ik nu wel beter.
   - Naarmate de tijd vorderde en mijn herstel uitbleef, werden de medewerkers onvriendelijker en kort af.
   - Behandelend arts Dr. Sener bleef volhouden dat het goed zou komen en dat het onscherpe zicht te wijten was aan te droge ogen. Ik moest dus veel blijven druppelen.
   - Pas na een second opinion gaf hij toe dat het onscherpe aan een onder correctie te wijten was.
   - Behandelend arts Dr. Sener rade een PRK nabehandeling af omdat zo'n behandeling risico’s met zich mee zou brengen (kans op Haze, bijziendheid of zelfs meer negatieve waarde). Een 2e behandeling met Relexsmile was niet mogelijk, terwijl men vooraf had aangegeven dat dit wel mogelijk zou zijn.
   - Het advies van de zachte lenzen bleek ongegrond te zijn. Deze heb ik getest maar had geen effect op de scherpte. Van de optometrist vernam ik dat dit te wijten was aan de veranderende vorm van de oogbolling. Dit zou een behandelend arts moeten weten.
   - Ik heb de arts pas maanden na de behandeling, nadat ik zelf verzocht had hem te willen spreken, voor het eerst gesproken. Ik ben van mening dat je een behandelend arts voor de behandeling al gesproken moet hebben en niet de directeur van het bedrijf alleen. Overigens kreeg ik bij een eerste afspraak bij hem simpelweg te horen dat hij er niet was en kon ik weer huiswaarts keren.
   - Op een gegeven moment kreeg ik geen reactie meer op mail.
   - Wat mensen ook moeten weten is dat wanneer het misgaat je voor de keuze staat om: A. niets te doen en er mee te leren leven, B. een risicovolle nabehandeling te ondergaan, C. peperdure sclerale lenzen (set ongeveer €2500,-) te laten aanmeten die nu gelukkig nog door de zorgverzekeraar vergoed worden maar de vraag is of dat zo blijft uiteraard. Daarbij worden de jaarlijkse kosten van vloeistoffen (+/- €400,-) niet vergoed.

   Er is mij nog veel meer voorgevallen maar die verhalen zal ik u besparen.

   In zijn algemeenheid wil ik er nog aan toe voegen dat het minstens vreemd te noemen is dat er nog geen onafhankelijke studies bestaan waarin de effecten van het ooglaseren op de langere termijn besproken worden.
   Over het algemeen hoor je alleen maar positieve verhalen over het ooglaseren. Echter toont de wereldberoemde arts Dr. Boshnick met zijn hersteloperaties aan dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Deze oogarts heeft namelijk zijn handen vol aan mensen waarbij een ooglaserbehandeling (kort na de behandeling of vele jaren later) hun leven drastisch nadelig veranderd heeft. Dat zijn dus de verhalen waar niet over gesproken wordt.

  • 8,2
   Geplaatst op 20-11-2016
  • 10,0
   Geplaatst op 18-11-2016
   Pluspunten:

   Uitleg en informatie
   Klant met een Hoofdletter K
   De 1e die je aan de telefoon hebt weet echt alle vragen te beantwoorden

   Minpunten:

   De oogcontrole na 1 maand mag wat mij betreft wat precieser. Klein detail.

  • 10,0
   Geplaatst op 18-11-2016
   Pluspunten:

   Goede uitleg, prima prijs kwaliteitverhouding, goede artsen, kortom aanrader

  • 9,2
   Geplaatst op 16-11-2016
   Pluspunten:

   Vriendelijk en professioneel

  • 9,0
   Geplaatst op 15-11-2016
   Pluspunten:

   Ik zou deze kliniek iedereen aan willen bevelen. De info avond is ook echt een info avond en GEEN verkoop avond. Klant staat centraal!

   Minpunten:

   De wachtruimte in Nijmegen mag wel een 'makeover' hebben.

  • 10,0
   Geplaatst op 11-11-2016
   Pluspunten:

   De klantvriendelijkheid is zeer zeker een sterk pluspunt! Daarnaast de begeleiding gedurende het proces en gedurende de controle momenten is perfect.

   Minpunten:

   NVT

  • 10,0
   Geplaatst op 06-11-2016
   Pluspunten:

   Klantvriendelijkheid
   Kwaliteit
   Helderheid

   Minpunten:

   Bereikbaarheid, voor de behandeling moest ik naar Amsterdam

  • 8,5
   Geplaatst op 02-11-2016
   Pluspunten:

   Ik ben ontzettend tevreden over de kliniek. De medewerkers zijn vriendelijk, leggen alles helder uit en begeleiden je van A tot Z. Ondanks het grote aantal patienten in de kliniek was er ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook het resultaat is een succes, ik ben blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb.

   Minpunten:

   Enig minpuntje is dat de behandeldag met 2 tot 4 uur vrij lang is. Maar het resultaat is het wachten waard!

  • 9,0
   Geplaatst op 28-10-2016
   Pluspunten:

   Duidelijke voorlichting, nemen de tijd voor je, kundig, persoonlijk, heel vriendelijk en ontspannen medewerkers, goede artsen, snel geholpen, hele goede sfeer.

  • 9,5
   Geplaatst op 26-10-2016
   Pluspunten:

   Zeer kundig
   Erg gemoedelijk, niets opdringen
   Goede uitleg geven zodat je de juiste keuze kunt maken

   Minpunten:

   Geen idee, ik heb alles als zeer prettig ervaren

  • 9,8
   Geplaatst op 24-10-2016
   Pluspunten:

   Vriendelijkheid
   Gemakstellen
   professioneel

   Minpunten:

   nvt.

  • 7,8
   Geplaatst op 22-10-2016
   Pluspunten:

   Goede informatie avond, daarna fijne ontvangst en goed vooronderzoek. Behandelingsdag vond ik persoonlijk de wachttijd wat lang (omdat ik de laatste was) maar de behandeling op zich was snel, vakkundig en goed. Ook de steun van personeel en Coby ervaarde ik als prettig.

   Minpunten:

   Geen

  • 9,4
   Geplaatst op 20-10-2016
   Pluspunten:

   Professionaliteit en vakkundigheid met veel persoonlijke aandacht en zorg.

   Minpunten:

   Wat meer uitleg en advies over paar uur na de operatie wbt opzetten ogen, pijn en inmobiliteit door ogen dicht en angst voor beschading. Advies in hoe je die uren het beste kunt doorstaan, zoals hulp van een ander of tijdelijk gaan slapen.

  • 9,2
   Geplaatst op 20-10-2016
   Pluspunten:

   Erg prettige en ongedwongen en eerlijke sfeer waarbij niet wordt voorbijgegaan aan de individu, op geen enkel moment had ik het idee een nummer te zijn in de hele procedure, persoonlijke benadering was erg prettig zowel in het vooronderzoek als behandeling op de dag zelf en de nazorg. Coby en Richard, in 1 woord klasse!

   Minpunten:

   Geen enkele

  • 7,9
   Geplaatst op 19-10-2016
   Pluspunten:

   Voorlichting en behandeling zijn goed. Erg vriendelijk.

   Minpunten:

   Na-afspraken gaat moeizaam. 2 keer verzet, blijkt de arts ineens spontaan niet meer aanwezig te zijn. 1 keer 'vergeten'in de wachtkamer, reactie bij navraag, nee hoor, u bent al klaar (leesmap zat weer in de la), terwijl ik zelf toch zeker wist niet bij de arts binnen geweest te zijn.

  • 10,0
   Geplaatst op 16-10-2016
   Pluspunten:

   Vriendelijke en professioneel bedrijf.
   Vertrouwde omgeving.
   Snelheid.
   Prijs, kwaliteit

   Minpunten:

   Geen.

  • 8,7
   Geplaatst op 15-10-2016
   Pluspunten:

   Zeer professioneel, vriendelijk, meedenkend, etc

  • 8,9
   Geplaatst op 14-10-2016
   Pluspunten:

   Aardige medewerkers, zeer correct begeleiding!

  • 9,1
   Geplaatst op 14-10-2016
   Pluspunten:

   Totaal 4 keer vooronderzoek. Goede uitleg vooraf en op de behandeldag zelf. Professionele apparatuur. Duidelijke nazorg. Vriendelijk personeel

  • 8,1
   Geplaatst op 14-10-2016
   Pluspunten:

   Goede begeleiding tijdens operatie. Er is steeds iemand die je hand of arm vast houdt. Vriendelijk personeel. Goede Voorlichtingsavonden.

  • 10,0
   Geplaatst op 20-09-2016
   Pluspunten:

   IVC is een aanrader we zijn meer dan tevreden mijn man had inplantaten nodig omdat hij dubbel zag na een herseninfarct we zijn maanden lang van het kastje naar de muur gestuurd door het erasmus mc en het oogziekenhuis rotterdam uiteindelijk gebeld met IVC een week later zaten we er al en werden meteen serieus genomen... de operatie was spannend ook voor hun omdat mijn man dubbel zag en hele slechte ogen.. dit stond zijn revalidatie in de weg maar IVC nam de uitdaging aan... Ze hebben een top prestatie geleverd wat een leuke sociale mensen allemaal... voor deze kliniek ben je geen nummer maar een mens waar ze mee meeleven en hun uiterste best voor doen. Ik zou echt iedereen aanraden om daar een behandeling te ondergaan. Mijn man heeft geen last meer van dubbel zicht en hoeft al helemaal geen bril meer op

  • 9,4
   Geplaatst op 20-09-2016
   Pluspunten:

   Snel, vriendelijk, ervaren.

  • 8,9
   Geplaatst op 16-09-2016
   Pluspunten:

   Ik heb in september 2015 hier de Relax Smile behandeling gehad. Nu een jaar later ben ik nog steeds zo ontzettend blij met mijn keuze! Ik ben van -4 beide ogen en een kleine cilinder rechts terug naar 0 beide ogen en bijna 150% zicht! Wat is het heerlijk om geen lenzen meer te hoeven dragen. IVC heeft mij prima begeleid, de operatie zelf is ontzettend meegevallen. Ik zag een paar uur later alweer blaadjes aan de bomen! De volgende dag was rechts al meteen goed, links heeft een weekje geduurd om bij te trekken maar het eindresultaat is helemaal top. Geen enkele spijt!! IVC is super klantgericht, doet erg veel om je op de behandeldag gerust te stellen, is altijd beschikbaar voor vragen, en de informatieavonden zijn echt een aanrader. De nazorg is prima en je hoeft bijna nooit te wachten tot je aan de beurt bent. Men kan met een gerust hart voor deze kliniek kiezen! Bedankt aan alle medewerkers!

   Minpunten:

   nvt

  • 10,0
   Geplaatst op 04-08-2016
   Pluspunten:

   Na lang gespaard te hebben voor een ooglaserbehandeling, kwam ik er tijdens vooronderzoek na 1 minuut achter dat ik niet geschikt was voor laseren. Oeps, alle voorbereidingen waren gedaan door mij voor te laseren. Enige optie was implantaatlenzen, dat is even schrikken een 'echte' operatie. Ik heb het idee dat IVC voornamelijk bekend is qua ervaring met lasertechnieken, echter de ervaring van de oogarts (dr. Sener)is echt fantastisch. Bij mij een super resultaat, ik had -9 in de lenzen en na de operatie heb ik een zicht van >150% (0,00 en -0,25). De operatie is 100% meegevallen, kan me alleen herinneren dat ik heel heel misselijk ben geweest, maar totaal geen pijn aan de ogen. Het team in Nijmegen (Richard, Coby en Victor) is heel goed, correcte en tijdige informatie maar vooral ook enorm klantgericht. Toen er iets fout was gegaan met een afspraak maken door vakantieperiode, is Richard speciaal voor mij naar de kliniek gekomen om toch de controle te doen terwijl ze gesloten waren. Ik ben ontzettend blij, had dit van tevoren niet kunnen bedenken om eerlijk te zijn.

   Minpunten:

   Deze feedback is ook aangegeven aan de kliniek: tijdens de dag van operatie, net voor de operatie werd er gezegd dat hij hoopte dat ik morgen net zo goed zou zien als 'nu' met bril maar dan uiteraard zonder bril. Doordat er de dag erna nog medicatie in het oog zat, had ik een troebel zicht en was ik (even) in de veronderstelling dat het niet helemaal goed was gegaan en nog een operatie/laserbehandeling nodig zou hebben. Gelukkig werd de dag erna al direct aangegeven dat het enkele dagen kan duren en met dag 3 was het 'waasje' inderdaad weg en is er alleen een kei mooi resultaat overgebleven :)

  • 7,4
   Geplaatst op 20-07-2016
   Pluspunten:

   Heel persoonlijke benadering. De assistente Coby in Nijmegen is erg aardig en behulpzaam. De artsen zijn ook heel rustig en nemen alle tijd voor je. Toen bij de tweede controle bleek dat ik een waasje over mijn ogen had (kleine bijwerking) heb ik medicijnen gekregen die ervoor zorgden dat dit binnen enkele weken verholpen was.

   Minpunten:

   De (overigens aardige) vrouw die mij begeleidde tijdens de behandeling had mij verteld dat ik naar het rode lichtje moest blijven kijken. Ze had er alleen niet bij verteld dat als dit lichtje naar de zijkant weg ging, ik dan toch vooruit moest blijven kijken. Ik bleef dit nakijken zodat de aanzuiging van mijn oog 3 keer mis ging. Hierdoor werd ik steeds zenuwachtiger en onrustiger. Na die 3 keer werd mij pas duidelijk was ik fout deed. De zenuwen gierden toen al door mijn lichaam en ik had echt tijd nodig om rustig te worden... Overigens bleef de Engels sprekende arts die de procedure uitvoerde heel kalm en vriendelijk.
   Ook had een oogarts de verkeerde verdovingsdruppels gebruikt. Qua verdoving prima, maar deze zorgden ervoor dat mijn pupillen nog uren daarna wijd bleven. Ik kon dus bijna geen daglicht verdragen.
   Toen de verdoving was uitgewerkt, deden mijn ogen echt wel zeer. Cru gezegd, alsof je met je oogballen over de stoep geschraapt hebt. Dat is mij niet zo verteld, het zou bijna geen pijn doen. Maar misschien ben ik de uitzondering, ik lees niet veel gelijke verhalen. Na ongeveer 2 uurtjes was het ergste voorbij. En ondanks de pijn, zou ik het toch weer doen. Ook weer bij IVC in Nijmegen!

  • 2,4
   Geplaatst op 20-07-2016
   Pluspunten:

   Geen.

   Minpunten:

   Ik heb een FemtoLASIK behandeling gehad die is uitgevoerd door de heer Otto Wolter. De Lasik behandeling beschadigd uw ogen onherstelbaar. Voorgoed. Begin er niet aan. Het gemaakte flapje groeit nooit meer vast en uw ogen blijven zeer kwetsbaar. Bovendien is het resultaat niet blijvend. De zenuwen van het hoornvlies worden doorgesneden. Hou hier goed rekening mee. Ik heb hierdoor al jaren last van droge ogen en moet elke dag meerdere malen druppelen. En ik ben geen uitzondering. Mijn oogafwijking van +3,75 is na enkele jaren overigens volledig terug. En dat voor meer dan twee en een half duizend euro. Begin er niet aan. Koop een bril. En als u toch de ogen wilt laten laseren, doe dat dan niet middels een commercieel product als Lasik maar kies voor Lasek /Epi-Lasek. Bezint eer gij begint.

  • 7,0
   Geplaatst op 21-06-2016
   Pluspunten:

   Aangenaam verrast door prettige omgeving, rustige inrichting. Alles
   heel net en schoon. Aardige medewerker achter de desk bij binnenkomst. Je
   voelt je welkom.
   Vooronderzoek keurig netjes geholpen. Aardige dame, legt alles goed uit.
   Afspraak gemaakt voor behandeling.

   Dag van behandeling zijn wij (2 schoonzusjes) naar Amsterdam gegaan. Weer
   hartelijke ontvangst.
   Behandeling net en steriel. Ogen laseren is mij meer dan 100% meegevallen ik
   kan het iedereen aanraden. Zelf ben ik al heel erg bang voor een prikje.
   Laat zitten als iemand aan mijn oog zit. Mijn zicht is nu best goed nu en
   heerlijk zo zonder bril. Alleen heb ik nog last om verte heel goed te zien.
   Daarmee bedoel ik heel ver kleine lettertjes, de oogarts heeft mij duidelijk
   uitgelegd hoe dat komt.
   Ik was net na de ooglaser zwanger dus, heb de na controle 2 jaar later
   gedaan. Echt super dat dit kon. Nazorg is prima te noemen.

   Ik zou Internationalvisioncenters bij iedereen aanraden. Super Team. Ga zo
   door.

  • 9,2
   Geplaatst op 20-06-2016
   Pluspunten:

   Erg vriendelijk.

   Minpunten:

   Geen

  • 9,7
   Geplaatst op 19-06-2016
   Pluspunten:

   - zeer persoonlijk - vanaf moment dat ik binnenstapte in a'dam
   - goeie informatieverstrekking mn op dag van behandeling en erna
   - onderscheidend in vriendelijkheid en zorgvuldigheid
   - IVC is zeker een aanrader! Ik beveel ze van harte aan!

   Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor IVC en niet voor een veel duurdere aanbieder, de kwaliteit is echt zeer goed (zowel in voortraject, bij behandeling en erna). Dankjuliewel mensen van IVC voor al het goeds dat jullie doen met jullie behandelingen!

   Minpunten:

   nvt

  • 8,7
   Geplaatst op 17-06-2016
   Pluspunten:

   Positief was voor mij zeker de locatie voor controles in Nijmegen (zelf ook woonachtig). Daarnaast de vriendelijkheid en deskundigheid waarmee mij alles is uitgelegd. Operatie is mij zeer meegevallen. Ging zeer snel en zonder enkele complicatie. Pijn heb ik geheel niet gehad

   Minpunten:

   nvt

  • 8,2
   Geplaatst op 26-05-2016
   Pluspunten:

   Bereikbaarheid, vriendelijkheid

   Minpunten:

   Iets meer info vooraf over de pieken en dalen tijdens het genezen was fijn geweest.

  • 3,6
   Na behandeling nog steeds een bril nodig
   ReLEx SMILE Laatste behandeling: mei 2016 Geplaatst op 16-05-2019

   Voorlichtingsavond in Nijmegen gehad. Hierin werd de behandeling duidelijk uitgelegd echter aan de risico's werd geen aandacht besteed. Maar er is op iedere behandeling zichtgarantie dus bij een tegenvallend resultaat kon er herbehandeld worden.

   Op de dag van de behandeling in Amsterdam werden mijn ogen voor het eerst door de oogarts bekeken. Alles was goed, ik kon behandeld worden. Ik moest alleen nog de behandelovereenkomst tekenen en een ander formulier en dan zou de laserbehandeling plaatsvinden. Aangezien ik mijn lenzen niet meer in mocht (-6,50 en -6,75) was het lastig om deze papieren te lezen maar tot mijn schrik stond er wel dat ik een reststerkte aan beide ogen over kon houden van 0.75. De behandeling was snel voorbij. Het was geen prettig gevoel maar goed te doen. De eerste uren na de behandeling waren ook niet prettig maar daarna werd het branderige gevoel minder en het zicht beter.

   Na verloop van tijd was mijn zicht echter nog niet optimaal. Bij de nacontrole werd mij verteld dat ik inderdaad reststerkte had overgehouden en dat herbehandeling niet mogelijk was. Hierna heb ik dus weer een bril aangeschaft omdat het gevaarlijk is om met mijn reststerkte auto te rijden.

   Verschillende malen heb ik hierover contact proberen op te nemen met de kliniek maar werd niet of ruim 2 weken later pas teruggebeld. Er is tot op heden geen oplossing gekomen.

   Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik mijn ogen dus niet hier laten laseren.

   Pluspunten:

   Vriendelijke medewerkers

   Minpunten:

   Men komt afspraken niet na. Er was zichtgarantie en pas achteraf vertelt men dat herbehandeling bij mijn ogen niet mogelijk is. Hierdoor heb ik geen juiste risico-overweging kunnen maken.

  • 8,3
   Geplaatst op 27-04-2016
   Pluspunten:

   Volledigheid, eerlijkheid, professionaliteit

  • 9,6
   Geplaatst op 14-04-2016
   Pluspunten:

   Duidelijke informatie avond. Ervaren specialisten, scherpe prijs!

   Minpunten:

   Lange wachttijd voor dat ik op behandeldag aan de beurt was. Ik was de laatste van de dag en was als een van de eerste aanwezig.

  • 9,2
   Geplaatst op 25-02-2016
  • 9,3
   Geplaatst op 25-02-2016
   Pluspunten:

   vriendelijk, geduldig, duidelijk en
   secuur.
   nette locatie, goed bereikbaar.

   Minpunten:

   geen verbeter punten te melden

  • 8,1
   Geplaatst op 15-02-2016
   Pluspunten:

   Ik vond dat de kliniek heel eerlijk en open was gedurende de voorlichting en de behandeling/controles. Meteen kreeg ik een goed gevoel. Voor deze kliniek ben ik op consult geweest bij een andere kliniek en dat voelde niet goed, ze waren te opdringerig. Bij deze kliniek heb ik dat niet ervaring en alles was in het begin geheel vrijblijvend. Ze gaan menselijk met je om en je mag zoveel vragen stellen als je wilt.

   Minpunten:

   Ik vond de na controles soms iets te snel gaan, voor ik het wist was ik er weer weg. Persoonlijk had ik het fijner gevonden als ik tijdens de na controles wat meer uitleg over mijn proces gekregen had, zodat ik wist wat er met mijn ogen gebeurde. Maar hier kan je natuurlijk ook gewoon zelf naar vragen.

  • 9,3
   Geplaatst op 09-11-2015
   Pluspunten:

   -Begeleiding
   -kwaliteit
   -betrouwbaarheid
   -deskundigheid
   -nazorg

   Minpunten:

   -de ooglaserkliniek was klein en ik had me voorgesteld dat het groot was en er veel ruimte was.

  • 9,3
   Geplaatst op 05-08-2015
   Pluspunten:

   goede service
   klantvriendelijk
   goede zorg en nazorg

   Minpunten:

   nvt

  • 9,4
   Geplaatst op 01-07-2015
  • 8,9
   Geplaatst op 16-06-2015
   Pluspunten:

   Vriendelijkheid en begeleiding en medewerking mbt controle afspraken maken of verzetten. Goed bereikbaar.

   Minpunten:

   Dat er maar op 1 plaats in het land gelaserd wordt. Kom zelf uit het zuiden en heb de intake en controles in Nijmegen gedaan. Voor het laseren ga je naar Amsterdam. Voor mij hangt er dan een overnachting aan vast ivm de controle de dag erna. Dit is iets minder

  • 9,2
   Geplaatst op 11-05-2015
  • 9,3
   Geplaatst op 19-03-2015
   Pluspunten:

   Goede informatie, erg vriendelijk, en het belangrijkst: een goed geslaagde behandeling!

   Minpunten:

   Kan niks verzinnen, anders dan dat er een beter koffieapparaat mag staan

  • 8,4
   Geplaatst op 20-02-2015
   Pluspunten:

   De medewerkers zijn erg vriendelijk en stellen je op je gemak. Voor de behandeling voelde ik me niet helemaal lekker en werd goed begeleid. Na de behandeling wordt je veel gecontroleerd dat geeft een gerust gevoel. De behandeling was in Amsterdam maar controles en vooronderzoek waren in Nijmegen, dit was prettig voor mijn reis tijd.

   Minpunten:

   Je wordt behandeld met een aantal mensen tegelijk. Ik vond dit niet direct een probleem maar het kan zijn dat je dat vervelend vindt. De na controle (dag na behandeling) kon maar op een beperkt tijdstip.

  • 8,9
   Geplaatst op 14-08-2014
   Pluspunten:

   rust
   duidelijkheid

   Minpunten:

   inrichting kantoor en behandelruimte; erg 'turnkey' (alsof men binnen een dag verhuisd kan zijn), dit schept geen vertrouwen in de bestendigheid van de kliniek; gelukkig compenseert de kwaliteit van de dienstverlening het gebrek aan uitstraling van het interieur.

  • 9,8
   Geplaatst op 08-08-2014
   Pluspunten:

   Persoonlijke benadering, interesse en betrokkenheid gedurende het gehele behandelproces!!!

   Minpunten:

   Geen!

  • 8,5
   Geplaatst op 05-08-2014
   Pluspunten:

   snelle behandeling en nazorg

   Minpunten:

   Behandeling zou nog sneller kunnen als het per patient gaat , en prijs voor Smile behandeling is vrij hoog

  • 9,4
   Geplaatst op 03-07-2014
   Pluspunten:

   Goede voorlichting, behandeling en nazorg, fijne medewerkers/artsen,

  • 9,6
   Geplaatst op 28-05-2014
   Pluspunten:

   Vakkundig en erg vriendelijk team!! Top!,

   Minpunten:

   Geen

  • 9,7
   Geplaatst op 10-04-2014
   Pluspunten:

   het complete plaatje is uitstekend

   Minpunten:

   ik kan niets bedenken. echte aanrader.

  • 8,6
   Geplaatst op 22-01-2014
   Pluspunten:

   De enorme zorgvuldigheid van werken
   De behandeling uitgevoerd door 2 (zéér ervaren) artsen
   Uitvoering van controle van ogen door verschillende mensen (Zodat er echt zeker weten geen fout gemaakt kan worden)
   Het goede resultaat
   Uitgebreide voorlichting
   Bereidheid om altijd vragen te beantwoorden

   Minpunten:

   Geen

  • 2,4
   Nooit aan moeten beginnen !! Hele slechte voorlichting!!
   lees en verziend Laatste behandeling: december 2013 Geplaatst op 30-05-2018

   Hele slechte ervaring met dit bedrijf Had ik het maar NOOIT gedaan !! Na 3 maanden alweer een bril.. Omdat de optometrist van mijn plaatselijke opticien mijn ogen niet kon opmeten (heel wisselende en wiebelende meting steeds, dit komt door de droge ogen door het laseren) ben ik doorgestuurd naar JBZ Den Bosch en die hebben we doorgestuurd naar Radboud Nijmegen. Daar heeft de oogarts gezegd dat ik een cilinderafwijking heb. Mijn linkse oog kunnen ze niet meer dan 70% zicht aanpassen. Ik had voor de behandeling al droge ogen. Dit hebben ze bij IVC wel gezien maar niet gezegd. Heb sinds 3 maanden nu een behandeling voor droge ogen. het is niet aan te druppelen zo droog. 2x daags een warm maskertje met daarna verschillende oogdruppels, wat me ook weer handen vol geld kost. Ik had nooit gelaserd mogen worden zei de oogarts in het Radboud.
   Ik heb DAS ingeschakeld maar IVC geeft niet toe dat ze iets fout hebben gedaan terwijl ze dat wel in een mail aangeven dat de apparatuur niet naar behoren werkte, Voor de behandeling erg vriendelijk maar daarna zien ze je niet meer staan. Ik heb nu elk jaar een nieuwe bril nodig zo slecht gaan mijn ogen achteruit. Kan er wel een boek van schrijven
   Maar ik zit nu wel met hele branderige ogen. Mijn advies: "bezint eer ge begint" met laseren. Laat je goed voorlichten. Ik ben wel 3700 euro kwijt. Vorig jaar heb ik nog een oogcontrole daar uit laten voeren dus ze kunnen zien hoe slecht mijn ogen zijn geworden maar daar wordt niet op gereageerd.

  • 9,1
   Geplaatst op 11-11-2013
  • 9,4
   Geplaatst op 09-11-2013
  • 9,8
   Geplaatst op 24-10-2013
   Pluspunten:

   Persoonlijke benadering

   Minpunten:

   geen!

  • 9,6
   Geplaatst op 21-10-2013
   Pluspunten:

   Deskundig en vriendelijk. Ik kan geen negatieve punten bedenken. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet.

   Minpunten:

   Ik kan er echt geen bedenken

  • 9,4
   Geplaatst op 18-10-2013
  • 8,8
   Geplaatst op 16-10-2013
   Pluspunten:

   Erg klantvriendelijk

   Minpunten:

   Het is een beetje een lopende band werk. Maar daardoor wel veel ervaring

  • 8,6
   Geplaatst op 14-09-2013
  • 9,9
   Geplaatst op 19-08-2013
   Pluspunten:

   Zeer professionele team

   Minpunten:

   geen

  • 9,2
   Geplaatst op 19-08-2013
   Pluspunten:

   Goede voorlichting, professionele en vriendelijke begeleiding bij voor,tijdens en na het laseren.

   Minpunten:

   Geen

  • 8,3
   Geplaatst op 18-08-2013
   Pluspunten:

   Goede voorlichting, zeer vriendelijk personeel en een redelijke prijs

   Minpunten:

   Ik ben geen zwakke punten tegen gekomen.

  • 1,9
   Geplaatst op 12-08-2013
   Minpunten:

   - Geen compleet eerlijk vooronderzoek
   - Geen duidelijke uitleg van de behandeling en diens complicatie
   - Geen kennis ove omgaan met comlicaties
   - Geen goede nazorg
   - Steeds weer andere artsen en optometristen

  • 9,6
   Geplaatst op 11-08-2013
   Pluspunten:

   Perfecte begeleiding tijdens de dag. Super vriendelijk en gewoon in de Nederlandse taal

   Minpunten:

   Heb ik niet kunnen vinden

  • 10,0
   Geplaatst op 11-07-2013
   Pluspunten:

   Personeel en klantenservice

   Minpunten:

   Geen

  • 8,1
   Geplaatst op 11-06-2013
   Pluspunten:

   De persoonlijke benadering. Dat tijdens de behandeling je hand wordt vastgehouden en er continu iemand aandacht heeft voor jouw welzijn, lijkt overdreven, maar heeft absoluut een geruststellende werking.

   Minpunten:

   Pas kort voor de behandeling op de behandeldag zelf (half uur vooraf), hoor je wat het uiteindelijke verwachte resultaat zal zijn. Dan spreek je nl. pas de behandelend arts. Daarvoor spreek je alleen de verkoopdirecteur en een optometrist en zij doen geen uitspraken over de mogelijke resultaten, alleen of je ogen wel of niet geschikt zijn voor behandeling.

  • 8,4
   Geplaatst op 01-06-2013
   Pluspunten:

   Vriendelijk personeel aan de balie, uitstekende zeer ervaren optometriste. Persoonlijke aandacht tijdens de behandeling is herl prettig (hand werd zelfs vast gehouden). Nazorg is prima, een dag, een week, een maand na de behandeling en daarna nog controles na een jaar en je kan altijd bellen.. Wachttijden zijn heel kort. De pijn na de behandeling is me meegevallen!.

   Minpunten:

   Tempo tijdens behandeling ligt heel hoog, voor mij deed het een beetje lopende band aan. Het ging me net te snel om het goed "aan" te kunnen, maar dat is misschien persoonlijk. De zorgvuldigheid is groot.

  • 9,4
   Geplaatst op 29-05-2013
   Pluspunten:

   Ik weet geen verbetering te noemen. Zie ook mijn review van de kliniek

   Minpunten:

   Geen

  • 9,0
   Geplaatst op 28-05-2013
   Pluspunten:

   Mijn behandeling heeft inmiddels iets meer dan twee jaar geleden plaatsgevonden.
   Ik ben 100% tevreden over het resultaat en ook over de behandeling in de kliniek.
   Ik zou een ooglaserbehandeling in deze kliniek iedereen willen aanraden; voor altijd van die lastige contactlenzen af; wat een genot.

   Minpunten:

   n.v.t.

  • 9,8
   Geplaatst op 16-05-2013
   Pluspunten:

   het zijn hele duidelijke en vriendelijke medewerkers en er hangt een zeer prettige ontspannen sfeer.

   Minpunten:

   ik kan geen zwakke punten benoemen

  • 9,6
   Geplaatst op 14-05-2013
   Pluspunten:

   Voor/Na controles in Nijmegen
   Goedkoop (voor een kliniek die alles in Nld doet)
   Duidelijke uitleg en klantvriendelijk

   Minpunten:

   Niet zo snel iets tegengekomen

  • 8,5
   Geplaatst op 19-04-2013
   Pluspunten:

   Allemaal zeer snel en efficient. Vriendelijk geholpen, goed uitgeruste kliniek. Goede prijs prestatieverhouding. Verder kreeg ik een "verbandlens" waardoor ik geen seconde pijn heb gehad (ook niet de beruchte 4 uur ná de behandeling). Ben nu, 14 dagen later zéér tevreden over het resultaat.

   Minpunten:

   Ze waren vergeten de PTA scan te maken en kwamen hier pas op het laatst achter. Komt misschien doordat er meerdere patienten tegelijkertijd wordenbehandeld.

  • 8,5
   Geplaatst op 17-03-2013
   Pluspunten:

   goede uitleg, en goede behandeling

  • 9,5
   Geplaatst op 15-03-2013
   Pluspunten:

   Klantvriendelijk, lieve begeleiding tijdens ingreep.

  • 8,8
   Geplaatst op 01-03-2013
   Pluspunten:

   Prettige en heldere voorlichting
   Vestiging in Nijmegen
   Prijs

   Minpunten:

   Weinig persoonlijk

  • 8,0
   Geplaatst op 27-02-2013
   Pluspunten:

   veel ervaring en grondig onderzoek

  • 9,8
   Geplaatst op 15-02-2013
   Pluspunten:

   Zie hier boven

   Minpunten:

   Niet

  • 8,3
   Geplaatst op 11-02-2013
   Pluspunten:

   ervaren artsen

   Minpunten:

   lang wachten, slechte onderlinge communicatie

  • 8,9
   Geplaatst op 13-01-2013
   Pluspunten:

   goede uitleg ,verder had ik al prima zicht na 1dag voor mensen met minder goede resultaten na het laseren ,kan ik niet oordelen (ik wil graag mijn !!!ervaring met u delen !!! sjeuf50@ziggo.nl

   Minpunten:

   GEEN

  • 9,6
   Geplaatst op 27-12-2012
   Pluspunten:

   Klantvriendelijk professionaliteit goede voor lichting vriendelijk personeel

   Minpunten:

   Geen

  • 8,9
   Geplaatst op 23-12-2012
   Pluspunten:

   klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht, veel controles (zowel voor als na), goede prijs.

   Minpunten:

   De behandeling vindt plaats in Amsterdam, er zijn in Amsterdam ook niet-nederlands sprekende medewerkers.

  • 8,4
   Geplaatst op 03-12-2012
   Pluspunten:

   Goede artsen.

  • 8,1
   Geplaatst op 26-11-2012
   Pluspunten:

   goede begeleiding tijdens de behandeling.

   Minpunten:

   Bij controle of je wel geschikt bent voor het laseren heb ik lang moeten wachten door uitloop

  • 8,3
   Geplaatst op 20-11-2012
  • 9,3
   Geplaatst op 16-11-2012
   Pluspunten:

   Warme ontvangst, uitstekende begeleiding, persoonlijke aandacht, professioneel voorbereid op de operatie, niet te dure inrichting, die betaalt de klant immers. Je bent verre van een nummer. Deze kliniek moet je hebben.

   Minpunten:

   Ik hoorde de geluiden uit de behandelkamer van de mensen voor mij die gelaserd werden: dat deed niet zo aangenaam aan. De stoelen in de wachtkamer mogen naar de kringloop, want die lijken zo uit de zeventiger jaren te komen. De wachtruimte waar je zit vlak voor je behandeld wordt deed kil aan: daar mag wel wat vrolijkers op de muur.

  • 8,8
   Geplaatst op 14-11-2012
   Pluspunten:

   Goede voorlichting waardoor basis van vertrouwen ontstaat. Tijdens de behandeling wordt je door de artsen goed geïnformeerd over wat komen gaat, en dat geeft je een gerust gevoel. Pijn in de ogen was na vier uur zo goed als verdwenen. Het druppelen is wel even een gewenning, dit moet namelijk ieder uur gedurende minimaal een maand.

   Minpunten:

   Tijdens de medische controle liepen de afspraken wat uit, waardoor ik lang moest wachten. Voor de rest geen negatieve ervaringen.

  • 9,9
   Geplaatst op 23-09-2012
   Pluspunten:

   de begeleiding gedurende de behandeldag was top waardoor je je op je gemak voelt. Ook is het vormen van groepjes prettig omdat je steeds je ervaringen deelt en elkaar steunt. De voor- en nabehadelingen zijn ook altijd uiterst vriendelijk uitgevoerd door Dhr. Kievitsbosch en zijn collega's. Het maken van afspraken kon voor mij altijd op de gevraagde dag, erg prettig als je werkt.

   Minpunten:

   Ik heb geen zwakke punten kunnen ontdekken.

  • 9,3
   Geplaatst op 20-09-2012
   Pluspunten:

   Vriendelijk en duidelijk.

   Minpunten:

   Slechte kwaliteit brillen waar je in het begin mee moet slapen.
   Soms lange wachttijd bij je afspraak.

  • 8,3
   Geplaatst op 19-09-2012
   Pluspunten:

   Zeer goede begeleiding en uitleg vlak voor en tijdens operatie door zowel assisente en arts

  • 9,2
   Geplaatst op 12-09-2012
   Pluspunten:

   De lichte klachten die zijn overgebleven zijn veel milder dan waar ik op grond van de uitstekende voorlichting op had gerekend. Mijn zicht is door de behandeling enorm verbeterd. De artsen zijn punctueel, precies en kritisch op hun werk. Ik ben enorm blij dat ik heb laten laseren.

   Minpunten:

   Geen enkel zwak punt.

  • 8,8
   Geplaatst op 12-09-2012
   Pluspunten:

   Heldere opgave of de behandeling kan worden toegepast en er wordt verteld waar het op staat, zonder de patient angst aan te praten.

   Minpunten:

   Als je graag erg persoonlijk behandeld wilt worden, zal je de manier van werken wat tegenvallen. Ik was echter erg tevreden over de directe manier van reageren.

  • 7,9
   Geplaatst op 31-08-2012
   Pluspunten:

   Vriendelijke personeel
   Goede begeleiding tijdens mijn behandeld, zelfs je hand wordt vastgehouden.
   Aantrekkelijke prijs
   Verzorgde kliniek
   Kortom een goede ervaring

   Minpunten:

   Tijdens het vooronderzoek was het vrij rustig in de wachtruimte. Maar op een behandeldag is het vrij druk, ook al wordt dit voorafgaand gezegd.

  • 3,6
   Geplaatst op 29-08-2012
   Pluspunten:

   erg vriendelijk voor de behandeling en vooral erg goede verkooptechnieken, weten overal een goed excuus op te verzinnen

   Minpunten:

   slechte voorlichting, onwetend personeel, slechte informatie, voor niks langs laten komen, spreken elkaar tegen, als je ergens tegen aan loopt bot reageren, chirurgen die de taal niet spreken

  • 3,8
   Geplaatst op 09-08-2012
   Pluspunten:

   Goedkoop

   Minpunten:

   Bij het vooronderzoek gaat een dame vertellen hoe de behandeling eruit ziet. De informatie die zij geeft heeft zij duidelijk uit het hoofd geleerd, er is weinig sprake van inzicht. Bij vragen blijft ze de informatie herhalen. Pas bij de optometrist kon ik mijn vragen kwijt.
   Er is weinig aandacht voor patient tijdens de behandeling. Ik was niet goed verdoofd waardoor de behandeling erg pijnlijk was. De artsen wilden gewoon doorgaan en bleven zeggen dat het 'zo voorbij' was. Na de behandeling ben ik flauwgevallen en werd ik in zicht van de receptie neergezet. Ik kon niets zien en mijn ogen niet opendoen vanwege de pijn. Dit noem ik geen goede begeleiding. IVC zou ik daarom niemand aanraden.

  • 9,2
   Geplaatst op 13-07-2012
   Pluspunten:

   Uitstekende klantvriendelijkheid, goede prijs/kwaliteit.

   Minpunten:

   n.v.t.

  • 8,9
   Geplaatst op 02-07-2012
   Pluspunten:

   Goede begeleiding en betrokken artsen en begeleiders met goed resultaat ondanks cilinder van -3.

   Minpunten:

   Ondanks afspraken kunnen er soms wat langere wachttijden zijn bij controle

  • 8,9
   Geplaatst op 21-06-2012
   Pluspunten:

   Goede uitleg, professionaliteit hoog in vaandel.

   Minpunten:

   Zouden zelf wel als 'dienst'mogen nabellen na de behandeling, na een week, na een maand en na 3 maanden.

  • 6,3
   Geplaatst op 09-06-2012
   Minpunten:

   Zwakke punten:
   1) De vele artsen waar ik mee te maken heb gehad.
   2) Mijn linkeroog heeft -0.75, er werd verteld dat dit de oorzaak is van de halo's, er werd geadviseerd om een bril te nemen.

  • 2,7
   Geplaatst op 01-06-2012
   Pluspunten:

   Snel plek voor behandeling.

   Minpunten:

   Zicht is verslechterd ipv verbeterd. Slechte communicatie. Er wordt mij niet verteld waar dit aan ligt. Wordt van kastje naar muur gestuurd. Geen reactie op uiteindelijk ingediende klacht.

  • 8,5
   Geplaatst op 14-05-2012
   Pluspunten:

   Femtosecond met wavefront gedaan. Na 1 dag al 95% zicht

  • 7,9
   Geplaatst op 28-04-2012
   Pluspunten:

   De bereikbaarheid; klantvriendelijkheid; zakelijkheid. Goede prijs. Het resultaat was niet perfect (van -6,5 zijn mijn ogen teruggelaserd naar -1, want helaas ontstond er na de operatie weer een restwaarde), maar de uitleg en begeleiding waren goed.

   Minpunten:

   Geen.

  • 9,5
   Geplaatst op 09-04-2012
   Pluspunten:

   De begeleiding, vele controles etc.

   Minpunten:

   Het ziet er niet luxe uit. De stoelen/relax ruimte tussen de behandelingen door kan beter.

  • 7,5
   Geplaatst op 30-03-2012
   Pluspunten:

   Voorlichting en behandeling zijn goed. Erg vriendelijk.

   Minpunten:

   Na-afspraken gaat moeizaam. 2 keer verzet, blijkt de arts ineens spontaan niet meer aanwezig te zijn. 1 keer 'vergeten' in de wachtkamer, reactie bij navraag, nee hoor, u bent al klaar (lees map zat weer in de la), terwijl ik zelf toch zeker wist niet bij de arts binnen geweest te zijn.

  • 4,2
   Grootste fout van mijn leven
   Femtosecond lasik Laatste behandeling: maart 2012 Geplaatst op 30-10-2017

   Op 7 maart 2012 heb ik een ooglaseroperatie gehad. De zogenoemde Femtosecond Lasik behandeling, die door de oogkliniek als meest veilig en geavanceerde techniek van dat moment werd genoemd. Tijdens het vooronderzoek werd mij verteld dat ik een geschikte kandidaat was en werd mij kort uitgelegd wat ik van de behandeling kan verwachten. In het kort kwam het erop neer dat je binnen tien minuten klaar bent en je in principe binnen korte tijd weer aan het werk kan. Reden om hieraan te twijfelen had ik niet, omdat ik op ooglasertrefpunt – een website met allerlei informatie over oog laseren – zag dat deze kliniek hoog staat aangeschreven en mensen de behandeling als positief hebben ervaren.

   Na een paar dagen nog in overweging te nemen of ik het wel of niet zou doen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak voor behandeling gemaakt. Al snel kreeg ik echter last van mijn ooglid – ontsteking – waarna ik van de huisarts een zalfje kreeg om de ontsteking tegen te gaan. In de tussentijd heb ik de kliniek benaderd met de vraag of het nog wel verstandig is om de behandeling door te zetten aangezien mijn ooglid ontstoken was. Zij gaven aan dat het geen enkel probleem zou vormen voor de behandeling zolang de ontsteking maar was afgenomen ten tijde van de behandeling. Dit bleek het geval te zijn dus ben ik behandeld. Overigens door een heel andere oogarts dan degene die het vooronderzoek heeft gedaan. Dokter Zandbergen heeft namelijk het vooronderzoek verricht, maar ben uiteindelijk behandeld door dokter Wolters en dokter Sener. Ontstoken oogleden blijken - achteraf gezien – een serieuze contra-indicatie voor ooglaserbehandeling te zijn.

   De periode na de behandeling leek in eerste instantie goed te gaan. Er waren momenten dat ik dubbel zag, maar dat trok snel weg. Opvallend was dat de kliniek aangaf dat het niet het gevolg was van de behandeling. Na een half jaar merkte ik echter dat mijn ogen nog steeds droog aanvoelde en het aantal oogdruppels dat ik moest nemen niet afnam. Sterker nog het werd erger. Mijn ogen waren een jaar na de behandeling constant rood, branderig en mijn oogleden constant opgezwollen. De kliniek gaf aan dat het gewoon tijd nodig heeft en stuurde mij met steeds met andere druppels naar huis.

   Mijn ogen gingen echter steeds meer branden en de pijn nam toe, waarna ik heb besloten om naar het medisch centrum in mijn eigen stad te gaan. Zij kwamen tot de conclusie dat mijn hoornvlies was beschadigd en ik chronisch droge ogen aan de behandeling heb overgehouden. Mij werd verteld dat ik er mee moest leren leven en dat dit een bekend gevolg is van ooglaserbehandeling. Dit was erg zwaar om te horen! Blijkbaar had ik dus betaald voor een chronische aandoening en ik moest ermee leren leven. Leren leven met de pijn, en het aanzicht van constant rode en opgezwollen oogleden. Hoe ga je hiermee om? Dacht ik op dat moment als 26 jarige jongeman. Het gevolg hiervan was dat ik depressief raakte en dit heeft invloed op alle vlakken van mijn leven.

   Hoe ben ik erin gestonken vroeg ik mij af. Het feit dat ik hiermee moest leren leven was iets waar ik geen genoegen mee kon nemen. Na nog een paar keer naar het oogheelkundig medisch centrum te zijn gegaan en tot de conclusie te komen dat zij niets voor mij kunnen betekenen. Heb ik besloten om een afspraak bij het oogziekenhuis in Rotterdam te maken. Zij kwamen tot de conclusie dat mijn Meiboomklieren als gevolg van de ooglaserbehandeling beschadigd zijn geraakt en hier niet veel aan te doen is. Behalve dan het goed schoonhouden van mijn wimpers. Goed nieuws kon ik het niet noemen! Nu vijf jaar later, zit ik weer aan de bril met daarbij dus een chronische aandoening.

   Hier moet ik dus mee leren leven. Angst, woede, teleurstelling en onbegrip komen bij mij op wanneer ik op social media of televisie het zoveelste spotje langs zie komen waarin het oog laseren als ideale manier wordt verkocht om je refractieproblemen aan te pakken. Hoe kan het zijn dat er tientallen deskundigen waaronder de uitvinder van deze behandeling hun afkeuring hebben uitgesproken, maar dat toch nog steeds wordt toegestaan hier in Nederland. Met alle gevolgen van dien. Informatie waar ik overigens pas na mijn klachten ben achter gekomen. Er zijn namelijk veel studies gedaan naar de gevolgen van ooglaserbehandeling, maar het wordt een te lang verhaal om dat hier uiteen te zetten. In het kort kom ik in elk geval tot de volgende conclusies.

   - Tijdens de intake/ vooronderzoek wordt er een te positief beeld geschetst van de ooglaserbehandeling, zeer belangrijke punten achtergehouden, en niet voldoende doorvraag/ onderzoek naar risicofactoren gedaan.
   - Heb je eenmaal te kampen met een complicaties als droge ogen, dan is er in tegenstelling tot wat klinieken zeggen vrij weinig aan te doen.
   - Een ooglaserbehandeling kan erg veel impact op de kwaliteit van leven hebben.

   Pluspunten:

   De mensen die daar werken zijn vriendelijk

   Minpunten:

   Commercieel gericht ipv mensgericht

  • 9,5
   Geplaatst op 23-01-2012
   Pluspunten:

   duidelijk, correct, vriendelijk, in mijn geval zeer kundig want het resultaat is perfect en betaalbaar vergeleken met andere klinieken

   Minpunten:

   geen

  • 8,7
   Geplaatst op 28-12-2011
  • 9,0
   Geplaatst op 27-12-2011
   Pluspunten:

   Zeer klantvriendelijk!

   Minpunten:

   nvt

  • 10,0
   Geplaatst op 18-12-2011
   Pluspunten:

   zeer vriendelijk en deskundig personeel

   Minpunten:

   geen

  • 9,3
   Geplaatst op 21-11-2011
  • 9,3
   Geplaatst op 25-10-2011
   Pluspunten:

   De persoonlijke behandeling ,die je begin af aan door de deskundigheid vertouwen schenkt.
   Ook de risico s worden doorgesproken

   Minpunten:

   Geen

  • 8,5
   Geplaatst op 24-10-2011
  • 9,5
   Geplaatst op 21-10-2011
   Pluspunten:

   Goede service ook na 2 jaar
   opnieuw behandeld aan 1 oog hier verder geen kosten aan verbonden en mijn ogen zijn weer helemaal top een aanrader dus .

  • 9,3
   Geplaatst op 19-10-2011
   Pluspunten:

   voorlichting in Nijmegen door richard en coby is helemaal super.
   ze nemen alle tijd voor je en zorgen ervoor dat je helemaal geinformeerd naar buiten gaan.

   Minpunten:

   geen zwak punt te ontdekken.

  • 9,0
   Geplaatst op 17-10-2011
   Pluspunten:

   Ik zie nu beter (meer) dan voorheen met bril of lenzen. Prima resultaat dus. Een hele goede behandeling voor een prima prijs.

   Minpunten:

   Nvt

  • 9,4
   Geplaatst op 30-09-2011
   Pluspunten:

   Persoonlijke aandacht.
   Duidelijke uitleg.
   Geen hoogdravend taalgebruik.
   Eerlijkheid.

   Minpunten:

   N.v.t.

  • 9,7
   Geplaatst op 22-09-2011
  • 8,8
   Geplaatst op 19-09-2011
   Pluspunten:

   Heldere duidelijke communicatie. Kon direct komen bij vragen om te laten checken. 4 personen tegelijk, geeft vertrouwen van met elkaar.

   Minpunten:

   Geen echt onderscheidende naam en dat in combinatie met het "buro" wat er tussen zit met de advertentie vind ik onduidelijk.

  • 8,9
   Geplaatst op 16-09-2011
   Pluspunten:

   Goede voorlichting.

   Minpunten:

   PTA werd aanbevolen. Of dit Voordelen heeft kan ik niet beoordelen.

  • 9,4
   Geplaatst op 16-09-2011
   Pluspunten:

   - Prijs
   - Kwaliteit
   - Resultaat

   Minpunten:

   geen

  • 8,9
   Geplaatst op 15-09-2011
   Pluspunten:

   Snelle, goede behandeling met goede, vriendelijke begeleiding. Ik zou het zo weer doen. Een echte aanrader!

   Minpunten:

   De wachttijd is langer dan dat ik graag zou willen.

  • 7,6
   Geplaatst op 07-07-2011
   Minpunten:

   met mijn linkeroog zie ik dubbel, ik krijg geen duidelijke uitleg waarom dit zo is, hoe dit kan, wat er mis is??? de vrouwlijke oogarts spreekt geen ned. en slecht engels. ben nu 4 weken verder en maak me ongerust door de onzekerheid !

  • 8,8
   Geplaatst op 17-06-2011
   Pluspunten:

   Het personeel is erg aardig. Je kunt merken dat ze veel ervaring hebben met ooglaseren. Ik zou de kliniek zeker aanraden aan anderen.

   Minpunten:

   De wachttijden zijn lang. Ik had voor een nacontrole een afspraak om 14.30 uur maar was pas een uur later aan de beurt, terwijl de controle zelf nog geen 5 minuten duurt. Dat vind ik wel erg jammer.

  • 8,9
   Geplaatst op 10-06-2011
   Pluspunten:

   Vriendelijkheid, eenvoud, duidelijkheid, ervaringen.

   Minpunten:

   Drukke wachtruimte, komt ietwat chaotisch over (terwijl dit absoluut niet het geval is!).

  • 9,0
   Geplaatst op 30-05-2011
   Pluspunten:

   Uit alles blijkt dat er veel ervaring is met ooglaseren.

  • 8,7
   Geplaatst op 28-05-2011
  • 6,4
   Geplaatst op 26-05-2011
   Pluspunten:

   Goede voorlichting wat betreft het laseren

   Minpunten:

   Slechte voorlichting qua prijs. Het kost 2400 euro ipv 2000 euro. In eerste instantie werd gezegd dat de 400 euro extra alleen in speciale gevallen betaald moet worden. Een uur voor de behandeling werd gesteld dat dit altijd beter is. Ik voelde me op dat moment nogal voor het blok gezet en was niet de enige bleek in de wachtruimte

  • 10,0
   Geplaatst op 19-05-2011
   Pluspunten:

   Een combinatie van betrokken,serieus,deskundig, vriendelijk en vooral vertrouw wekkende medewerkers. En dit vanaf het begin tot en met de nacontroles.

   Minpunten:

   geen minpunten.

  • 9,4
   Geplaatst op 10-05-2011
   Pluspunten:

   Zeer persoonlijke behandeling, duidelijke uitleg en goede steun tijdens de behandeling

   Minpunten:

   Enige wat ik kan bedenken is de turkse arts, echter deze spraken goed engels en er was altijd ook een nederlandstalige assistent of arts aanwezig dus eigenlijk geen probleem.

  • 5,4
   Geplaatst op 04-05-2011
   Pluspunten:

   Occasional friendliness of some of the staff members is the only positive aspect I can think of.

   Minpunten:

   -Long waiting lines; appointment hours not respected
   - even though I had informed them that I need an English speaking dr, the documentation(contract, possible risks and complications doc) was in Dutch and had to wait till the surgery day for an English version-had signed the Dutch one, not knowing exactly what was written there.
   - after the surgery I was sent home without any further checkup , although I had severe symptoms and only at my boyfriend's request was I consulted by a doctor
   - at after care I had to see several other doctors (different from the ones that did the surgery) who were all very evasive in telling me the deviation results (had to request the results file) and they all insisted I could see perfectly , even though my deviation is of +0.5 and -0.25-0.50 (3 months after the treatment). Their general attitude was re-active, not proactive.
   - PTA treatment is a mystery, not sure it was ever applied, although I paid for it (it is said to correct astigmatism, but I still have it)
   Overall,I am disappointed by the service, I expected more attention and time from the clinic staff, more information with regards to complications and risks, clearer answers to my questions.
   I constantly had the impression that drs were in a rush (due to the waiting lines), appointments lasted max 5 mins each.

  • 9,4
   Geplaatst op 04-05-2011
   Pluspunten:

   Klantvriendelijk, duidelijk en proffesioneel

   Minpunten:

   plannen van de afspraken te dicht op elkaar waardoor de wachttijden oplopen.

  • 8,3
   Geplaatst op 04-05-2011
   Pluspunten:

   Erg goede en persoonlijke voorlichting en begeleiding. Ook nazorg is er indien nodig dag en nacht. Je voelt je in goede handen. Verder vond ik het erg fijn dat er een verpleegster tijdens de behandeling bij me bleef om mijn hand vast te houden en me gerust te stellen. Verder heb ik ook een financiering in termijnen kunnen regelen, wat voor mij als jonge student erg prettig was. Ik ben al met al heel erg tevreden en zou het zo weer doen!

   Minpunten:

   Ik heb eerlijk waar geen zwakke punten ervaren. De punten die vervelend zouden kunnen zijn (prikkelend gevoel na de behandeling etc.) worden van te voren vermeld en uitgelegd!

  • 8,9
   Geplaatst op 17-04-2011
   Pluspunten:

   vriendelijk personeel

   Minpunten:

   moeilijke communicatie met buitenlandse arts op de nacontrole

  • 8,5
   Geplaatst op 27-03-2011
   Pluspunten:

   Ervaring, transparantie, zakelijk, helder

   Minpunten:

   Persoonlijke aandacht na de behandeling, andere artsen etc. Door goede resultaten was dit geen probleem maar ik vraag me af hoe eea loopt als het niet goed gaat.

  • 9,5
   Geplaatst op 07-03-2011
   Pluspunten:

   je voelt je een persoon en niet een nummer.
   Ze zijn altijd bereid om je te zien, of om een recept uit te schrijven als dat nodig is.
   Snelle reactie nadat je gebeld hebt.
   Ik had al hele droge ogen, en dat is door de behandeling iets droger geworden. Daarom heb ik het ook laten doen.

  • 8,9
   Geplaatst op 01-03-2011
   Pluspunten:

   Ik ben vrijdag behandeld en mijn partner heeft me daarna terug naar huis gereden, zaterdag op controle dus we hoefden maar beide 1 vrije dag op te nemen. Ideaal dat de kliniek dus op zaterdag de 1e controle doet.

  • 8,7
   Geplaatst op 19-02-2011
   Pluspunten:

   Als je zelf vragen stelt en interesse toont, zullen de medewerkers uitleg geven over wat ze doen. Mijn advies: vragen stellen als iets niet duidelijk is, niet achteraf klagen dat dokters afstandelijk waren.

   Minpunten:

   Ben hier terecht gekomen, omdat ik dacht dat de behandeling ook in Nijmegen kon worden uitgevoerd. Hier voeren ze echter alleen voor- en nacontroles uit. Is op site niet erg duidelijk.

   Mijn ogen waren op de behandeldag erg droog door de airco tijdens het lange wachten. Niet echt een prettig gevoel als je er iets aan moet laten doen. Had bij het laatste vooronderzoek daardoor last om duidelijk aan te geven wanneer ik het beste zag.
   Als je in deze tijd de oogdruppeltjes al zou mogen gebruiken zou dat prettig zijn. Vraag ernaar of dat mag.

  • 8,6
   Geplaatst op 17-02-2011
   Pluspunten:

   Goede voorlichting, prettige sfeer en zeer vriendelijk personeel dat zelfs je hand vasthield tijdens het laseren.
   Goede nacontroles.

   Minpunten:

   Kan zo gauw niets bedenken.

  • 9,1
   Geplaatst op 07-02-2011
  • 8,8
   Geplaatst op 31-01-2011
   Pluspunten:

   Ben zeer tevreden heb goede info gekregen en als ik het nog eens moest doen dan weer bij international vision centers

   Minpunten:

   Wij waren met de trein gegaan en hadden via international vision centers een hotel geboekt. Ze zijden dat het goed te doen was om van de kliniek naar het hotel te lopen na het laseren.
   De afstand was te doen 3 kwartier lopen maar na de operatie begon na een kwartier de pijn en de ogen waren bijna niet meer open te houden, gelukkig had ik mijn man bij mij die mij aan zijn arm naar het hotel heeft gelijd. maar ik was niet graag alleen geweest.
   dus als ze een hotel boeken niet verder dan 10 min lopen.

  • 8,3
   Geplaatst op 14-01-2011
   Pluspunten:

   Vriendelijke maar kordate begeleiding

   Minpunten:

   Tijdstip van behandeling werd kort tevoren gewijzigd

  • 8,8
   Geplaatst op 04-01-2011
   Pluspunten:

   Klantvriendelijkheid
   Hele goede Uitleg
   er wordt gekeken naar de persoonlijke behoeften van een patient
   goede koffie :-)

   Minpunten:

   Ik ben geen zwakke punten tegen gekomen.

  • 8,9
   Geplaatst op 03-01-2011
   Pluspunten:

   De mensen waren allemaal even vriendelijk. Er is iemand met mij de behandelkamer ingegaan om te steunen, omdat ik op dat moment ontzettend zenuwachtig werd.

   Minpunten:

   Er zijn naar mijn idee geen zwakke punten.

  • 8,9
   Geplaatst op 29-12-2010
   Pluspunten:

   behulpzaam en veel lotgenoten om mee te praten. mensen die al gelaserd waren, en die nog moesten. maar ook die al op nacontrole kwamen. Hierdoor was het lange wachten geen nadeel; het was zelfs wel gezellig. Geen zenuwen gehad.

   Minpunten:

   geen.

  • 9,8
   Geplaatst op 23-12-2010
   Pluspunten:

   Zeer vriendelijk personeel. Zeer uitgebreide informatie/uitleg zowel bij de vooronderzoeken, tijdens de behandeling en ook met de nacontroles.

   Minpunten:

   Misschien een valium pilletje om jezelf iets rustiger te maken.

  • 8,8
   Geplaatst op 29-11-2010
   Pluspunten:

   Duidelijk, vriendelijk

   Minpunten:

   wachttijden

  • 9,3
   Geplaatst op 10-11-2010
   Pluspunten:

   - Tijdens de behandeling werd je constant op de hoogte gehouden wat er gebeurde en wat men ging doen.
   - Prijs-kwaliteitverhouding

   - Ik ben nu zo'n 5 dagen geleden gelaserd en het resultaat is nu al verbluffend (ik zat na 1 dag al op 100% en wat ik begrepen heb, is dat het alleen nog maar scherper wordt)

   Minpunten:

   Je moet heel veel geduld hebben, omdat het heel druk is en je meer staat/zit te wachten dan dat je echt actief bezig bent.

   Je hebt door de drukte het idee dat je een nummer bent, maar als na de behandeling de irritatie na zo'n 4 uur voorbij is, maakt dat niets meer uit.

  • 7,3
   Geplaatst op 05-11-2010
   Pluspunten:

   Zeer vriendelijk personeel en uitstekende begeleiding!

   Minpunten:

   Ontbreken van kapstokken in onderzoekkamers

  • 9,9
   Geplaatst op 29-10-2010
  • 8,5
   Geplaatst op 28-10-2010
   Pluspunten:

   Rustgevende, positieve sfeer. Aardige mensen. Goede begeleiding tijdens de behandeling.

   Minpunten:

   Geen info over de risico's.

  • 8,9
   Geplaatst op 13-10-2010
   Pluspunten:

   goede begeleiding tijdens laser behandeling geweldig resultaat en weinig klachten goede nazorg

   Minpunten:

   geen

  • 8,8
   Geplaatst op 12-10-2010
   Minpunten:

   wat ik als hinderlijk heb ervaren is dat de behandelende artsen in het turks met elkaar aan het praten waren. hebben ze het dan over mijn ogen of over hun vakantie?

  • 6,6
   Geplaatst op 11-10-2010
   Pluspunten:

   Fraaie kliniek en professioneel personeel. Nederlands personeel erg spontaan en leuk.

   Minpunten:

   Begeleiding is minder. Buitenlandse artsen spreken geen Nederlands en zijn afstandelijk. Wel zeer kundig!
   Lange wachttijden in de kliniek.

  • 9,1
   Geplaatst op 30-09-2010
   Pluspunten:

   Rustige kliniek, waar je ten alle tijden je vragen kunt stellen, en die ze ook met volle tevredenheid beantwoorden.
   Denken goed met je mee.
   Zou zeker hier weer terug komen als dat nodig zou zijn.
   Voor mijn hele verhaal www.martineheetik.n

   Minpunten:

   Jammer dat ze op de dag van je behandeling je voor de keuze stelt of je niet een gepersonaliseerde behandeling wilt( kost 400 euro extra) je wilt toch het beste voor je ogen en zegt dan snel ja. Terwijl dit echt niet nodig is. Als het niet anders kan doen ze het echt niet. Maar het is niet zo dat ze je pushen hoor..
   Voor mijn hele verhaal www.martineheetik.nl

  • 9,9
   Geplaatst op 13-09-2010
   Pluspunten:

   Goede persoonlijke begeleiding. Men neemt de tijd voor je, tijdens de behandeling zijn Coby en Richard er ook in Amsterdam, dit geeft een extra geruststellend gevoel. Het is er schoon, al het personeel is vriendelijk. Van mij krijgen ze een dikke 10! Ik was om 5PM klaar met de laserbehandeling, 9PM keek ik TV en de volgende dag voelde ik me herboren! De uitvinding van de eeuw! Ik heb maanden getwijfeld, het zijn toch je ogen, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! En zou het nergens anders willen doen dan in Amsterdam bij dr. Zandbergen en Dr Bozkurt Sener!

   Minpunten:

   PTA heb ik niet gedaan. Wat dit precies extra zou hebben gebracht vond ik ook niet erg duidelijk.

  • 8,3
   Geplaatst op 11-09-2010
   Pluspunten:

   Zeer tevreden!

   Minpunten:

   Het is beter om je rechtstreeks aan te melden bij IVC en niet via een agentschap. Dan krijg je vooraf betere voorlichting.

  • 8,1
   Geplaatst op 26-08-2010
   Pluspunten:

   Goede prijs / kwaliteit verhouding

  • 8,1
   Geplaatst op 02-08-2010
   Pluspunten:

   Vriendelijk personeel, goede voorlichting, prijstechnisch interssante aanbieding.

   Minpunten:

   Gevoel van lopende-band-werk op behandeldag door groot aantal behandelingen. Lange wachttijden (wel minder lang indien vooronderzoek op andere dag dan behandeldag zelf).

  • 7,3
   Geplaatst op 07-07-2010
   Minpunten:

   Veel buitenlands sprekend personeel. Heel vervelend! de baliemedewerkers praten wel nederlands, maar de oogarts die je contoles doet niet. Ook het personeel op de OK praat geen Nederlands, heel vervelend als je wat wilt weten. Ik kreeg namelijk ineens mijn flapje andersom! Ik wilde wel weten waarom, maar dat werd maar heel oppervlakkig uitgelegd. Ik heb later aan 1 van de patiëntenbegeleiders maar gevraagd wat voor effect dat heeft en wat voor risico's daar aan zitten. Graag had ik voor dat ik naar de OK ging geweten dat mijn flapje andersom moest!

  • 9,0
   Geplaatst op 02-07-2010
   Pluspunten:

   Duidelijke uitleg gekregen en een vertrouwd gevoel.

   Minpunten:

   nvt

  • 8,9
   Geplaatst op 30-05-2010
   Pluspunten:

   De uitleg was heel duidelijk en oprecht.

   Minpunten:

   Echt zwakke punten heb ik niet, alleen de wachttijd van het vooronderzoek was best lang.

  • 9,3
   Geplaatst op 23-05-2010
   Minpunten:

   Klantvriendelijk - goede voorlichting
   komen betrouwbaar over

  • 9,4
   Geplaatst op 20-05-2010
   Pluspunten:

   Men komt rustig en professioneel over. Ze nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden. Locatie goed verzorgd. Voor en tijdens de behandeling word je op je gemak gesteld. Prima parkeergelegenheid. Zeer vriendelijk personeel. Nazorg en controle is van goede kwaliteit. Kortom een aanrader! Zowel mijn zoon als ik kunnen nu 100% scherp zien.

   Minpunten:

   Nvt.

  • 8,5
   Geplaatst op 09-05-2010
   Pluspunten:

   Persoonlijke situatie perfect behandeld

   Minpunten:

   Behandeling 2 uur te laat

  • 7,9
   Geplaatst op 29-04-2010
  • 8,5
   Geplaatst op 26-04-2010
   Pluspunten:

   deze kliniek heeft alles in huis,tot het modernste aan toe.
   en prijstechnisch is het oke.

   Minpunten:

   die heb ik nog niet ondervonden

  • 9,2
   Geplaatst op 08-04-2010
   Pluspunten:

   professioneel, klantvriendelijk, goed bereikbaar

   Minpunten:

   behandeling gebeurt alleen op specifieke dagen (begin van de maand), dan is het erg druk en het wachten duurt dan soms lang (de dag van het laseren was ik de hele dag in de kliniek).

  • 9,4
   Geplaatst op 08-04-2010
   Pluspunten:

   Persoonlijke benadering (eigen begeleidster tijdens behandeling). Goede voorlichting.

  • 9,2
   Geplaatst op 07-04-2010
   Pluspunten:

   Zeer klantvriendelijk

   Minpunten:

   Geen

  • 8,7
   Geplaatst op 06-04-2010
   Pluspunten:

   Heldere voorlichting, persoonlijke benadering, erg vriendelijk en behulpzaam

   Minpunten:

   niet voor mezelf, maar zag wel dat bij complicaties de communicatie tussen de turkse artsen en de ongeruste client bij de nacontrole niet bevredigend is. zou fijn zijn als er dan ook een NL persoon bij kan zijn om dat wat beter te begeleiden!

  • 9,2
   Geplaatst op 21-02-2010
   Pluspunten:

   Persoonlijke en professionele sfeer, klantvriendelijk, goede service.

   Minpunten:

   Soms lange wachttijden, maar dat komt voor bij iedere kliniek.

  • 8,4
   Geplaatst op 10-02-2010
   Pluspunten:

   Het team werkt prima samen, iedereen weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht. ik heb geen onnodig wachten kunnen waarnemen.

   Minpunten:

   De locatie is erg file gevoelig Amsterdam - Poortugaal 83 km 2 uur reistijd door de (dagelijkse) file,s

  • 8,8
   Geplaatst op 08-02-2010
  • 7,0
   Geplaatst op 05-02-2010
   Pluspunten:

   Goede organisatie, resultaat behandeling.

   Minpunten:

   In de voorlichting werd herstel veel te rooskleurig voorgesteld. Tijdens operatie werd alleen Turks gepraat, af en toe een korte vraag aan mij in het Engels.

  • 9,9
   Geplaatst op 11-01-2010
   Pluspunten:

   Alles is naar tevredenheid gegaan. Duidelijke informatie. Ik heb de baas van het bedrijf regelmatig technische (interesse) vragen gesteld, en hij pakte meteen papier om het e.e.a. uit te tekenen, ook toen het erg druk was. Goed, professioneel bedrijf.

   Mijn vriendin gaat ook meteen een afspraak maken, en ik ga het ook verder iedereen aanraden. Algemeen gezien stelt zo\'n behandeling niks voor.

   Minpunten:

   Eigenlijk geen zwakke dingen tegen gekomen. Ik had alleen niet doorgekregen dat de dag van de behandeling zo lang zou duren.
   Ik dacht binnen 1 uur weer weg te zijn, maar dit is 5 uur geworden. Ik had daarom geen rekening gehouden met eten. Maar goed, als dat het ergste is :-)

  • 10,0
   Geplaatst op 28-12-2009
   Pluspunten:

   de uitleg

   Minpunten:

   geen

  • 9,3
   Geplaatst op 26-12-2009
   Pluspunten:

   Goede zorg en vriendelijkheid. Juiste informatie. Na behandeling uitstekend zicht (op nul gezet). Na vier uur van de pijn af.

   Minpunten:

   Sommige artsen praten alleen engels.

  • 8,0
   Geplaatst op 16-12-2009
   Pluspunten:

   Eigenlijk scoort de kliniek op alle fronten heel erg goed, maar wat ik persoonlijk erg fijn vond:
   Na de behandeling bleek dat er een plooitje in mijn flapje zat en ik kon gelijk weer terugkomen

   Minpunten:

   op de behandeldag zelf moet je een tijdje wachten,maar dat is toch wel het enigste, je kan dan even lunchen bij het winkelcentrum iets verderop

  • 8,8
   Geplaatst op 01-12-2009
   Pluspunten:

   Goede uitleg op informatie avond

   Minpunten:

   geen zwakke punten

  • 9,0
   Geplaatst op 24-11-2009
   Pluspunten:

   werd erg op mijn gemak gesteld
   iedereen was erg aardig
   veel info alle vragen werden beantwoord

   Minpunten:

   jammer dat ik ipv nijmegen naar amsterdam moest voor de operatie en jammer dat de artsen geen nederlands spraken

  • 8,9
   Geplaatst op 22-11-2009
   Pluspunten:

   Goede persoonlijke zorg, en ondanks de drukte tijdens de behandeldag goede begeleiding, vrolijkheid en enthousiasme.

   Minpunten:

   De behandeldag was een lange zit, volle wachtkamers.

  • 8,7
   Geplaatst op 09-11-2009
   Pluspunten:

   Richard onthoudt ieders naam zo goed. Hij heeft daar vast een trucje voor. Maar het geeft je wel een vertrouwd gevoel.

   Minpunten:

   Misschien nog meer informatie over nazorg.

  • 9,0
   Geplaatst op 29-10-2009
   Pluspunten:

   Zeer persoonlijk naar de mensen toe, hele fijne uitleg, kortom geweldig.

   Minpunten:

   niet ervaren.

  • 9,2
   Geplaatst op 29-10-2009
   Pluspunten:

   Duidelijke transparante en volledige uitleg vanaf eerste contact moment. Professioneel, klantvriendelijk personeel en mensgerichte oogartsen (geen nummer gevoel), mogelijkheid tot combinatie medisch onderzoek en behandeling op dezelfde dag
   Concurerende prijsstelling met klinieken in Turkije

  • 7,8
   Geplaatst op 12-09-2009
   Pluspunten:

   ze zijn erg eerlijk over de te verwachten resultaten en wijzen ook mensen af die niet gelaserd kunnen worden of die te dun hoornvlies hebben. Je krijgt na de tijd ook waardevolle adviezen, bijv. meer druppelen dan is je zicht toch beter.

   Minpunten:

   Lange wachttijden, ik had om 11.30 uur een afspraak voor laseren en werd pas om 15.00 uur daadwerkelijk behandeld, dit was mij van te voren niet duidelijk gemaakt,

  • 7,7
   Geplaatst op 09-09-2009
  • 9,6
   Geplaatst op 25-08-2009
   Pluspunten:

   Goede voorlichting, zeer ervaren chirurgen

   Minpunten:

   geen

  • 8,9
   Geplaatst op 14-08-2009
   Pluspunten:

   prettige sfeer waar je je snel op je gemak voelt, goede voorlichting, uitstekende oogartsen

   Minpunten:

   op de behandeldag nogal lang moeten wachten voordat het laseren kon beginnen

  • 9,1
   Geplaatst op 12-08-2009
   Pluspunten:

   Klantvriendelijk en duidelijk. Kundige artsen.

   Minpunten:

   Op sommige momenten druk.

  • 10,0
   Geplaatst op 11-08-2009
   Pluspunten:

   Zeer goede begeleiding en nazorg. Van te voren en na de behandeling goede informatie gehad. Een kliniek waar heel veel lieve behulpzame mensen werkzaam zijn. Behandeling is pijnloos en na de behandeling, had ik ongeveer 2 uurtjes last van traan-en branderige oogjes, maar dat verschilt per persoon. Kortom: ik kan weer scherp op afstand kijken (zonder bril) en ik ben ontzettend blij, dat ik deze ooglaserbehandeling gedaan heb!

   Minpunten:

   GEEN!

  • 9,1
   Geplaatst op 08-08-2009
   Pluspunten:

   Zeer goede voorlichting, persoonlijke en vriendelijke behandeling.
   Contactpersonen blijven gedurende het hele traject bij je.

   Minpunten:

   Geen idee!

  • 8,1
   Geplaatst op 15-07-2009
  • 9,1
   Geplaatst op 07-07-2009
   Pluspunten:

   Goede en professionele voorlichting. Goed medisch team. Persoonlijke behandeling. No-nonsense bedrijf met concurerende prijs.

   Minpunten:

   Niet echt. Controles midden op de dag kunnen soms wat lang wachten betekenen in drukke periodes.

  • 9,0
   Geplaatst op 03-07-2009
  • 8,3
   Geplaatst op 08-06-2009
   Pluspunten:

   Incisie met een laser maken lijkt beter en nauwkeuriger dan met een mesje en voorkomt zo misschien eventuele problemen.

   Minpunten:

   Het voelde een beetje als lopende band werk, maar of dat een 'zwakte' is ?

  • 9,4
   Geplaatst op 07-06-2009
   Pluspunten:

   Ze hebben mijn vele vragen serieus genomen en met veel zorg beantwoord, per mail (zelfs 's avonds) en op de info-avond. Hebben snel plek (ik kon in dezelfde week als de informatieavond al behandeld worden). De artsen, en alle andere personen (ook achter de schermen) waren vriendelijk en vrolijk)Ik voelde me op handen gedragen en volledig vertrouwd. (Ook al vond ik het erg spannend en was ik bang voor het onbekende)

  • 9,9
   Geplaatst op 16-05-2009
   Pluspunten:

   Prima voorlichting, super resultaat en prettige nacontrole's

  • 9,3
   Geplaatst op 02-05-2009
   Pluspunten:

   Professioneel behandelteam, stralen rust uit. Prettige sfeer, mooie locatie.

   Minpunten:

   wat mij betreft geen zwakke punten.

  • 8,3
   Geplaatst op 15-04-2009
   Pluspunten:

   heel professioneel en klantvriendelijk en het resultaat is fantastisch!

  • 8,3
   Geplaatst op 05-04-2009
   Pluspunten:

   Ik heb me een maand geleden laten laseren bij Int Vision Centers. Na de voorlichtingsavond was ik helemaal overtuigd dat ik het door deze kliniek zou laten doen. Er wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke situatie en voor alle vragen werd ruim de tijd genomen.
   Een paar uur na de behandeling (Femto Second Lasik) kon ik de TV ondertiteling al lezen, de pijn viel me erg mee. Ik zie scherper dan ik ooit met bril heb gezien! Ik had een vrij lage 'gewone' sterkte maar hoge cilinders (-3.25 en -4.00). Daar is nu alleen nog aan een kant -0.5 cilinder van over. Als je hoge cilinders hebt kan je bril - zie ver van je ogen afstaat - dat nooit helemaal compenseren. Ik ben zo blij dat ik me heb laten laseren, ik wil geen detail meer missen!

   Minpunten:

   -

  • 8,1
   Geplaatst op 28-03-2009
   Pluspunten:

   Erg vriendelijk, goede begeleiding, duidelijke uitleg, prettige sfeer.

   Minpunten:

   Nog niet volledig zicht en niet zoveel informatie hierover, alleen advies om te blijven druppelen en dat het mogelijk nog zal verbeteren. Zelf het idee dat ik rechts minder zie dan links, maar kreeg te horen dat dit niet zo is, terwijl ik het toch zo zie.

  • 9,3
   Geplaatst op 18-03-2009
   Pluspunten:

   Anderhalve week geleden heb ik mijn ogen laten laseren bij IVC. Gezien mijn hoge cilinders (-3.25 en -4.00) zat er een redelijke kans in dat ik pas na een tijdje helemaal scherp zou zien. Maar de behandeling is zo goed verlopen dat ik 3 uur na de behandeling al heel erg scherp zag. Ik zie zelfs scherper dan voorheen met bril! Ongelofelijk, ik ben zo blij dat ik deze beslissing gemaakt heb. Na de voorlichtingsbijeenkomst was ik helemaal overtuigd van IVC. Ze nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ook over de nacontroles ben ik zeer tevreden.

   Minpunten:

   Geen

  • 9,1
   Geplaatst op 16-03-2009
   Pluspunten:

   de enorme betrokkenheid van de kliniek.

   Minpunten:

   geen

  • 8,2
   Geplaatst op 16-03-2009
   Pluspunten:

   Duidelijke communicatie naar patienten bij verzetten afspraken. Goed telefonisch bereikbaar. Klantvriendelijk.

   Minpunten:

   Oogarts sprak engels.

  • 9,0
   Geplaatst op 04-03-2009
   Pluspunten:

   Goede, eerlijke voorlichting. Goede artsen en begeleiding van aanwezige personeel. Nette behandelruimtes.

   Minpunten:

   Niet van invloed op de behandeling, maar het was vrij druk.

  • 8,9
   Geplaatst op 25-02-2009
   Pluspunten:

   De klantvriendelijkheid, het begrip voor vragen en onzekerheden en de informatie

  • 8,0
   Geplaatst op 25-01-2009
   Pluspunten:

   Kwalitatief wordt er goed werk geleverd en is de begeleiding door de opticien hartstikke goed en klantvriendelijk.

   Minpunten:

   Uitleg over logistieke gang van zaken had beter gekund. Ook tijdens de ingreep had meer uitgelegd mogen worden wat er precies gebeurde. Bij mijn man waren deze aspecten echter een paar maanden later beter voor elkaar.

  • 9,0
   Geplaatst op 21-01-2009
   Pluspunten:

   Hele vriendelijke gastvrije mensen, die je gelijk een vertrouwd gevoel geven. Geen vraag is te gek, en geen verzoek is teveel. Helemaal super dus.

   Minpunten:

   geen

  • 8,6
   Geplaatst op 18-01-2009
   Pluspunten:

   - Klein bedrijf, waardoor ze meteen weten wie je bent en je niet iedere keer een andere medewerker aan de telefoon krijgt.
   - Tijdens het vooronderzoek, nemen ze echt de tijd voor je en leggen alles precies en uitgebreid uit, zodat je een duidelijk beeld krijgt wat er precies met je ogen gaat gebeuren.
   - Toen ik niet op tijd was voor mijn nacontrole afspraak (wegens file), kon ik diezelfde avond 2 uur later alsnog terecht.

  • 9,5
   Geplaatst op 16-01-2009
   Pluspunten:

   goed uitleg gehad en een fijne begeleiding vanaf de eerste keer dat ik contact met deze kliniek opnam.

  • 7,7
   Geplaatst op 16-01-2009
  • 9,6
   Geplaatst op 14-01-2009
  • 8,8
   Geplaatst op 12-01-2009
   Pluspunten:

   Zeer klantvriendelijk, goede begeleiding tijdens behandeling, ondanks perikelen rondom kapot apparaat en drukte zeer professioneel gebleven.

   Minpunten:

   Locatie iets achteraf, echter wordt door expertise goed gemaakt.

  • 8,5
   Geplaatst op 05-01-2009
   Pluspunten:

   erg persoonlijk, je bent geen nummer!

  • 8,1
   Geplaatst op 17-12-2008
  • 9,6
   Geplaatst op 24-10-2008
   Pluspunten:

   Persoonlijke benadering. Vriendelijk en rustig.

   Minpunten:

   Eventuele taalbarière voor klanten die de Engelse taal niet machtig (genoeg) zijn. Dit was overigens voor mij geen enkel probleem.

  • 9,7
   Geplaatst op 20-07-2008
   Pluspunten:

   goede uitleg en neem de tijd, zeer klantvriendelijk, altijd bereikbaar

   Minpunten:

   geen

  • 9,0
   Geplaatst op 27-05-2008
   Pluspunten:

   Ik twijfelde al jaren over ooglaseren. Werd door collega op mijn werk geattendeerd op International Vision Centers. Heb het na een prima voorlichting in het filiaal Nijmegen aangedurfd en de behandeling laten doen. Nu precies een jaar na de behandeling nog steeds elke dag dankbaar voor het resultaat. Zie nog steeds honderd procent scherp en beter dan ik ooit met bril of lenzen gezien heb. Jammer dat het 30 jaar geleden al niet zo mogelijk was, had me een hoop brilgedoe en lenzen geklunngel bespaard...Echt geweldig! Martin Smolders

   Minpunten:

   Ik ben een behoorlijk kritisch consument maar heb zowel over de voorlichting, onderzoek vooraf, behandeling en begeleiding achteraf geen zwakke punten kunnen ontdekken. Heel tevreden!

  • 8,5
   Geplaatst op 04-05-2008
   Pluspunten:

   Klantvriendelijkheid, Professioneel
   Servicegericht
   Altijd bereikbaar

   Minpunten:

   Tijdelijk onderkomen ten koste van identiteit IVC

  • 7,4
   Geplaatst op 18-04-2008
   Pluspunten:

   zeer klantvriendelijk

  • 8,7
   Geplaatst op 09-04-2008
   Pluspunten:

   Goede voorlichting.
   Klantvriendelijke medewerkers.
   Goede behandeling.
   Prima resultaat.

   Minpunten:

   Geen zwakke punten!

  • 10,0
   Geplaatst op 06-04-2008
   Pluspunten:

   Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

   Minpunten:

   Geen

  • 8,8
   Geplaatst op 01-04-2008
   Pluspunten:

   Duidelijke informatieverstrekking.
   Eerlijke en open organisatie. Zeer klantvriendelijk
   Professioneel
   Goede hygiëne
   In een woord top ! Ik kan deze kliniek iedereen aanraden.

   Minpunten:

   Kan er niet een bedenken !

  • 9,9
   Geplaatst op 31-03-2008
   Pluspunten:

   Zeer goede aandacht voor alle vragen die er zijn

  • 10,0
   Geplaatst op 30-03-2008
   Pluspunten:

   Zeer professionele voorlichting. De behandeling werd door een uiterst bekwame arts gedaan. Nadien vrijwel geen napijn. Ik zou het iedereen aanraden

   Minpunten:

   Ik kan er eigenlijk geen bedenken.

  • 9,4
   Geplaatst op 26-03-2008
   Pluspunten:

   De Femtosecond methode en zeer vriendelijk personeel.

   Minpunten:

   De vestiging in Den Haag is niet makkelijk te vinden en alleen betaald parkeren is hier mogelijk.
   De vestiging in Nijmegen is prima.

  • 9,7
   Geplaatst op 24-03-2008
   Pluspunten:

   Het behandelteam is goed op elkaar ingespeeld. De sfeer is prettig en ontspannen. Korte en duidelijke instructies.

  • 8,6
   Geplaatst op 20-03-2008
   Pluspunten:

   Persoonlijke en betrokken begeleiding, zeer goed resultaat.

  • 10,0
   Geplaatst op 20-03-2008
   Pluspunten:

   Voortreffelijke begeleiding, super kwaliteit en geweldige services, helemaal perfect!!!
   International Vision Center kan ik echt in alle tevredenheid iedereen aanraden. Zij komen hun afsraken na,
   in 1 woord geweldig!!!

   Minpunten:

   klinkt ongeloofwaardig maar ik zou het echt niet weten want alles was gewoon super goed geregeld!

  • 8,8
   Geplaatst op 19-03-2008
   Pluspunten:

   goede voorlichting
   aardige begeleiders en artsen

   Minpunten:

   n.v.t.

  • 9,0
   Geplaatst op 03-11-2007
   Pluspunten:

   Ze zijn klantvriendelijk, ze hanteren een goede hygiëne en zijn steriel tijdens de behandeling. Echt een professionele ooglaserkliniek!

  • 8,7
   Geplaatst op 26-08-2007
   Pluspunten:

   Klantvriendelijk, goede verzorging, duidelijke uitleg en controle of een laserbehandeling wel mogelijk en niet te risicovol is.

   Minpunten:

   Het ligt ver weg van mijn huis.

  • 8,7
   Geplaatst op 15-08-2007
   Pluspunten:

   Erg klantvriendelijk! Goede verzorging op de dag zelf en alles is erg schoon en hygienisch. Mocht zelfs de dag erna nog een keer langskomen voor een extra controle. Was niets aan de hand, maar maakte me nogal zorgen om iets dat achteraf niet ernstig bleek te zijn.

   Minpunten:

   Lang wachten op de dag zelf, uiteindelijk duurt het hele laseren maar een klein half uurtje, maar toch ben je er ruim 4 uur. Aangezien dit het enige "zwakke" punt is dat ik kan vinden!!

  • 9,0
   Geplaatst op 13-08-2007
   Pluspunten:

   Naast een uitstekend vooronderzoek en dito behandeling en nazorg was de sfeer ‘rustig’ makend en tegelijkertijd professioneel.

   Het resultaat mag er zijn, want mijn oorspronkelijk waarden (-6,00 + cyl: -0,50 en -7,25 + cyl: -1.25) zijn teruggebracht naar 0 en 0, ofwel 100% resultaat.

   Minpunten:

   Geen

  • 8,7
   Geplaatst op 13-08-2007
   Pluspunten:

   Flexibel, efficient en professioneel.

   Minpunten:

   Nazorg de volgende dag zie m.i. iets langer mogen duren, iets meer persoonlijke aandacht

  • 9,5
   Geplaatst op 17-07-2007
  • 9,2
   Geplaatst op 13-01-2007
   Pluspunten:

   - Eerlijke en duidelijke info over de doktoren en behandelingen etc.
   - Op alle vragen een gedegen antwoord

   Minpunten:

   - Geen

  • 9,2
   Geplaatst op 13-01-2007
   Pluspunten:

   -Op alle vragen een gedegen antwoord.
   -Je kunt informatie krijgen over hun artsen en je kunt je voorkeur voor een arts uitspreken

   Minpunten:

   -Geen

  • 8,9
   Geplaatst op 07-08-2006
   Pluspunten:

   Behandelend specialist hoort bij top 5 v/d wereld en gebruikt beste materiaal. Zeer klantgericht en verzorgd.

   Minpunten:

   Kan ik niet bedenken.

  klap de hele lijst weer in
 • Vul onderstaand uw beoordeling in voor Worldeye, Nijmegen

  Voorlichting

  • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot het verloop van de behandeling en verloop van het herstel?
  • Hoe beoordeelt u de kwaliteit en volledigheid van de voorlichting met betrekking tot eventuele risico's en complicaties?
  • In hoeverre was de voorlichting op uw persoonlijke situatie gericht?
  • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers vóór de behandeling?

  Behandeldag

  • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers op de behandeldag?
  • Hoe beoordeelt u de begeleiding tijdens de operatie?
  • In welke mate is de operatie verlopen zoals verwacht?

  Zorg na de behandeling

  • In hoeverre heeft u voldoende aanwijzingen (medicijngebruik, leefregels, dragen UV-bril etc.) gekregen voor de eerste weken na de behandeling?
  • Hoe tevreden bent u over de (uitbestede) nazorg?
  • Hoe beoordeelt u de calamiteitenprocedure (spoedeisende hulp)?
  • Hoe vond u de klantvriendelijkheid van de medewerkers tijdens de nacontroles?

  Prijs/kwaliteit

  • Hoe beoordeelt u de prijs van de behandeling in verhouding tot de geleverde dienst?

  Resultaat van de behandeling

  • Hoe tevreden bent u (minimaal) drie maanden na de behandeling over het resultaat?
  • Deze vraag dient u alleen in te vullen als uw behandeling langer dan drie maanden geleden is: Zijn er zichtklachten overgebleven (bijv. droge ogen, halo’s, strooilichten, spookbeelden, dubbelbeelden, etc.)
  • Is er een nabehandeling nodig (geweest) om het resultaat te verbeteren?
  • Zou u – achteraf gezien - de behandeling nogmaals laten uitvoeren door dit bedrijf?
  • Zou u een behandeling bij dit bedrijf aanraden aan een familielid of goede vrienden?
  De gemiddelde score van uw beoordeling: -

  Welke behandeling heeft u gehad?

  Wanneer bent u (het laatst) behandeld?

  Beschrijf uw ervaring:

  Titel die uw ervaring kort samenvat:

  Beschrijf uw ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen anderen die na u komen een goed inzicht in deze kliniek:

  Pluspunten van deze ooglaserkliniek:

  Vul svp naar eigen inzicht in wat u als pluspunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

  Minpunten van deze ooglaserkliniek:

  Vul svp naar eigen inzicht in wat u als minpunten van deze ooglaserkliniek heeft ervaren.

  Persoonlijke gegevens:

  Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie. Indien uw beoordeling voldoet aan onze gedragscode plaatsen we deze op ooglasertrefpunt.nl. Uw persoonlijke gegevens worden niet op ooglasertrefpunt.nl geplaatst. Uw voornaam, achternaam en woonplaats geven we wel door aan uw kliniek zodat deze kan controleren of de beoordeling is ingevuld door één van hun cliënten.

  De redactie van Ooglasertrefpunt.nl wil dat zowel consumenten als klinieken kunnen vertrouwen op de beoordelingen. Daarom hanteren we een systeem en gedragscode waaraan alle beoordelingen moeten voldoen voordat ze gepubliceerd worden.

  De belangrijkste regels zijn:

  • Geef altijd een toelichting op de cijfers.
  • Vul de vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk in, zeker als u een negatieve ervaring heeft gehad
  • Beoordelingen met onfatsoenlijk taalgebruik plaatsen we niet
  • Na het versturen van uw beoordeling ontvangt u een mail. Klik op de link in de mail om uw beoordeling te activeren en klaar te zetten voor controle door de redactie
 • Lees ervaringsverhalen van deze kliniek

  • International Vision Centers wordt Worldeye

   14 juli 2017

   International Vision Centers gaat vanaf nu verder onder de naam Worldeye (Dünyagöz). Deze overname gaat ervoor zorgen dat wij naast refractiechirurgie (ooglaserbehandelingen en lensimplantatie) ook reguliere oogzorg gaan aanbieden.

   Lees Meer
  • International Vision Centers behaalt ISO 9001:2015 certificaat.

   14 oktober 2016

   Afgelopen jaar zijn onze medewerkers druk bezig geweest met het implementeren van het kwaliteitssysteem ISO 9001. Dit is perfect verlopen en met trots kunnen wij melden dat wij het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 hebben behaald.

   Lees Meer